Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISCAP

istorie

ISCAP cu numele pe care îl îl cunoaștem astăzi - Institutul de Contabilitate și Administrarea de Porto, provine din Decretul-lege nr 327/76, din 6 mai, cu toate că rădăcinile sale istorice sunt mult mai îndepărtate. Într-adevăr, a fost, în 1886, care a fost fondat Institutul Industrial și Comercial din Porto (Decretul din 30 decembrie 1886), pe atunci ministrul Emidio Navarro, care pune bazele teoretice ale organizării învățământului industrial și comercial în țara noastră.

În 1891, reformele educaționale tehnice ale John Franco a rămas secțiuni industriale și comerciale neschimbate ale acestui Institut, nu-i transformându-se în școli independente. Cursurile de bază ale comerțului au fost îndepărtate și cursul superior se reduce la trei ani și este împărțit în două grade. Institutul Industrial și Comercial Porto se vedea, în anul 1896, fiind recunoscut Colegiile sale, echivalente cu cele ale altor școli: fostul Superior al gradului Comerț (creat prin Decretul din 30 decembrie anul 1886) și Cursul superior predate în institute industriale și comerciale. Institutul Industrial și Comercial Porto a trecut printr-o cale tulbure, lipsa de orientare definitive, până în 1918, data publicării Decretului nr 5029, din 1 decembrie, care a separat partea sa comercială, implementarea într-un Institut comercial portul și Institutul superior al portului Comerț. Această dată, dă prima dată separarea Institutelor Comerciale în raport cu Institutele Industriale, o situație care a continuat pana in 1924. Această segmentare este totuși temporară, deoarece fuzioneze rapid aceste noi domenii de cunoaștere și abia în 1933 ea optează pentru o segmentare finală. apoi numit Institutul de Porto Comercial este cunoscută în momentul în care deține cel mai înalt nivel de studii de piață din capitala de nord și, de asemenea, pentru a fi o instituție de învățământ tehnic mediu pentru ambianța învățământului superior în diferite aspecte ale vieții lor academice.

Reforma operată prin Decretul-lege nr 38031, din 4 noiembrie 1950, în nici un fel modifică caracteristicile acestei instituții de învățământ. Dimpotrivă, climatul politic 1974 vine opera schimbări profunde în viața Institutului, pentru că la acea vreme, să crească în importanță cursurile semnificativ tehnice.

În acest nou context, progresul țării a cerut bună performanță a personalului de conducere, care la momentul respectiv au devenit rare. Astfel, ISCAP, este recunoscut ca fiind unul dintre școlile care, de-a lungul secolelor, formate generații de profesioniști și se inserează în instituțiile de învățământ superior. Acest eveniment permite absolvenților de către institutele comerciale primesc desemnarea absolvenților, un grad care "este foarte calificat pentru admiterea la formarea cadrelor didactice pentru a grupa a 6-a învățământului profesional și tehnic". Această legislație este un precursor a ceea ce se va integra mai târziu institutele comerciale în rețeaua de învățământ superior - Decretul-lege nr 327/76 din 6 mai. Astfel, se naște denumirea actuală de contabilitate Supreme și Institute Administration, cu statut de "învățământ superior, cu personalitate juridică și autonomie administrativă și educațională", împuternicit să confere "grade de licență, postuniversitare și doctorat." În anul universitar 1975-1976, Institutul de Contabilitate și Administrația din Porto trece ministru, în temeiul Decretului-lege nr 313/75, cursurile de licență de Contabilitate și Administrarea și limbi și Secretariat. Aceste cursuri au fost ulterior reglementate prin Decretul nr 918/83 din 7 octombrie și sofrearam ajustări succesive, în funcție de evoluția științelor economice și contabile, precum și cerințele pieței muncii.

Institutul trăiește, totuși, o perioadă turbulentă după data de 1976, ca urmare a incertitudinii existente în țară. Institute, împuternicit să confere gradele de licență, masterat și doctorat, acestea ar trebui să fie integrate în învățământul universitar, dar mai târziu prevederi legale a căutat mediul lor în Politehnică. Acest context neclaritate sa încheiat doar cu identificarea școlilor / institutelor superioare care a rezultat din conversia sau evoluția școlilor anterioare și integrarea Institutului de Contabilitate și Administrarea Porto la Institutul Politehnic din Porto în 1988, prin Decretul-lege nr o 70/88 din 3 martie. Acest nou cadru legal din faptul că institutele vizează învățământul superior de tehnicieni calificați în domeniile de contabilitate și Administrație și să promoveze, într-un context geografic, schimbul între educație și structurile economice și sociale. De asemenea, s-au constatat similitudini între obiectivele Politehnicii si institutele de contabilitate și Administrație, care și-a consolidat acest nou cadru.

