Citește Descrierea Oficială

Despre școală

Universidad Metropolitana este o instituție privată de învățământ post-secundar și membru al Universității Ana G. Méndez (AGMUS), o organizație non-profit.

Istorie

Șase decenii în urmă, trei educatori distinși, Ana G. Méndez, Florencio Pagán Cruz și Alfredo Muñiz Souffront, au recunoscut nevoia de noi abordări în educație pentru a ține pasul cu schimbările sociale și economice din Puerto Rico. În 1949, au pus bazele creării unor instituții moderne și flexibile de învățământ superior. Prima dintre cele trei astfel de instituții, Colegiul Junior din Puerto Rico, și-a deschis porțile în 1949. A început cu un campus din Río Piedras, iar în 1959 sa mutat la noi facilități în Cupey.

În 1969, fondatorii au organizat Fundația Educațională Ana G. Méndez (AGMEF) pentru a-și extinde experiența de douăzeci de ani în învățământul superior la o populație mai largă. Ca parte a acestei dezvoltări continue, Colegio Universitario Metropolitano a fost înființată în campusul Cupey în 1980 și a devenit Universidad Metropolitana în 1985.

Misiune

Misiunea Universidad Metropolitana este de a oferi studenților săi o atmosferă de libertate academică și provocare intelectuală, resursele necesare pentru a le ajuta să dezvolte valori culturale și etice înalte, gândire critică, curiozitate intelectuală, abilități lingvistice și tehnologice, precum și abilități personale și profesionale necesare succes în profesiile lor și viața lor de zi cu zi.

Experiența academică este susținută de tehnologiile moderne aplicate la predarea, învățarea și evaluarea proceselor.

Caracteristicile instituționale distincte ale UMET sunt marcate de angajamentul față de calitatea învățării, de cercetare științifică și universitară, de oportunități de internship la nivel local și internațional și de schimb de studenți și cadre didactice cu instituții prestigioase și de servicii în folosul comunității.

UMET se angajează foarte mult să conserve resursele de mediu și dezvoltarea lor durabilă.

Universidad Metropolitana subscrie la o politică flexibilă de admitere care oferă canale deschise de comunicare între comunitatea academică și administrație pentru a simplifica procedurile administrative și a implica direct comunitatea academică în procesul de luare a deciziilor în cadrul unei ierarhii tradiționale a regulilor și regulamentelor. Această politică este susținută de o facultate cu înaltă calificare, dedicată excelenței academice. Serviciile de sprijin pentru studenți sunt integrate și orientate spre atingerea obiectivelor lor academice, sociale și culturale.

Universidad Metropolitana își recunoaște responsabilitatea de a oferi servicii "față în față", precum și servicii de învățământ la distanță pentru a extinde opțiunile de învățământ superior din Puerto Rico. UMET este o comunitate de învățare care răspunde rapid nevoilor și intereselor studenților, cadrelor și personalului administrativ stabilit în instalații adecvate, sigure și atractive. Munca în echipă și un sentiment profund de apartenență între grupuri este favorabilă dezvoltării personale și profesionale a resurselor sale umane.

Universidad Metropolitana recunoaște că educația este un proces de-a lungul vieții și că valorizează educația adulților ca o contribuție la formele non-tradiționale de învățământ superior. UMET promovează angajamentul individual și colectiv cu excelență în toate aspectele domeniului educației postliceale într-un mediu de mare provocare intelectuală, cu ample oportunități de dezvoltare a talentului și potențialului uman.

universidad

Studenți străini și internaționali

Studenții străini și internaționali care se adresează ca studenți noi trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Transcrierea oficială a ultimelor studii
 • Certificat de echivalare a acreditărilor academice
 • EXADEP (PAEG) sau scoruri GRE.
 • Declarație completă privind declarația de afiliere (I-134) furnizată de Autorizația pentru admiteri și asistență financiară.
 • Dovezi de viză (F1), Card de rezident permanent sau dovadă de card care indică să studieze.
 • O taxă nerambursabilă de depunere de 25 USD, plătibilă Universității Metropolitana.

