Citește Descrierea Oficială

PonceBanner

Ponce Universitatea de Stiinte Sanatate este dedicat pentru a oferi cele mai înalte de calitate absolvent programe de educatie medicala disponibile. Acest obiectiv, în plus față de programele de cercetare și de sănătate serviciile universității, continuă o tradiție an de consolidare 40 profesiei noastre și de a contribui la comunitatea noastră.

Recunoscut atât în ​​Puerto Rico, cât și în străinătate pentru servicii de cercetare și realizările educaționale, universitatea continuă concentrarea acesteia în disciplinele de Medicina, Psihologie clinica, stiinte biomedicale si de sanatate publica. Pentru a face față provocărilor viitoare în industria de asistență medicală, universitatea lansează o selecție inovatoare de masterat și de programe de certificat special concepute pentru a umple golurile de serviciu în cadrul profesiei și de a spori comunitatea de asistenta medicala, cu practicieni de înaltă calificare.

Angajamentul nostru față de excelență educațională este o valoare de bază care conduce universitatea să caute și să recruteze nu numai facultate restante, dar și studenți cu merite deosebite. Prin combinarea ofertei educaționale academice și profesionale într-un mediu extinse de învățare prin cooperare și intim, Health Sciences University Ponce continua sa absolvent profesionistii din domeniul sanitar extrem de competente dedicate comunității lor și nevoile viitoare expansiune ale profesiei lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Ponce Health Sciences University

Master of Science (MS) în școală / Psihologie Clinică este un program terminal Master, care va oferi concomitent studenților bazele Școlii și Psihologie Clinică (S / CP) ... [+]

(Cu specializare in neuropsihologie sau Neuroscience de invatare)

O Master of Science (MS) în școală / Psihologie clinică este un program terminal Master, care va oferi concomitent studenților bazele Școlii și Psihologie Clinică (S / CP) profesie. Programul va pregăti absolvenți de a se angaja în practica competente a profesiei la nivel de master.

Ca parte a programului, elevii au o opțiune de a completa o concentrare în neuropsihologie (NP), sau în Neuroscience de învățare (NSL). Cu acest grad, elevii vor fi în măsură să solicite acordarea de licențe în PR și în cele mai multe state din SUA. Ele pot urmări, de asemenea, studii de doctorat în psihologie școlară, psihologie clinică, neuropsihologie sau in clinica neuropsihologie.... [-]

Puerto Rico Ponce
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Ponce Health Sciences University - Connect with your future!

PHSU Connect with your future