Citește Descrierea Oficială

ISG | Afaceri si Economie School se impune din 1978 ca o școală de referință în contextul predare Management în Portugalia. Între școlile de afaceri, ISG proiect | Business & Economie School, iese în evidență pentru antrenament multidisciplinară inovatoare, adaptate la nevoile reale ale pieței forței de muncă.

În ISG | Afaceri si Economie School, Educație pentru management, ținând cont de factorii cheie natura profesională, integrarea cunoștințelor cu practica, si rigoarea cu relevanță, reflectând provocările complexe cu care se confruntă managerii în lor de zi cu zi.

ISG | Afaceri si Economie School concentrează activitatea în apropierea de mediul de afaceri, în special prin parteneriate cu companii nationale cu baza mare de implementare pe piață.

ISG | Afaceri si Economie School în generarea de sinergii pentru pariu studii superioare, fiind capabil de a se concentra pe componenta științifică, să se aplice la alte forme de cunoaștere din ce în ce axate pe know-how profesional și optice.

ISG este echipat cu facilități educaționale moderne și funcționale oferind incontestabil unul dintre cele mai generoase din zona rapoarte / elev de parcul nostru universitar.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Portuguese (Portugal)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ISG Business & Economics School

Obiectivul principal al Master în Marketing este, pe de o parte, pentru a oferi o educație care este atât de avansată și până-la-data de în domeniile științifice ale mark ... [+]

Obiectivul principal al Master în Marketing este, pe de o parte, pentru a oferi o educație care este atât de avansată și până-la-data de în domeniile științifice ale marketing și, pe de altă parte, pentru a motiva elevii să efectueze cercetări.

Anii Master in Marketing va învăța și instrui pe elevi să pună să folosească cunoștințele specifice disciplinei, folosind concepte, modele și teorii tradiționale de marketing. În plus, se va crea gradului de conștientizare a noilor evoluții în domenii specifice relațiilor de companii cu clienții lor și publicul și să încurajeze aplicarea de noi tehnologii de informare și comunicare pentru a contribui la performanțe îmbunătățite companie, într-un context internațional, printr-un integratoare rol în diferite domenii ale managementului.... [-]

Portugalia Lisabona
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ISG Business & Economics School

Curs de gradul de Master în Strategia de investiții și internaționalizare este un curs inovatoare în panorama internațională și a fost conceput pentru titularii de studii ... [+]

Curs de gradul de Master în Strategia de investiții și internaționalizare este un curs inovatoare în panorama internațională și a fost conceput pentru titularii de studii postuniversitare de diferite domenii care doresc cunoștințe avansate și în profunzime de Management International. Competențe obținute sunt nuclear pentru practica de management, care este din ce în ce internaționale și globale.

Globalizarea comerțului mondial, comunicații, piețele financiare și transporturi a dat naștere la o nouă ordine mondială, care poate fi văzut reflectate în modul în care companiile sunt conduse.

Obiective

Desigur Master urmărește pentru dezvoltarea competențelor tehnice și a competențelor comportamentale adecvate pentru managementul afacerilor și pentru a putea face față provocărilor generate de companii internaționale. În plus, cursul asigură o pregătire pentru studenții săi care este axat pe toate aspectele legate de o lume fără frontiere de management al afacerii.... [-]

Portugalia Lisabona
Octombrie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

ISG - Instituto Superior de Gestão