Citește Descrierea Oficială

Intră în Leiria

Știați că elevii din peste 70 de țări au ales-o pe Polytechnic of Leiria drept prima lor opțiune de studiu? Aflați de ce Portugalia este destinația perfectă și de ce studierea la Polytechnic of Leiria ar putea fi o experiență reală în schimbare.

Leiria este destinația ta. Chiar în mijlocul tuturor, aveți o mulțime de activități pentru a experimenta în apropiere. Cea mai bună plajă de surf, cu bicicleta pe Atlantic Road, cea mai mare din țară cu o lungime de 62 km, drumeții, vizitarea satelor istorice încântătoare ... angajarea într-un stil de viață nou, într-un peisaj nou.

Leiria este o combinație între trecut și viitor. Siguranță, un mediu de înaltă calitate și multicultural. Leiria este un oraș universitar plin de viață, nu numai să studieze, ci și să trăiască! Două dintre cele mai frumoase monumente portugheze, Manastirea Batalha și Manastirea Alcobaça, clasificate de UNESCO ca situri patrimoniului mondial, sunt situate în regiune.

În curbe ale râului Lis sunt ascunse locuri de petrecere a timpului liber, cum ar fi parcurile și cafenelele, pentru a sta și a vă relaxa. Du-te cu timpul la centrul istoric, pentru a vizita cafenele, baruri și contemplați vederi superbe la terasă. În seara, ieșiți din cutie și amestecați-vă cu alți studenți locali și internaționali în piața unică Rodrigues Lobo.

Despre Polytechnic of Leiria

Leiria este, de asemenea, un oraș de învățământ cu o instituție de învățământ de prim rang: Polytechnic of Leiria . Mai mult decât atât, Polytechnic of Leiria are oportunități de bursă pentru studenții internaționali.

Există circa 11.500 de studenți care trăiesc în oraș, la Centrul Polytechnic of Leiria și trei dintre școlile sale: Școala de Educație și Științe Sociale, Școala de Tehnologie și Management. Elevii din peste 70 de țări diferite au ales Polytechnic of Leiria ca destinație de studiu, alegând astfel atât o educație excelentă, cât și o experiență de schimbare a vieții pentru ei înșiși.

Polytechnic of Leiria este o instituție publică de învățământ superior care oferă programe la nivel de licență și masterat. Proiectat pentru studenții de astăzi, Polytechnic of Leiria oferă facilități de studiu pentru secolul al XXI-lea: cinci campusuri în patru orașe diferite, care oferă facilități de învățare excepționale, peste 130 de laboratoare de înaltă tehnologie echipate cu cea mai recentă tehnologie, atmosfera. Mențiune specială pentru cei care iubesc mașinile, deoarece Polytechnic of Leiria are cel mai bun laborator de inginerie auto din țară. Polytechnic of Leiria are parteneriate cu mai multe companii, cum ar fi Cisco, Phoenix Contact, Oracle și Siemens. Aceste mărci și multe altele au decis să pună în aplicare academii la Polytechnic of Leiria , care pot pune bazele pentru a reuși în cariera ta. Aceasta implică, de asemenea, stagii de practică, în care studenții pot petrece timp de lucru și învățare într-un mediu de afaceri.

Regiunea este bogată în industria plasticului, a ceramicii și a sticlei, a mucegaiurilor, a ingineriei, a pescuitului, a turismului, a industriei alimentare și a biotehnologiei. Cu acest context antreprenorial, Leiria oferă oportunități excelente studenților și cercetătorilor. În general, regiunea are un nivel ridicat de ocupare a forței de muncă.

În Polytechnic of Leiria puteți alege între mai multe domenii: din lumea afacerilor, artei, educației, turismului, sănătății, sportului sau științelor sociale. Polytechnic of Leiria are facilități de primă clasă, o echipă apropiată și angajată pentru a ajuta elevii să se stabilească într-o nouă viață departe de casă.

și Școala de Științe ale Sănătății.

Cinci școli, în patru orașe magnifice, nu doar pentru a studia, ci pentru a trăi și a iubi.

Perspectivele de carieră viitoare

Polytechnic of Leiria este mândră că are parteneriate din industrie: multe dintre cursurile noastre au parteneriate cu companii de vârf care pun bazele pentru ca dvs. să depășiți. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens sunt doar câteva dintre marile branduri care au decis să implementeze academii la instituția noastră.

