Citește Descrierea Oficială

UPT - Universitatea Oporto Global, este o instituție privată de învățământ superior, certificată ISO 9001, recunoscută de guvernul portughez și Agenția portugheză pentru evaluarea și acreditarea învățământului superior - A3ES. Unitatea de cercetare UPT, IJP, este certificată de către agenția de finanțare portugheză pentru cercetare, FCT.

Creat în iunie 1986 , UPT - Universitatea Oporto Global situat în Oporto , cunoscut sub numele de "Cidade Invicta", Porto a dat Portugaliei numele său. Situat în partea de nord a Portugaliei, pe malul drept al râului Douro, Oporto este al doilea oraș ca mărime din țară, situat într-o zonă urbană de peste 1,3 milioane de locuitori.

Oporto este cunoscută pe plan internațional pentru vinul portului, podurile și arhitectura sa veche și contemporană. Centrul său istoric a fost un Patrimoniu Mondial UNESCO din 1996. Orașul Oporto este, de asemenea, un centru de excelență educațională și de cercetare, renunțând la inovația sa tehnologică și științifică, care atrage studenți din întreaga țară și din străinătate.

UPT este organizată în patru departamente: Drept, Economie, Management și Informatică, Patrimoniu și Turism și Psihologie și Educație, care predă programele și post-posturile de cicluri 1, 2 și 3, structurate conform Procesului de la Bologna. UPT urmărește să fie un model în învățământul superior, profitând de avantajele sinergiilor diferite ale departamentului. Mai mult decât dobândirea cunoștințelor teoretice, studenții au șansa de a dezvolta proiecte practice și de cercetare, de a dezvolta diferite tipuri de aptitudini care le pregătesc pentru locuri de muncă în cariera viitoare și pentru a trăi într-o societate globală competitivă.


Cercetarea globală și învățarea globală pentru profesioniștii din întreaga lume

Gândiți-vă la Global. Cercetare la nivel global. Învățați și învățați la nivel global. Acestea sunt elementele de bază ale Viziunii Universității UPT - Oporto Global University, care încorporează misiunea UPT de a promova cunoașterea holistică la nivel mondial, pregătindu-se profesioniștii de mâine globali și viitorii cetățeni ai lumii.

Cercetarea recunoscută oficial (ISO 9001 și FCT) lucrează intensiv cu parteneri din întreaga lume, oferind cercetări de nivel mondial și creând cunoștințe de hedging sângerând pentru a ajuta și promova dezvoltarea globală susținută pentru toți. Împărtășim acele cunoștințe în cadrul unei politici stricte de acces deschis (ori de câte ori cercetarea este finanțată din fonduri publice).

Oferim aceste cunoștințe studenților noștri globali în cadrul departamentelor și programelor noastre acreditate (Ministerul portughez al educației, Agenția portugheză de învățământ superior de acreditare și ISO 9001).

Misiunile pastorale ale facultății noastre internaționale, comunitatea vibrantă de învățare, responsabilitatea socială și angajamentul UPT în ansamblu, mediul incitant, tolerant și multicultural din Portugalia contribuie la dezvoltarea abilităților personale, interpersonale, culturale și interculturale obligatorii pentru a reuși profesional într-o lume globală.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Oporto Global University - Universidade Portucalense

În prezent, integrarea în economia globală este un imperativ inevitabil pentru țări, companii și alte organizații. Abordarea acestei realități este interdisciplinară, car ... [+]

În prezent, integrarea în economia globală este un imperativ inevitabil pentru țări, companii și alte organizații. Abordarea acestei realități este interdisciplinară, care traversează domeniile Economie, Drept și Management. Ca urmare a caracterului extrem de multidimensional al fenomenului de globalizare, acest curs are drept scop promovarea și diseminarea cunoștințelor de specialitate privind globalizarea, economia și dreptul, inclusiv elementele de management.

De ce să alegeți acest program

Globalizarea, economia și legea MPhil se concentrează pe teme de mare relevanță economică și socială. Este asigurată de o facultate calificată, formată și dezvoltată în cadrul paradigmelor academice și științifice existente.... [-]

Portugalia Porto
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Oporto Global University - Universidade Portucalense

Obiectivele de învățare ale MPhil în Informatică sunt înțelegerea tehnologiei, aplicarea acesteia, dezvoltarea gândirii critice și comunicarea științifică și tehnică. Ace ... [+]

Obiectivele de învățare ale MPhil în Informatică sunt înțelegerea tehnologiei, aplicarea acesteia, dezvoltarea gândirii critice și comunicarea științifică și tehnică. Acest curs oferă două specializări: Information Systems (IS) și Software Engineering (SE), unde se presupune că ambele dezvoltă o bază comună de cunoștințe, în special în tehnici de modelare, tehnologii emergente, management de proiect și inovare tehnologică; având în vedere că aceste domenii de expertiză reprezintă cheia celor două domenii. Cu toate acestea, specializările oferă competențe diferite în domeniul tehnologiei informației; Studenții SI vor putea să-și intensifice afacerea prin utilizarea tehnologiei și să conducă și să conducă SI pentru activitățile de intervenție, utilizând cele mai bune practici; transformarea studenților ES va fi capabil să planifice, să gestioneze și să desfășoare activități de dezvoltare a unor sisteme software extrem de complexe și să utilizeze tehnologii emergente.... [-]

Portugalia Porto
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
2 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Oporto Global University - Universidade Portucalense

Provocările de astăzi necesită ca managerii să înțeleagă pe deplin modul în care zonele funcționale ale afacerii se potrivesc împreună și să gândească strategic, analitic ... [+]

Provocările de astăzi necesită ca managerii să înțeleagă pe deplin modul în care zonele funcționale ale afacerii se potrivesc împreună și să gândească strategic, analitic și critic cu privire la modelele și practicile de afaceri. UPh MPhil în Management a fost conceput pentru cei care doresc să-și facă amprenta în lumea muncii, indiferent dacă inițiază o carieră sau încearcă pur și simplu să o stimuleze, deoarece sporește abilitățile de management de bază concentrându-se pe teme avansate recente de afaceri. Ambele domenii calitative și cantitative cheie ale managementului sunt acoperite pe scară largă, oferind studenților competențele transferabile pentru a lua o varietate de roluri de locuri de muncă în orice sector al industriei. În plus, UPh MPhil în Management oferă cunoștințe solide în metodologiile de cercetare cu metode proeminente de colectare a datelor, precum și analiza datelor.... [-]

Portugalia Porto
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Universidade Portucalense

International Students - Mubeen Tariq

Abertura do ano letivo 2018/19

International Student

International Student

International Chinese Students

International Student

Careers UPT 2019 (Feira do Emprego)