ISG Business & Economics School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISG | Afaceri si Economie School se impune din 1978 ca o școală de referință în contextul predare Management în Portugalia. Între școlile de afaceri, ISG proiect | Business & Economie School, iese în evidență pentru antrenament multidisciplinară inovatoare, adaptate la nevoile reale ale pieței forței de muncă.

În ISG | Afaceri si Economie School, Educație pentru management, ținând cont de factorii cheie natura profesională, integrarea cunoștințelor cu practica, si rigoarea cu relevanță, reflectând provocările complexe cu care se confruntă managerii în lor de zi cu zi.

ISG | Afaceri si Economie School concentrează activitatea în apropierea de mediul de afaceri, în special prin parteneriate cu companii nationale cu baza mare de implementare pe piață.

ISG | Afaceri si Economie School în generarea de sinergii pentru pariu studii superioare, fiind capabil de a se concentra pe componenta științifică, să se aplice la alte forme de cunoaștere din ce în ce axate pe know-how profesional și optice.

ISG este echipat cu facilități educaționale moderne și funcționale oferind incontestabil unul dintre cele mai generoase din zona rapoarte / elev de parcul nostru universitar.

Locații

Lisabona

ISG - Instituto Superior de Gestão

Address
Av. Marechal Craveiro Lopes nº2
1700-284 Lisboa - Portugal

1700-284 Lisabona, Lisabona, Portugalia
Număr de telefon
+351 21 751 3700