Decretul-lege nr 443/85 din 24 octombrie, stabilește structura organică a Institutului Superior de Contabilitate și Administrație De asemenea, precizează că personalul său didactic trece să fie reglementate prin Decretul-lege nr 185/81, din 1 iulie, care a creat cariera Politehnica. Cu toate acestea, ele au fost create cursurile de licență și Studii superioare de specialitate, grade că din Legea învățământului se califică în mod expres ca propria Politehnică. În 1983 vine de licență Vamal (Ordonanța nr. 918/83 octombrie 07), această suferință, de asemenea, modificată (Ordonanța nr. 238/86 din 22 mai). Din anul universitar 1993-1994, adoptând denumirea de comerț Studii superioare, reușind acest lucru la gradul vamal. Bachelor Cursul Marketing este deschis în anul universitar 1996-1997, pentru a permite "umple un gol, din moment ce studiul său obiectiv urmărește eliminarea unei agravată lipsite de nevoile tehnice mai mari în sectorul serviciilor datorită competitivității întreprinderilor, în primul rând, ca urmare a integrării Portugaliei în Uniunea Europeană ". Ordonanța nr 751/86, din 17 decembrie, a creat, de asemenea, cursurile de Studii Superioare Specializate (CESE) - Audit, control financiar, Secretariatul pentru Management și Administrație și Vamal Tehnic, care a conferit, de asemenea, gradul de licență de la care formează un ansamblu coerent, cu un curs de licență anterior. Acest lucru tradus, în termeni practici, pentru a acorda o "licență echivalentă cu Bachelor în toate scopurile academice și profesionale." In anul 1991, a creat Comitetul pentru contabilitate și Administrație urmată de traducere specializată, acesta din urmă în 1995.

La sfârșitul anului universitar 1997-1998, The ISCAP introdus pe piața forței de muncă studenților activat cu comitetul de audit "s, Management Financiar, Contabilitate și Administrarea Afacerilor, Managementul Consilier, comerț internațional (sucursale Management Internațional și Administrația Vamală) și traducere de specialitate. Din cauza reproiectarea efectuate afară, ISCAP trece de a preda, din 1998, BA Contabilitate și Administrarea (ramuri contabilitate si gestiune, Management Financiar și Audit), Afaceri Internaționale, Limbi și Secretariatul (ramură Secretariatul de Management și Traduceri specializată) și Marketing. În anul universitar 2001/2002, de asemenea, s-ar fi dat ramura administrației publice.

Acum, noi facilități, deschis oficial în 1996, primește ISCAP la sfârșitul acestui deceniu Maestru de Contabilitate și Administrație, organizat de Universitatea din Minho, și în parteneriat cu Institutul Politehnic din Porto. Cu toate că a fost deschisă în 1996, trecerea la noua clădire are loc cu un an mai devreme în luna noiembrie.

În anul universitar 2003/2004 Traduceri Filiala specializată ar fi numit Traducere și Interpretare specializată, schimbarea aprobată prin Ordinul nr 602/2003 din 21 iulie. În 2004/2005 este creat cursul Corporate Communication Gradul De asemenea, în două etape, în ciclul 1 atribuit, de asemenea, gradul de licență (6 semestre) și 2-a, gradul de licență (2 semestre) aprobat prin Ordinul nr 161/2006 din 20 februarie. Astfel, se distinge de cel anterior prin faptul că o durată totală de numai patru. Cu toate acestea, acest plan numai că predomină în acest an universitar și a fost în prezent adecvat la acordul de la Bologna, care a condus la stabilirea gradului în doar trei ani. Se așteaptă în continuare aprobarea pentru funcționarea master lor, același nume, a cărui durată programată este de 4 semestre. În anul universitar 2005/2006, de asemenea, cursul de limbi și Secretariat a fost adecvat la Acordul de la Bologna, prin adoptarea numele de "asistenți de management" și de a merge, astfel încât să aibă o durată de numai 6 semestre. Acesta a fost propus în continuare funcționarea a trei master: asistata de calculator de traducere (domeniu științific de limbi și literaturi străine); Traducere și Interpretare de specialitate (domeniul științific al limbilor străine și literaturi) și a consultanților în management (aria științifică a științelor de management).

