University of Lisbon

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATEA DE LA LISABONA - ULisboa

Universitatea din Lisabona (ULisboa) fondat iulie 2013 a fost rezultatul unui proces de fuziune între fosta Universitatea Tehnică din Lisabona (UTL) și Universitatea din Lisabona (UL). ULisboa extinde continuitatea ambelor instituții recunoscute tradiții științifice și culturale.

Ca un spațiu privilegiat al științei și cunoașterii, ULisboa este astăzi, una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Europa și unul dintre cei mai importanți Universitatea din țară.

Universitatea din Lisabona, joacă un rol important în crearea de cunoaștere și inovare, în stimularea economiei și educarea liderilor secolului 21. Diversitatea competențelor este un avantaj competitiv al ULisboa în comparație cu universitățile tradiționale.

ULisboa este compus din 18 școli și Faculties- Școlile care alcătuiesc ULisboa sunt cele mai mari și cele mai vechi din Portugalia și toate au rețele internaționale extinse și activă. ULisboa oferă un total de 462 Programe de licență (master integrată, master și doctorat Gradul), din care 243 sunt masterat and118 sunt grade de doctorat. Ea enrols în jurul valorii de 50 de mii de studenți în fiecare an.

Fluxul UE student de schimb (care vin și pleacă) din ULisboa în cadrul / programului SOCRATES ERASMUS au însumat aproape 1700 de studenți.

ȘCOALA DE AGRICULTURĂ ȘI SILVICULTURĂ - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), Colegiul de Agricultură și Silvicultură din ULisboa, este cea mai mare și cea mai calificată școală de diplomă și post-universitare de grade în științe agricole, în Portugalia, și know-how-ul este recunoscut la nivel național și internațional. Acesta include profesorii de top naționale și cercetători pe teme cheie forestiere mediteraneene.

Cu peste 160 de ani de experiență, a fost ajustarea predării sale atât evoluția tehnologică și realitatea țării, concentrându-se atât asupra calității și de modernizare.

ISA este situat în inima orașului Lisabona, Tapada da Ajuda - un mediu și Parcul Botanica cu aproximativ 100 ha, de interes recunoscut și vederi uimitoare.

Locații

Lisabona

MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management

Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa
Portugal

1349-017 Lisabona, Lisabona, Portugalia
Număr de telefon
+351 21 365 33 09