ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISCSP promoveaza formarea de elevii lor în zonele de Științe Sociale și Politice, oferind universitare (diplomă) și postuniversitar, al doilea nivel și a treia, corespunzătoare grade de masterat și doctorat. În matrice de predare includ domeniile științifice ale Sociologie, Administrație Publică și Politici Publice, Stiinte Politice, Relații Internaționale, Politică Socială, Antropologie și Comunicare Socială.

Strâns cu predare, ISCSP promovează cercetarea științifică prin centrele sale de cercetare recunoscute de către Fundația pentru Știință și Tehnologie (FCT) - Centrul de Administrație și Politici Publice (CAPP) și Institutul Est (IO) și alte centre în domeniul politic Știință și Relații Internaționale, Sociologie și Antropologie.

ISCSP dezvoltă o politică prestare a serviciilor comunitare, care contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării și îmbunătățirea competențelor și organizarea structurii economice, și societatea civilă, precum și consolidarea sectorului public funcțional și condiții organizatorice. Pe plan internațional există participarea la proiecte în lume vorbitoare de limbă portugheză și în zonele emergente ale rol geostrategic.

Locații

Lisabona

Address
Rua Almerindo Lessa - 1300-663
Lisabona, Lisabona, Portugalia