Studenții străini care aplică ca studenți la transfer trebuie să aducă următoarele documente:

 • Transcrierea oficială a ultimelor studii.
 • O copie a Catalogului Universității la care a participat în țara de origine.
 • Dovezi de viză (F1), Card de rezident permanent sau dovadă de card care indică să studieze.
 • O taxă nerambursabilă de depunere de 25 USD, plătibilă Universității Metropolitana.

* Studentul are 45 de zile pentru a livra transcrierea de credit, în cazul în care studenții nu respectă acest termen, înregistrarea sa va fi anulată.

Informatii de contact:

 • Oficina de asuntos internacionales umetinternacional@suagm.edu
 • Admisiones admisiones-umet@suagm.edu
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6532
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6657
 • Tel. (787) 766-1717, ext. 9-6321

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universidad Metropolitana (UMET)

Această specialitate este orientată spre a facilita la profesorul de Educație Specială instrumentele care îi permit lui / ei să-și îndeplinească funcțiile în mod eficient ... [+]

Această specialitate este orientată spre a facilita la profesorul de educație specială instrumentele care îi permit lui / ei să-și îndeplinească funcțiile în mod eficient și eficient în sala de clasă. În plus, specialitatea la acest nivel facilitează competiția cu el / el în domeniul magisterial pentru un rang de profesor asociat.

CERINȚE DE ADMITERE: PROGRAM MASTER

Un solicitant este eligibil pentru admitere dacă îndeplinește următoarele cerințe:

Licențiat în Arte în Educație sau într-un domeniu conex de la o instituție acreditată sau o Licență de Arte cu o diplomă de Știință într-un anumit domeniu care necesită cursuri în domeniul educației;Indice de admitere de 3.00 la licenta. Dacă, la sfârșitul terminării gradului de masterat, studentul are un GPA cuprins între 2.50 și 2.99, acesta trebuie să ia examenul educațional EXADEP. Elevii cu un GPA de 3,00 sau mai mult sunt scutiți de la administrarea EXADEP.Sunt necesare competențe orale și scrise în limbile engleză și spaniolă.Formularul de cerere completat și taxele corespunzătoare în perioada specificată în calendarul Universității;Dovada studiilor universitare și postuniversitare (transcrierea oficială).... [-]
Puerto Rico San Juan
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Metropolitana (UMET)

Specializată în misiunea de management de proiect este de a dezvolta profesioniști cu abilitățile necesare pentru a deveni manageri eficiente de proiecte capabile să gene ... [+]

Specializată în misiunea de management de proiect este de a dezvolta profesioniști cu abilitățile necesare pentru a deveni manageri eficiente de proiecte capabile să genereze idei și proiecte creative. Design-ul său permite pentru a satisface cererea de învățământ pentru adulți profesioniști cu ani de experiență în sectorul de afaceri care doresc să îmbunătățească formarea lor ca manageri prin dezvoltarea de proiecte sau planuri de afaceri strategice și alte inițiative necesare. Aceste rezultate fac parte din factorii pe care este definit succesul unui proiect, înțeles în parametrii de timp, buget și de satisfacție a clienților.

Cerințele de admitere:... [-]

Puerto Rico San Juan
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Metropolitana (UMET)

Un program de studiu pentru cei interesați în dezvoltarea, implementarea, gestionarea și evaluarea serviciilor de agrement și a programelor sportive în agenții guvernamen ... [+]

Un program de studiu pentru cei interesați în dezvoltarea, implementarea, gestionarea și evaluarea serviciilor de agrement și a programelor sportive în agenții guvernamentale, municipalități și instituții private.

