Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Ana G. Méndez, Campusul online face ca învățământul superior să fie accesibil comunității locale și internaționale cu cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a atinge acest scop, am folosit tehnologii inovatoare pentru a oferi un serviciu eficient și eficient studentului. Creăm programe academice și cursuri de educație continuă care urmează un model educațional și un design instructiv care urmărește să promoveze formarea integrală a studentului.

Pe piața de astăzi, utilizarea calculatorului și utilizarea Internetului sunt factori care promovează tot mai mult educația la distanță. În campusul online UAGM vă puteți pregăti cu cele mai bune instrumente pentru a concura cu succes în lumea muncii globale. Cursurile noastre sunt destinate profesioniștilor care, datorită itinerarului lor de muncă și angajamentelor multiple, nu pot participa la un program tradițional; Dar vor să își termine studiile sau să aspire la o diplomă universitară superioară.

vedere

Campusul online Ana G. Méndez va fi recunoscut în comunitatea locală și internațională ca principală universitate la distanță din Puerto Rico. Se va evidenția pentru cele mai înalte standarde de calitate și excelență academică. Instituția noastră va contribui la dezvoltarea economică și socială a Puerto Rico. UAGM va fi, de asemenea, recunoscut pentru serviciile educaționale pentru comunitățile hispanice din Statele Unite și țările din America Latină.

misiune

Campusul online al universității Ana G. Méndez este o instituție de învățământ la distanță care oferă o alternativă la învățământul universitar tradițional prin tehnologii emergente. Promulgă o filozofie incluzivă de apreciere și respect pentru diversitate. Oferte și subvenții certificate de licență, absolvent și educație continuă; toate au drept scop promovarea formării integrale a comunității locale și internaționale.

Obiective instituționale

 • Promovarea programelor academice online pentru competențe adaptate cererii pieței locale și internaționale.
 • Diversificarea ofertei academice prin proiectarea de programe bilingve pentru nivelele de licență și absolvenți.
 • Oferiți oportunități de educație continuă în medii educaționale netradiționale pentru dezvoltarea profesionistului și a comunității în general.
 • Promovarea unui mediu care să permită profesorilor și asociaților oportunități de creștere, dezvoltare profesională continuă și participare la procesele instituționale.
 • Oferiți instrumentele necesare pentru ca studenții să persiste în atingerea scopurilor lor și să obțină gradul academic la care aspiră.
 • Stabilirea unei componente a evaluării academice și instituționale pentru a dezvolta un plan de îmbunătățire continuă a standardelor de calitate ale proceselor instituționale.
 • Consolidarea programului de servicii online pentru studenți prin garantarea sprijinului și răspunsului într-o perioadă aproximativă de 24 până la 48 de ore.
 • Promovarea valorilor instituționale în inițiative și procese academice, studențești și administrative.
 • Promovează programe și proiecte comunitare care contribuie la îmbunătățirea calității vieții populației pe care o deservim.
 • Maximizați utilizarea infrastructurii tehnologice asociate cu oferta de cursuri online și furnizarea de servicii pentru studenți.
 • Identificați tehnologiile emergente pentru actualizarea proceselor și serviciilor eficiente și inovatoare.

shutterstock_703648972

valorile

La campusul online Ana G. Méndez, valorile sunt fundamentul comportamentului pe care asociații noștri trebuie să-l manifeste. Valorile pe care le-am stabilit se bazează pe natura instituției noastre, scopul pentru care a fost creată și proiecția acesteia în viitor.

Următoarele valori inspiră atitudinile și acțiunile necesare pentru atingerea obiectivelor și obiectivelor noastre:

excelență

Inspira excelența în predare, cercetare și servicii.

inovație

Promovarea inovării în servicii, procese și utilizarea tehnologiei.

respect

Respect pentru diversitate și apreciez includerea.

libertate

Promovează libertatea de exprimare.

echitate

Acționează cu echitate pentru a evalua imparțial și folosind rațiunea.

comunicare

Susțineți o comunicare eficientă, participativă și sinceră și promovați schimbul de informații și idei într-un mod pozitiv și productiv.

integritate

Acționează cu integritate și respect reciproc.

Responsabilitatea socială

Promovarea responsabilității sociale pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții societății.

Despre Universitatea Ana G. Méndez

Campusul online al Universității Ana G. Méndez (UAGM) este una dintre cele patru locații ale Universității Ana G. Méndez din Puerto Rico și este prima universitate din Puerto Rico complet online. UAGM este recunoscută ca o organizație transformatoare în domeniul educației și un pionier în integrarea resurselor tehnologice în procesele de predare și învățare.

UAGM este o instituție non-profit, compusă din:

 • Patru (4) campusuri universitare.
 • 13 centre universitare situate în diferite părți ale insulei.
 • Trei (3) centre universitare din statul Florida: Metrou Campusul Orlando, Tampa Bay Campus și Campusul South Florida; unul în Maryland, Capital Area Campus și Dallas Area Campus din Texas.

Locații

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: