Citește Descrierea Oficială

Una dintre cele mai importante scoli de afaceri din Europa

Infiintata in anul 1978, Nova School of Business și economice (Nova SBE) este cea mai prestigioasa scoala portugheza din domeniile Economie, Finanțe și Management și una dintre cele mai importante scoli de afaceri din Europa.

Este o școală triplu acreditat coroana cu masterat, Executive Education și MBA prezent în principalele clasamentele internaționale: Financial Times, acreditare AACSB, equis acreditat și Asociația MBA.

Acesta a fost, de asemenea, recunoscut cu 5 exclusive Palmes prin Eduniversal, o distincție care pune Nova SBE printre primele 80 de scoli de afaceri din lume, fiind singura universal Business School în Portugalia.

Exclusiv școală membru portughez CEMS

Nova School of Business și economie este exclusivă școală membru portughez CEMS - O alianță globală de lider de afaceri școli, companiile multinaționale și ONG-uri - Oferirea CEMS Master in Management International (CEMS MIM), un program care a prezentat în mod constant în top 3 din Financial Times Global Master in Managementul clasament.

DE CE NOVA SCOALA DE AFACERI SI ECONOMIE?

Cea mai importantă investiție la începutul carierei tale este cel pe care îl face în tine. Programele noastre academice au fost proiectate pentru a oferi o experiență unică de învățare, completate cu abilitățile necesare, cunoștințele și dezvoltare pentru a pregăti mai bine studenții pentru o piață a muncii din ce în ce mai exigente.

Reputație

Nova School of Business și economie este una dintre putinele scoli de afaceri din lume, cu Triple Crown și 5 acreditari Palmes. Veti beneficia de reputația școlii pentru excelență, recunoscut în principalele clasamentele internaționale.

Conexiune lumea reală

Programele noastre sunt grade, practic, concentrat. În campus veți întâlni elevii cu performanțe înalte de mai mult de 30 de naționalități, oferindu-vă oportunități unice de rețele. Nova SBE facultate include mai mult de 30% dintre profesori străini și 25 de naționalități diferite

Învățarea flexibilă

Vei fi dotat cu instrumentele și tehnicile necesare pentru a construi cunoștințele setați în domeniile-cheie ale economiei și Management. Prin prelegeri, grupuri de lucru, studii de caz, si experienta in-the-câmp, veți dobândi nu doar cunoștințe academice de sunet, dar, de asemenea, o perspectivă mai largă.

Învăța de la facultate de clasă mondială

facultatea noastră are un record bine stabilit de publicații în cele mai bune reviste academice internaționale. În același timp, - având în vedere experiența lor curriculară și profesională extraordinară (mulți sunt consultanți la instituții financiare, companii și agenții guvernamentale) - au un simț ascuțit al provocărilor cu care se confruntă comunitatea globală.

Dincolo de clasă

Veti beneficia de un sistem de mentorat oferit de absolventi care lucrează în organizații multinaționale de top, un mod de neprețuit pentru ca elevii să învețe de la cei cu mai multă experiență în carieră cu privire la anumite industrii sau roluri. evenimente școlare sunt în mare parte organizate student, cu conferințe atragerea de vorbitori recunoscute, care împărtășesc o perspectivă asupra afacerii, succesul, și de conducere. cluburi sociale adăuga încă o altă dimensiune la o viață școlară bogată în campus.

Studiaza la Nova School of Business și economie este o experiență socială și umană unică. Aici elevii vor construi prietenii de durată pentru tot restul vieții lor și de a dezvolta o retea de contacte care se vor dovedi de neprețuit pe tot parcursul carierei lor.

Mai mult decât atât, diversitatea profilurilor din cadrul fiecărui program va oferi o experiență cu adevărat imbogatirea, pe parcursul căreia elevii vor împărtăși experiențele cu colegii dintr-o mare varietate de medii.

40% dintre studenții noștri au cariere internaționale

Programele Nova SBE a oferi studenților cu expunere internațională puternică prin dimensiunea și rețeaua internațională a școlii. Capacitatea fiecărui elev de a învăța și de a lucra într-un mediu multicultural este testat în mod continuu și îmbunătățită în continuare, în contextul unei experiențe internaționale.

Nova SBE - Campus Campolide
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Nova School of Business and Economics

Recomandat pentru absolvenți cu un fundal puternic cantitative, programul oferă studenților posibilitatea de a spori cunoștințele lor prin dezvoltarea abilităților funcți ... [+]

Recomandat pentru absolvenți cu un fundal puternic cantitative, programul oferă studenților posibilitatea de a spori cunoștințele lor prin dezvoltarea abilităților funcționale mai departe și moale prin consolidarea teoria cu practica aplicată.