Condiții de admitere în programul de masterat

Un solicitant este eligibil pentru admitere dacă îndeplinește următoarele cerințe:

1.Bachelor de Arte în Educație sau un domeniu conex de la o instituție acreditată sau o Licență de Arte cu o diplomă de Știință într-un anumit domeniu care necesită cursuri în educație; 2. Indicele de admitere de 3.00 pentru diploma de licență. În cazul în care, la sfârșitul ciclului de absolvire, studentul are un GPA cuprins între 2,5 și 2,99, acesta trebuie să ia examenul educațional EXADEP. Elevii cu un GPA de 3,00 sau mai mult sunt scutiți de la administrarea EXADEP; 3. Sunt necesare competențe orale și scrise în limbile engleză și spaniolă; 4. Formularul de cerere completat și taxele corespunzătoare în intervalul de timp specificat în calendarul Universității; 5. Evidența studiilor universitare și postuniversitare (transcrierea oficială).... [-]

Puerto Rico San Juan
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Metropolitana (UMET)

Un program de studiu pentru cei interesați să devină educatori fizici adaptați pentru populații speciale în scenarii publice sau private. ... [+]

Un program de studiu pentru cei interesați să devină educatori fizici adaptați pentru populații speciale în scenarii publice sau private.

Programele de masterat ale Școlii de Educație oferă numeroase și inovatoare alternative pentru dezvoltarea profesioniștilor care sunt lideri în instituțiile de învățământ formale și alte medii de lucru conexe.

Misiunea Școlii de Educație

Misiunile Școlii de Educație se bazează pe principiul că educația este arta de a realiza schimbări pozitive bazate pe etica socială. Scopul nostru de excelență se manifestă prin faptul că o bună calitate a vieții este produsul instruirii holistice a elevului și a profesorului educațional. Academia autonomă, respectul pentru diversitate, egalitatea și demnitatea umană, precum și gândirea reflectorizantă și diversă caracterizează mediul nostru organizațional.... [-]

Puerto Rico San Juan
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Metropolitana (UMET)

Specialitatea în Marketing își propune să extindă cadrul teoretic în domeniul marketingului și să dezvolte abilitățile de aplicare și de cercetare pentru luarea deciziilo ... [+]

Specialitatea în Marketing își propune să extindă cadrul teoretic în domeniul marketingului și să dezvolte abilitățile de aplicare și de cercetare pentru luarea deciziilor.

CERINȚE DE ADMITERE

Studenții cu diplomă de licență în administrarea afacerilor trebuie să respecte următoarele cerințe:

Aveți o diplomă de licență de la o universitate acreditată.

Trimiteți o cerere care conține:

Transcrierile oficiale ale tuturor studiilor universitare

Trei scrisori de recomandare din partea persoanelor care sunt capabile să evalueze șansele candidatului de succes în program.

Fiți intervievat de Comitetul de Admitere al Programului... [-]

Puerto Rico San Juan
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science în Managementul Mediului (MSEM) cu specializare în conservarea și gestionarea resurselor naturale oferă un curriculum restante și actualizate, care preg ... [+]

Master of Science în Managementul Mediului (MSEM) cu specializare în conservarea și gestionarea resurselor naturale oferă un curriculum restante și actualizate, care pregătește elevii să-și asume responsabilitățile de management cerute de domeniul de mediu de astăzi./iframe>

Experiențele academice și de teren ale Școlii permit studenților să dezvolte competențele în domeniul managementului de mediu care să le permită să își asume poziții de conducere în sectorul public și privat.

Scopul principal al acestui program este de a pregăti un profesionist educat și calificat care să contribuie la rezolvarea problemelor de mediu ale lumii pentru a realiza o dezvoltare durabilă.... [-]

Puerto Rico San Juan
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science în Managementul Mediului (MSEM), cu specializare în Managementul și Evaluarea Riscului de Mediu oferă un curriculum restante și actualizate, care pregăt ... [+]

Master of Science în Managementul Mediului (MSEM), cu specializare în Managementul și Evaluarea Riscului de Mediu oferă un curriculum restante și actualizate, care pregătește elevii să-și asume responsabilitățile de management cerute de mediul de astăzi de mediu.

Experiențele academice și de teren ale Școlii permit studenților să dezvolte competențele în domeniul managementului de mediu care să le permită să își asume poziții de conducere în sectorul public și privat. Scopul principal al acestui program este de a pregăti un profesionist educat și calificat care să contribuie la rezolvarea problemelor de mediu ale lumii pentru a realiza o dezvoltare durabilă.... [-]

Puerto Rico San Juan
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză