Citește Descrierea Oficială

De ce studiază legea la Católica Porto?

Creată în 1978, cursul de licență de licență a fost primul care a fost oferit în Porto. A câștigat treptat prestigiu național și internațional, nu numai datorită profesorilor și studenților săi, ci și pentru inițiativele și facilitățile sale excelente.

Astăzi, cursul de Drept de absolvire are o bază largă și permite elevilor să se diferențieze în mai multe cariere profesionale diferite.

În același timp, crearea unor diviziuni distincte spre sfârșitul cursului ghidează elevul în diferite ramuri specializate ale științei judiciare. Cursul însuși îi motivează pe student să învețe cum să gândească bine, creând minți juridice adevărate și nu doar interpreți tehnici limitați la o cunoaștere rigidă a legii.

Obiectivul pentru Școala de Drept Católica Porto este de a sintetiza teoria fundamentală și o aplicare practică a legii.

  • Tradiție și modernitate - Adevărat față de tradiția sa de rigoare și de excelență, Școala de Drept Católica din Porto este puternic angajată în inovație și modernitate.
  • Profesori - În mai mult de treizeci de ani, am format un corp puternic de profesori, pregătiți pe plan internațional în universități de prestigiu din Europa și America de Nord.
  • Educația transversală - Profitând de localizarea într-un campus împreună cu alte școli, suntem capabili să asigurăm studenților noștri o educație transversală (inclusiv Antropologie, Sociologie, Psihologie, Management, Economie, Marketing și Științe Politice). De asemenea, lucrăm la un proiect care vizează abilitatea elevilor de a lucra în echipă, fluența în limbi străine, cum ar fi mandarina, utilizarea tehnologiilor informaționale, dezvoltarea abilităților de comunicare, creativitatea, abilitatea de a rezolva noi probleme, gândirea critică, negocierea și conducerea , printre alte abilități moi. Elevii de la Facultatea de Drept din Católica Porto nu vor dobândi numai un nivel excelent de educație tehnică, ci vor învăța cum să fie indivizi liberi, responsabili și autonomi.
  • Experiențe internaționale - În cadrul atitudinii "juriști educaționali pentru lume", privilegim și încurajăm cu tărie mobilitatea internațională în rândul studenților.
  • Abordări practice - Deoarece angajamentul nostru de a lega teoria și practica, avem în mod regulat la profesioniștii noștri din domeniul Școlii de Știință să predea discipline practice și seminarii.

Internaționalizarea

Școala de drept din Católica Porto este o instituție renumită la nivel național și internațional. Se situează printre primele zece instituții de drept european de către instituții internaționale independente.

Scopul Scolii de Drept este de a construi o școală deschisă schimbărilor, încercând în mod constant să-și ajute studenții să-și realizeze planurile de carieră și să se angajeze să ofere profesorilor și cercetătorilor cele mai bune condiții posibile pentru urmărirea adevărului științific.

Școala de Științe Católica Porto se angajează puternic să consolideze activitățile de internaționalizare, extindând în același timp rețeaua de parteneriate internaționale și sporind numărul studenților internaționali.107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Programe predate în:
Portuguese (Portugal)

Universidade Católica Portuguesa - Institutional Video 2016