Candidații de succes pentru programul frecvent merge să se bucure de o carieră de succes în calitate de bancheri, analisti de afaceri, manageri de resurse umane sau de Marketing Executive, pentru a numi doar câteva dintre oportunitățile de angajare oferite de program.

Printre calitățile urmărite în candidați:

O varietate de medii academice, de la Economie, Management și Inginerie Civilă la Comunicații, Psihologie și Sociologie Studenții care sunt dinamice, deschise la minte, și care prosperă pe punerea în practică idei noi Capacitatea de a colabora cu un grup de colegi divers, entuziast și sub semnul întrebării Dorința de a munci din greu Tipic Masters Nova SBE din cohorta Student Management este eclectic și cosmopolit, care se adaugă la natura provocatoare și îmbogățirii mediului de învățare și de școală ca întreg. cursuri obligatorii finanțe resurse umane marketing Statistică Strategie Electives Corporate Finance Applied Antreprenoriat aplicată audit bancar Analiza datelor mari Managementul brandului Schimbare si Managementul proceselor Politica în domeniul concurenței Consultanță Consumatorilor și luarea deciziilor manageriale Comportamentul consumatorului Guvernanța Corporativă Responsabilitate Socială Corporativă Corporate Strategy Impozitarea corporativă Crearea și Gestionarea Ventures antreprenoriale Probleme inter-culturale pentru marketing Customer Relationship Management marketing digital Canale de distributie E-Commerce Economie de Educație Economie de Sanatate si Sanatate Antreprenoriale Finanțe și Capital de Risc Afacere de familie Declaratie de Analiza financiară Contracte futures și opțiuni Probleme... [-]
Portugalia Lisbon
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nova School of Business and Economics

Nova SBE este exclusiv școlii membru portughez al alianței CEMS, ceea ce înseamnă că este unul dintr-un grup select de 30 de școli de business și universități din lume pe ... [+]

Nova SBE este exclusiv școlii membru portughez al alianței CEMS, ceea ce înseamnă că este unul dintr-un grup select de 30 de școli de business și universități din lume pentru a oferi Masters cu adevărat global de pre-experiență în Management. Evaluat in mod constant printre programele de top de acest gen de Financial Times de la crearea de masterat în Managementul clasament în 2005, CEMS MIM cuprinde un curriculum atent proiectat care se acumulează cunoștințele strategice și practice esențiale pe care viitorii manageri la nivel mondial va fi nevoie de-a lungul cariera lor.

La fel de important, datorită rolului integrantă jucat de partenerii companiei in cadrul programului, elevii vor învăța prin a face pe tot parcursul perioadei de studiu, printr-un hands-on abordare, adoptate în cadrul cursurilor, dar, de asemenea, prin viața reală proiecte de afaceri, seminarii de calificare și stagiu internațional obligatoriu.... [-]

Portugalia Lisbon
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nova School of Business and Economics

Nova SBE masterat în economie oferă o experiență unică de învățare, care combină state-of-the-art tehnici teoretice și empirice cu o abordare hands-on la problemele de po ... [+]

Nova SBE masterat în economie oferă o experiență unică de învățare, care combină state-of-the-art tehnici teoretice și empirice cu o abordare hands-on la problemele de politică din viața reală. Programul este axat pe dezvoltarea și achiziționarea instrumentelor necesare pentru analiza politicii aplicate, inclusiv software-ul econometrice și numeric, precum și tehnici econometrice moderne pentru evaluarea intervențiilor politice.

Programul este notabil pentru studenții apropiați de interacțiune au cu profesori, participarea la proiecte de cercetare și de teren în Portugalia și în străinătate, precum și posibilitatea de a lua parte la proiecte de consultanță interesante.... [-]

Portugalia Lisbon
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nova School of Business and Economics

Care vizează dezvoltarea de cunoștințe solide și, competențe de rezolvare a problemelor analitice în domeniul financiar, de masterat în Finanțe va da aduce elevii în cont ... [+]

Care vizează dezvoltarea de cunoștințe solide și, competențe de rezolvare a problemelor analitice în domeniul financiar, de masterat în Finanțe va da aduce elevii în contact direct cu tipul de instituții financiare, în cazul în care acestea vor fi în speranța de a începe cariera lor.

O gamă largă de opționale face posibilă să se concentreze pe un domeniu specializat de studiu pe parcursul programului, care reflectă punctele forte și preferințele personale ale fiecărui elev, oferind în același timp, de asemenea, o direcție inițială pentru cariera finanțelor globale pe care le va demara la absolvire.

O serie de piese internaționale, inclusiv o opțiune grad dublu și un program de schimb, oferă studenților posibilitatea de a extinde rețeaua lor profesională și experiența imersiune culturală totală în cadrul unei alte instituții academice și țară.... [-]

Portugalia Lisbon
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Top Recruiters describe Nova SBE's students

Welcome to Nova SBE 2016/2017 (message from the Dean)