În anul universitar 2007/2008 a intrat în funcțiune de contabilitate și cursuri de administrare, comerț internațional și marketing adecvate la Acordul de la Bologna. Aceste grade au acum șase semestre. diplome de master lor au fost, de asemenea, propuse, dar sunt încă în așteptarea aprobării de comerț și marketing internațional.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Portugal)

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Studii interculturale pentru afaceri

Campus October 2019 Portugalia Porto

Programul de Master în Studii Interculturale pentru afaceri deschide noi orizonturi internaționale pentru studenți. Cursul a fost aprobat în mod necondiționat timp de 6 ani de către agenția națională pentru A3Es de acreditare. Cu un personal didactic înaltă specializare, MA oferă cursuri inovatoare, cum ar fi: chineză (mandarină) și arabă limbi și culturi pentru afaceri, cultură și dezvoltare, relații economice interculturale, Antreprenoriat în Cultură, interculturale Tehnologii de comunicare, precum și în engleză, franceză, Culturile din Spania, și germană pentru afaceri. MA este pe deplin predat în limba engleză, permițând astfel creșterea colaborării și a mobilității internaționale. Elevii pot opta pentru un grad dublu, în combinație cu master în limbi și managementul intercultural al Université d'Artois, Franța. Cursul oferă stagii cu Incubit - Business Consulting & Antreprenoriat, Înaltul Comisar pentru Migrații, Asociatia Nationala a Femeilor Intreprinzatoare, Vida Económica Publishing Group, și o serie de alți parteneri europeni. Acest lucru MA este o parte a rețelei de învățământ superior pentru Mediere interculturală. Absolvenții vor fi, de asemenea, în măsură să-și continue studiile la nivel de doctorat la Universitățile din Vigo și Santiago de Compostela, datorita protocoalelor semnate cu aceste universitati de prestigiu din Spania. [+]

Obiective

Programul de Master în Studii Interculturale pentru afaceri deschide noi orizonturi internaționale pentru studenți. Cursul a fost aprobat în mod necondiționat timp de 6 ani de către agenția națională pentru A3Es de acreditare. Cu un personal didactic înaltă specializare, MA oferă cursuri inovatoare, cum ar fi: chineză (mandarină) și arabă limbi și culturi pentru afaceri, cultură și dezvoltare, relații economice interculturale, Antreprenoriat în Cultură, interculturale Tehnologii de comunicare, precum și în engleză, franceză, Culturile din Spania, și germană pentru afaceri. MA este pe deplin predat în limba engleză, permițând astfel creșterea colaborării și a mobilității internaționale. Elevii pot opta pentru un grad dublu, în combinație cu master în limbi și managementul intercultural al Université d'Artois, Franța. Cursul oferă stagii cu Incubit - Business Consulting & Antreprenoriat, Înaltul Comisar pentru Migrații, Asociatia Nationala a Femeilor Intreprinzatoare, Vida Económica Publishing Group, și o serie de alți parteneri europeni. Acest lucru MA este o parte a rețelei de învățământ superior pentru Mediere interculturală. Absolvenții vor fi, de asemenea, în măsură să-și continue studiile la nivel de doctorat la Universitățile din Vigo și Santiago de Compostela, datorita protocoalelor semnate cu aceste universitati de prestigiu din Spania.... [-]


Masterat

Antreprenoriat și internaționalizare

Campus October 2019 Portugalia Porto

Acest Master caută o combinație de cunoștințe conceptuale, gândirea critică și aplicarea practică a cursurilor de bază privind administrarea de companii, organizații sau instituții, cu scopul de a se stabili ca un instrument important în formarea academică portugheză. Care acoperă domenii de bază, cum ar fi management, economie, drept și a calculatorului, acest curs își propune să dezvolte expertiza în aspectele funcționale necesare pentru o internaționalizare de succes a companiilor portugheze. [+]

obiective

Acest Master caută o combinație de cunoștințe conceptuale, gândirea critică și aplicarea practică a cursurilor de bază privind administrarea de companii, organizații sau instituții, cu scopul de a se stabili ca un instrument important în formarea academică portugheză. Care acoperă domenii de bază, cum ar fi management, economie, drept și a calculatorului, acest curs își propune să dezvolte expertiza în aspectele funcționale necesare pentru o internaționalizare de succes a companiilor portugheze.

