ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mesaj din partea decanului

Bine ați venit la Școala de Afaceri ISCTE .

IBS este o școală pionieră în predarea științelor de management și de afaceri, iar prima este o zonă autonomă, spre deosebire de un subiect predat în domeniul economiei. Legăturile cu lumea corporativă reprezintă o trăsătură distinctivă a școlii noastre. De la început, IBS sa bazat pe sprijinul facultății invitate din lumea afacerilor, a cărui colaborare a oferit o contribuție valoroasă pentru programele noastre. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, indiferent de mediul economic, generațiile succesive de studenți s-au bucurat de rate de angajare aproape de 100%. Chiar mai important, companiile recunosc calitatea înaltă a instruirii acordate studenților IBS și această încredere este amplificată de volumul și excelența cercetării produse de membrii facultății și de cercetători. Internaționalizarea este a doua trăsătură distinctivă a școlii noastre. Nu numai că IBS preda cursuri în parteneriate cu universități din Asia, Africa și America de Sud, dar, în cadrul universității portugheze, IBS a inițiat și înființarea unui birou de sprijin pentru studenții Erasmus. Acest model, care lucrează împreună cu universități din întreaga lume, a atras atât de mulți studenți străini încât nu am reușit să obținem reciprocitate deplină, în ciuda numărului tot mai mare de studenți IBS care beneficiază de o experiență de formare în străinătate. Abilitatea de a lucra într-un mediu internațional este demonstrată în mod clar de numărul absolvenților care lucrează în străinătate, dintre care mulți dețin poziții de conducere în companii multinaționale. Inovația și spiritul antreprenorial sunt a treia caracteristică distinctivă a școlii noastre. Inovația pedagogică a condus la actualizarea programelor școlare, precum și la introducerea de noi metode de predare; acestea includ dezvoltarea de studii de caz și de sprijin software pentru instrumentele de management și de învățământ la distanță. Nu este întâmplător faptul că multe texte de referință din diferite domenii de management au fost scrise de facultate IBS. În cele din urmă, trebuie menționată în mod special relația strânsă dintre facultate și personalul IBS cu studenții noștri și preocuparea pentru bunăstarea lor, deoarece acesta este un factor decisiv pentru performanțele academice ridicate ale studenților noștri. Rigoarea intelectuală în sala de clasă, promovarea muncii în echipă și expunerea la studii de caz reale permit IBS să creeze valoare studenților noștri și să garanteze că ei contribuie pozitiv la dezvoltarea comunității naționale și globale.

José Paulo Esperança Decan ISCTE Business School

ISCTE Business School Facilități

ISCTE Business School din ISCTE -IUL oferă studenților săi un mediu minunat de învățat, precum și oportunități de relaxare. În afară de sălile de spectacol și de sălile de clasă unde elevii își iau cursurile, există numeroase săli de studiu private și de grup în care se poate studia. De asemenea, campusul găzduiește cinci cafenele / baruri, două restaurante și multe spații pentru a vă relaxa. În întreaga campus, studenții IBS pot beneficia de internet Wi-Fi.

Biblioteca IBS furnizată de ISCTE IUL oferă un serviciu tuturor studenților din cadrul Universității - cu cărți din domeniul studiilor de afaceri, științelor sociale și științelor tehnologice. Colecția cuprinde aproximativ 80.000 de titluri (inclusiv monografii, lucrări de referință, teze și disertații) și 30.000 de periodice disponibile pe hârtie și digital. Laboratorul financiar oferă o colecție cuprinzătoare de baze de date și surse de informații financiare, inclusiv Bloomberg, Reuters Xtra / Knowledge, Compustat, Datastream / Worldscope, Thomson One Banker, CRSP, Eventus și WRDS. Elevii au acces la instrumente excelente de bibliografie on-line, cum ar fi Biblioteca online de cunoștințe (cu peste 16.000 de reviste științifice în text integral) Web of Knowledge și JSTOR (colecții de afaceri, matematică și statistică) și ABI / Inform Global.

Locații

Lisabona

Address
Lisabona, Lisabona, Portugalia

Orlando

Address
Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii

Acreditări