Universidade Europeia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universidade Europeia oferă acces la un învățământ superior de calitate orientat către studenți. Se remarcă datorită capacității sale de inovare și a modelului său academic diferențiator, bazat pe principiile calității, internaționalizării și apropierii de afaceri și piața muncii.

Acesta își propune să-și pregătească elevii pentru a deveni profesioniștii globali ai viitorului, cu toate abilitățile necesare pentru a obține succesul profesional oriunde în lume.

Universidade Europeia acordă diplome de licență, master și doctorat, precum și programe de educație executivă în domenii diverse precum Management, Drept, Psihologie, Resurse Umane, Marketing, Design, Comunicare, Sport, Inginerie Calculatoare și Tehnologii. Se remarcă ca o instituție de învățământ superior de conducere în managementul ospitalității și turismului.

Misiune

Pentru a crea profesioniști la nivel global. Să contribuie la dezvoltarea unei societăți globale prin pregătirea studenților și promovarea unei atitudini antreprenoriale, bazată pe principiile responsabilității sociale, internaționalizării, excelenței în cercetare și angajabilității.

Viziune

Să fii o universitate de frunte și o instituție de învățământ superior la alegere printre studenți și angajatori.

valori

Pentru a instrui antreprenori de top și profesioniști folosind metode inovatoare, pregătindu-i pentru piața mondială.

  • Rigor - în dezvoltarea academică a programelor și studenților și pe tot parcursul managementului proceselor.
  • Diversitate - Oferiți programe de calitate diverse la diferite niveluri de învățământ superior.
  • Universalitate - Pregătiți profesioniști pentru o lume fără frontiere, încurajând și furnizând contact cu alte culturi.
  • Inovare - Adaptați învățarea noastră la nevoile pieței muncii, oferind metode și conținut actual, pentru a pregăti cu succes studenții.

Locații

Lisabona

Address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

1500-210 Lisabona, Lisabona, Portugalia

Lisabona

Address
Avenida D. Carlos I, nº4
1200-649 Lisabona, Lisabona, Portugalia

Porto

Address
Porto, Districtul Porto, Portugalia

Lisabona

Address
R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal
1600-604 Lisabona, Lisabona, Portugalia