Competențe specifice:

Să explice noile tendințe și perspective de dezvoltare în antreprenoriat și internaționalizare zonă; Explica, stiintific pe baza, nevoile consumatorilor / utilizatorilor din diferite țări; Să înțeleagă și să aplice procesele de management al afacerilor într-un context internațional; Să definească și să evalueze diferite strategii de internaționalizare; Investiga caracteristicile culturale, politice, economice și sociale ale diferitelor piețe internaționale; Știind problemele actuale majore în ceea ce privește Uniunea Europeană, în special cele legate de politica economică și comercială. ... [-]

Contabilitate și finanțe

Campus October 2019 Portugalia Porto

Master de contabilitate și finanțe este conceput pentru dezvoltarea de competențe și calificări profesionale în contabilitate și finanțe corporative. Obiectivul său principal este de a dezvolta abilitățile și expertiza în primul rând în domeniile domeniul financiar; în special, în contabilitate, fiscalitate și Corporate Finance precum și oferind posibilitatea de a explora aceste probleme și de a realiza o abordare a cercetării științifice în aceste domenii. [+]

obiective

Master de contabilitate și finanțe este conceput pentru dezvoltarea de competențe și calificări profesionale în contabilitate și finanțe corporative. Obiectivul său principal este de a dezvolta abilitățile și expertiza în primul rând în domeniile domeniul financiar; în special, în contabilitate, fiscalitate și Corporate Finance precum și oferind posibilitatea de a explora aceste probleme și de a realiza o abordare a cercetării științifice în aceste domenii.

Destinatari:

Formarea completă a ciclului 1 furnizat de un grad în contabilitate, management, finanțe, economie și alte domenii conexe. Acesta este un maestru de natură profesională, pentru a se asigura că studenții care finalizează cursul îmbunătățirea perspectivelor sale de angajare și carieră viitoare; Profesioniști în contabilitate, finanțe și domenii conexe care simt nevoia de a spori cunoștințele și monitorizarea acestora a modificărilor în aceste zone. ... [-]

De consultanță de management

Campus Cu jumătate de normă 2 - 2 anii October 2019 Portugalia Porto

Master în Management Consultancy caută o combinație de cunoștințe conceptuale, gândirea critică și aplicarea practică a cursurilor de bază privind administrarea companiilor, organizații sau instituții. Care acoperă domenii de bază, cum ar fi consultanță și comunicare organizațională, Management, Economie, Contabilitate, Informatică, Drept, Limbi și culturi, Științe sociale și matematică, își propune să dezvolte expertiza în aspectele funcționale ale managementului prin dobândirea de competențe avansate din partea viitorului Advisor de management. [+]

obiective

Master în Management Consultancy caută o combinație de cunoștințe conceptuale, gândirea critică și aplicarea practică a cursurilor de bază privind administrarea companiilor, organizații sau instituții. Care acoperă domenii de bază, cum ar fi consultanță și comunicare organizațională, Management, Economie, Contabilitate, Informatică, Drept, Limbi și culturi, Științe sociale și matematică, își propune să dezvolte expertiza în aspectele funcționale ale managementului prin dobândirea de competențe avansate din partea viitorului Advisor de management.

Master-Obiective:

Capacitate analitică, utilizând concepte care provin dintr-o gamă largă de cursuri, orientate spre rezolvarea problemelor la nivel administrativ, în mediul intern și extern; Furniza un set de instrumente multidisciplinare, care asigură formarea calificată și specializată în calitate de Management, Contabilitate, Drept, Științe sociale, economice; Dobândi expertiză în domeniul managementului sau dreptul de a integra o poziție importantă de responsabilitate; Dobândirea de concepte legate de procesul de management al afacerilor care acoperă etapele de planificare și implementare strategică și operațională; Să promoveze eficiența organizațională prin generarea și furnizarea de informații utile pentru procesul de luare a deciziilor a conducerii companiei; Ia dreptul de proprietate de metodologii de cercetare și de analiză pentru a produce noi cunoștințe, să dezvolte noi activități și metode operaționale; Furnizarea de efectuarea unui / proiect de dezvoltare profesională stagiu sau o disertație, pentru a pune în aplicare cunoștințele dobândite și abilitățile dezvoltate. ... [-]

