Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Din toamna anului 2003, Texas A

Texas A

Misiune

Misiune

  • Să dezvolte ingineri exemplari și să dezvolte lideri de clasă mondială prin intermediul programelor universitare de licență recunoscute pe plan internațional.
  • Generează noi cunoștințe și capital intelectual prin cercetări inovatoare și parteneriate de colaborare care dau un impact durabil.
  • Advancează obiectivele de dezvoltare ale statului Qatar și ale regiunii prin expertiză și angajament care extind capitalul uman.

Viziune

  • Pentru a fi primul furnizor de educație tehnică în regiune, un contribuitor semnificativ la cunoașterea pe plan internațional și o resursă esențială pentru statul Qatar.

Idei sumare

Texas A

Clasa inaugurală a lui Texas A

Mai mult de 950 de ingineri au absolvit Universitatea Texas

Domeniile de cercetare includ aspecte legate de mediu, tehnologii avansate de tratare a apei, siguranța proceselor chimice, studii privind rezervoarele de petrol, modelarea matematică, mașini și controale, telecomunicații, transport și drumuri, generarea de energie electrică, distribuția și mașinile, chimia și fizica.

Activitățile de cercetare care abordează probleme importante pentru statul Qatar sunt evaluate la peste 249,2 milioane de dolari.

Texas A

Un program de schimb de lideri pentru studenți are loc în primăvara fiecărui an universitar, unde studenții de la Colegiul Station vizitează campusul Qatar pentru o săptămână de pauză de primăvară, iar în schimb, Texas A

Texas A

Texas A

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Texas A&M University at Qatar

Cheia pentru multe procese și proceduri depinde de tipul de student. Texas A ... [+]

Despre

Este important să înțelegeți fundamentele educației postuniversitare la Texas A

Cine ești tu?

Cheia pentru multe procese și proceduri depinde de tipul de student. Texas A

Student Station Station - Dacă ați fost admis la campusul principal sunteți un "student la Colegiul Station" (câteodată veți fi numit "student principal al campusului"). Departamentul de la campusul principal este în cele din urmă responsabil pentru dvs., dar biroul nostru de studii postuniversitare vă poate ajuta în multe domenii.

Qatar Student - Dacă ați fost admis la campusul Qatar, sunteți un "student Qatar". Chiar acum numai ingineria chimică are un program, astfel încât toți studenții noștri din Qatar sunt specialiști în chimie. Programul din campusul Qatar este responsabil pentru elev, dar este implicat și departamentul de domiciliu din campusul principal. Din nou, biroul de studii postuniversitare vă poate ajuta în multe domenii. Unele procese și proceduri vor varia în funcție de faptul dacă sunteți un colegiu sau un student din Qatar.... [-]

Qatar Doha
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Texas A&M University at Qatar

Bine ați venit la Programul de Inginerie Chimică de la Texas A ... [+]

DespreBine ați venit la Programul de Inginerie Chimică de la Texas APentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați Texas ACerințe de diplomăCerințele generale prezentate de Texas ACele două diplome de licență administrate de Programul de Inginerie Chimică la Texas APentru toate planurile de diplomă enumerate mai jos, studenții trebuie să demonstreze standarde minime de burse pentru a rămâne în programul de absolvent. Astfel, un student care cade sub un GPR 3.0 are un semestru academic pentru a-și aduce GPR-ul peste această valoare. Nerespectarea acestui fapt va duce la concedierea din programul absolvent. În mod similar, o notă de sub C în orice curs va duce la concedierea din programul absolvent.Programe de masterat în Inginerie ChimicăMaster of Science (MS) gradMaster of Science necesită un minim de ore de credit semestru de 32 de cursuri aprobate și de cercetare. Un minim de 25 de ore de credit trebuie să fie cursuri formale. În plus, studentul trebuie să completeze două ore de credit de CHEN 681 (seminar) pentru a satisface cerințele departamentale. Creditele rămase sunt pentru cercetare.Master de Inginerie (M. Eng) gradMaster of Engineering gradul necesită un minim de ore de credit semestru 30 de cursuri aprobate și nu necesită ore de credit de cercetare.Cum să aplicați... [-]
Qatar Doha
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Associate dean Dr. Ioannis Economou talks about the Graduate Studies Program

Dr. Patrick Linke on the Graduate Studies Program

Ahmed Badreldin on the Graduate Studies Program

Dr. Konstantinos Kakosimos talks about the Graduate Studies Program

Muhammed Hamza on the Graduate Studies Program

Bara Anaya on the Graduate Studies Program

Texas A&M University at Qatar
Website
Număr de telefon
+974.4423.0201