University of Algarve

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugalia) este o universitate publică tânără, cu o populație de studenți aproape de 9.000 și care are peste 700 de cadre didactice universitare. În ultimele trei decenii, University of Algarve a consolidat legătura stabilită cu afacerile regionale și cu organizațiile publice și private, încurajând transferul de cunoștințe și contribuind la dezvoltarea durabilă, cu un impact pozitiv în întreaga comunitate.

învățământ

Înființată în trei campusuri, două în orașul Faro și unul în Portimão, University of Algarve oferă cursuri în șase domenii tematice: Arte, Literatură și Istorie; Științe Inginerie; Științele vieții, Pământului, Marinei și Mediului; Medicină și Științele Aliate; Științe sociale, educaționale și formare profesională; și economie, management și turism. Studiile în aceste domenii includ studii universitare și postuniversitare (master și doctorat).

Cercetare

Cercetarea de la University of Algarve se desfășoară în centre de cercetare dinamice și proeminente, care generează inovare și valoare adăugată care sporesc cercetarea și dezvoltarea în diferite domenii precum științele marine, biologie și biomedicină, electronică și telecomunicații, literatură, istorie, comunicare și arte . Laboratoarele sale sunt deschise lumii, recrutând cei mai buni tineri cercetători din diferite domenii de cercetare de excelență.

120320_VIK_7860.JPG

Internaționalizarea

Recent, a existat o creștere semnificativă a studenților străini din peste 80 de țări datorită strategiei de internaționalizare a University of Algarve . Din populația de 8000 de studenți, 20% sunt studenți străini, dintre care aproape jumătate sunt la universitate în baza acordurilor bilaterale și a programelor de cooperare, în special Erasmus și Erasmus Mundus. Calitatea și diversitatea de masterat și doctorat european, combinate cu cursuri postuniversitare deschise studenților din întreaga lume, explică amploarea acestei mobilități.

Locație

Situat în partea cea mai sudică a Portugaliei, una dintre cele mai turistice regiuni din Portugalia, Universitatea are două campusuri universitare situate în Faro (capitala regiunii, cu un aeroport internațional, stadion sportiv, spital central) și unul în Portimão, Algarve orasul principal.

120319_04_Faro.jpg

Facilități de asistență

Toate campusurile oferă săli de clasă specifice, laboratoare computerizate și multimedia, săli de spectacole, biblioteci și săli de studiu și de ședință. Accesul la internet wireless este disponibil în toate campusurile. Cu cazare în săli de reședință pentru peste 600 de studenți, mai multe cantine și cantine în diverse campusuri, servicii medicale și activități culturale și sportive, University of Algarve a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește populația studenților, facilitățile moderne și calitatea și diversitatea programe oferite.

63130_cover.jpg

Locații

stos

University of Algarve

Address
Universidade do Algarve UAlg
Rua da Universidade 81

8005-139 stos, Districtul Faro, Portugalia
Număr de telefon
+351 289 800 003