Digital marketing

Campus October 2019 Portugalia Porto

Cu Master în Digital Marketing își propune să introducă un element de inovație în întreprinderi mici, în cazul în care activitățile legate de marketing sunt, de obicei într-un singur departament și directorul său direcționează toate activitățile funcției comerciale. În companiile mari, dimpotrivă, este normal să aibă mai mult de un departament, management tehnic și de mijloc pentru fiecare dintre segmentele și / sau servicii de produse existente, sau chiar și pentru fiecare dintre domeniile de practica de marketing. Manager de produs și / sau de brand sunt exemple de acest tip de rezultat profesional și a specializării marketingului. Acești profesioniști ar trebui să fie oameni cu abilități analitice puternice, organizarea și conducerea și ar trebui să fie în măsură să dezvolte și să pună în aplicare strategii de marketing la nivel mondial, nivelul digital. Aceștia sunt oameni care trebuie să contacteze un număr de persoane diferite (interne și externe companiei), să învețe lucrul în echipă, să posede abilități excelente de comunicare (oral și în scris). In plus, îndatoririle sale cer ca acestea să fie oameni informați din mediul lor (economie, concurență, obiceiurile de consum, tendințe, inovații tehnologice, etc.) și creativ, astfel încât acestea să poată dezvolta strategii adecvate, inovatoare și capabile să crească de afaceri de vânzări. [+]

obiective

Cu Master în Digital Marketing își propune să introducă un element de inovație în întreprinderi mici, în cazul în care activitățile legate de marketing sunt, de obicei într-un singur departament și directorul său direcționează toate activitățile funcției comerciale. În companiile mari, dimpotrivă, este normal să aibă mai mult de un departament, management tehnic și de mijloc pentru fiecare dintre segmentele și / sau servicii de produse existente, sau chiar și pentru fiecare dintre domeniile de practica de marketing. Manager de produs și / sau de brand sunt exemple de acest tip de rezultat profesional și a specializării marketingului.

Acești profesioniști ar trebui să fie oameni cu abilități analitice puternice, organizarea și conducerea și ar trebui să fie în măsură să dezvolte și să pună în aplicare strategii de marketing la nivel mondial, nivelul digital. Aceștia sunt oameni care trebuie să contacteze un număr de persoane diferite (interne și externe companiei), să învețe lucrul în echipă, să posede abilități excelente de comunicare (oral și în scris). In plus, îndatoririle sale cer ca acestea să fie oameni informați din mediul lor (economie, concurență, obiceiurile de consum, tendințe, inovații tehnologice, etc.) și creativ, astfel încât acestea să poată dezvolta strategii adecvate, inovatoare și capabile să crească de afaceri de vânzări.... [-]


Finanțe de afaceri

Campus October 2019 Portugalia Porto

Finanțe corporative, elaborat în contextul actual al managementului afacerilor, au format un instrument de management special pentru crearea valorii companiei. Master în Corporate Finance își propune să ofere formare specializată, de înaltă calificare în domeniul gestiunii financiare corporative. Acesta prezintă o educație predominant de formare, în cazul în care se pune accentul pe cunoștințele tehnice / științifice și aplicarea practică a acesteia, cu scopul de a satisface nevoile de formare ale celor care doresc o carieră în managementul financiar al companiilor, precum și cei care lucrează deja și doresc să își îmbunătățească cunoștințele . [+]

obiective

Finanțe corporative, elaborat în contextul actual al managementului afacerilor, au format un instrument de management special pentru crearea valorii companiei.

Master în Corporate Finance își propune să ofere formare specializată, de înaltă calificare în domeniul gestiunii financiare corporative. Acesta prezintă o educație predominant de formare, în cazul în care se pune accentul pe cunoștințele tehnice / științifice și aplicarea practică a acesteia, cu scopul de a satisface nevoile de formare ale celor care doresc o carieră în managementul financiar al companiilor, precum și cei care lucrează deja și doresc să își îmbunătățească cunoștințele .... [-]


Informaţii de afaceri

Campus October 2019 Portugalia Porto

Master of Business Information (MIE) este prezentat ca o formare inovatoare în domeniul științei informației în Portugalia, formând absolvenți capabili să își îndeplinească îndatoririle de manageri de informații într-un context de afaceri. În contextul actual, MIE răspunde provocării de a promova capacitățile antreprenoriale și de inovare, formând absolvenți cu un profil de sincretică diferite discipline, capabile să recunoască informația ca valoare strategică esențială pentru managementul organizațiilor de afaceri. Acești absolvenți vor fi în măsură să promoveze optimizarea proceselor asociate cu crearea și utilizarea de informații, sprijinind performanța companiei. Cursul continuă Diploma de Licențiat în Business Information (PGIE), care sa derulat în perioada 2010-2011 și în 2011-2012. [+]

obiective

Master of Business Information (MIE) este prezentat ca o formare inovatoare în domeniul științei informației în Portugalia, formând absolvenți capabili să își îndeplinească îndatoririle de manageri de informații într-un context de afaceri.

În contextul actual, MIE răspunde provocării de a promova capacitățile antreprenoriale și de inovare, formând absolvenți cu un profil de sincretică diferite discipline, capabile să recunoască informația ca valoare strategică esențială pentru managementul organizațiilor de afaceri. Acești absolvenți vor fi în măsură să promoveze optimizarea proceselor asociate cu crearea și utilizarea de informații, sprijinind performanța companiei.... [-]


Logistică

Campus October 2019 Portugalia Porto

Master în logistică își propune să ofere participanților (profesioniști și absolvenți în domeniile de management, inginerie și domenii tehnologice conexe), un background solid în management și organizare industrială, precum și pentru a se asigura că aceștia dobândesc competențe în domeniul logistică. Este de perspectivă oferă, de asemenea, o specializare profesională, merge împotriva recomandat pentru acest tip de formare în politehnică, în funcție de profilul și nevoile (personale și / sau profesionale) ale potențialilor studenți. [+]

obiective

MASTERS IN LOGISTICA (PARTENERIAT CU APNOR)

Master în logistică își propune să ofere participanților (profesioniști și absolvenți în domeniile de management, inginerie și domenii tehnologice conexe), un background solid în management și organizare industrială, precum și pentru a se asigura că aceștia dobândesc competențe în domeniul logistică.

Este de perspectivă oferă, de asemenea, o specializare profesională, merge împotriva recomandat pentru acest tip de formare în politehnică, în funcție de profilul și nevoile (personale și / sau profesionale) ale potențialilor studenți.

Trebuie subliniat obiectivele specifice:

Instruirea în gestionarea fluxurilor de materiale, informații și procesele de producție și logistică, în conformitate cu cele mai noi paradigme; Utilizarea unor metode, tehnici și instrumente de management, astfel încât participanții folosesc cunoștințele lor într-o manieră integrată în analiza și soluționarea problemelor organizațiilor; Promovarea unei atitudini generale de evaluare a inițiativei individuale și a dinamicii, inducând fenomene de inovare și antreprenoriat. ... [-]

Managementul organizațiilor

Campus October 2019 Portugalia Porto

Se intenționează ca cursul de studiu permite dobândirea de cunoștințe, atât teoretice și aspecte practice vaste și complexe, necesare pentru realizarea corespunzătoare, dinamice profesionale și de management extrem de eficient în orice industrie și domeniul de cunoștințe. [+]

obiective

ORGANIZAȚII DE MANAGEMENT AL - FILIALA BUSINESS MANAGEMENT (PARTENERIAT CU APNOR)

Se intenționează ca cursul de studiu permite dobândirea de cunoștințe, atât teoretice și aspecte practice vaste și complexe, necesare pentru realizarea corespunzătoare, dinamice profesionale și de management extrem de eficient în orice industrie și domeniul de cunoștințe.

Perspectivele de carieră

Dat de formare își propune să ofere viitorilor absolvenți un fundal puternic în management și să le garanteze dobândirea de competențe într-o anumită specialitate, pentru a le pregăti pentru exercitarea unei activități profesionale în contexte organizaționale în companii și / sau în instituții (publice și private, cu sau fără profit) și diverse medii.... [-]


Videoclipuri

30 anos IPP - ISCAP