De asemenea, suntem situați într-o regiune cu mare dinamism economic: Nivel ridicat de ocupare a forței de muncă într-o regiune bogată în materiale plastice, ceramică și sticlă, mucegaiuri, inginerie, pescuit, turism, industria alimentară și biotehnologică.

Polytechnic of Leiria are, de asemenea, o platformă IT care are ca scop promovarea capacității de angajare a studenților săi.

Suport pentru limba engleză

Cursul de predare în limba engleză solicită studenților să demonstreze competența în limba engleză.

Facilități și aranjamente de sprijin

Polytechnic of Leiria are facilități bune și aranjamente de sprijin pentru a ajuta elevii să se stabilească într-o viață nouă departe de casă.

Facilitățile de studiu din secolul XXI: cinci campii care oferă facilități de învățare excepționale. Peste 130 de laboratoare hi-tech echipate cu cele mai noi tehnologii.

Învățământ inovatoare: Am investit în facilități avansate pentru studenți și în cea mai recentă tehnologie disponibilă, încercând să aducem la viață cursurile noastre. ESTM School-Hotel și unitatea noastră de învățare online sunt doar două dintre ele.

Servicii TIC: WI-FI gratuită în toate campusurile, sălile de ședere, cantinele și alte spații Polytechnic of Leiria .

Servicii medicale: Polytechnic of Leiria ofera conditiile care va asigura fizica si psihologica bunastarea dumneavoastra, prin urmare oferim costuri reduse, sprijin in domenii specifice cum ar fi diagnosticarea si prevenirea, precum si consiliere psihopedagogica.

Facilități sportive: Polytechnic of Leiria oferă studenților posibilitatea de a practica o gamă largă de sporturi prin intermediul sectorului sportiv al Serviciilor de asistență pentru studenți.

Cantine: Polytechnic of Leiria oferă un număr de unități alimentare, prin Serviciile de asistență pentru studenți. Opțiunile sunt variate: cinci cantine, nouă baruri, două restaurante și un snack bar. Elevii au acces la un serviciu de masă, la un preț foarte accesibil. În cantine, se oferă mese complete la prețuri sociale (masa completă include: supă, curs principal, salată, pâine, fructe sau desert și suc), iar în baruri există meniuri cu prețuri subvenționate. Există o dorință permanentă de a diversifica mesele, de a asigura meniuri echilibrate și de a îmbunătăți nivelul satisfacției elevilor.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Programe predate în:
  • Engleză
  • Portugheză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Polytechnic of Leiria

Acest curs își propune, în primul rând, pentru a oferi cunoștințe avansate aplicate în discipline profesionale care presupun o importanță strategică pentru țară și din re ... [+]

Aceste obiective principale includ dobândirea, de către studenți, a cunoștințelor teoretice și a competențelor necesare aplicării sale în domeniile Electronică și Telecomunicații, Energie și Automatizări. Cursul își propune, de asemenea, să contribuie activ la promovarea dezvoltării tehnologice naționale și la sporirea valorii adăugate în industria țării și a regiunii, prin dezvoltarea de proiecte, dizertații și plasamente industriale în companii și instituții de cercetare și dezvoltare.

planul de curricular

Anul 1

Compatibilitate electromagnetica Management de proiect Introducere în cercetare

Anul 1 - Electronică și Telecomunicații

Electronice integrate Rețele de comunicare Tehnologii Audio și video codificare a mărfurilor Celulare de design de rețea Sisteme de comunicatii multimedia ... [-]
Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Portuguese (Portugal)
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Programul își propune să ofere studenților cu abilități conceptuale și practice ale unui nivel profesional ridicat în domenii specifice de design grafic și comunicare pen ... [+]

maestru în design grafic

De masterat în Design grafic ESAD.CR își propune să ofere studenților cu abilități conceptuale și practice ale unui nivel profesional ridicat în domenii specifice de design grafic și comunicare pentru platforme multiple, care oferă culturii vizuale contemporane.

Condiții de acces Titularii de o diplomă de licență sau echivalentă legal în comunicare de design, design grafic, design multimedia, design de produs, Arte Plastice, New Media, interesați să studieze în domeniul de design grafic; Titularii de o diplomă de licență academic străin în urma unui ciclu 1 de studii organizate în conformitate cu principiile procesului de la Bologna în Graphic Design și domenii conexe; Titularii de o diplomă de licență străin care este recunoscut ca îndeplinind obiectivele unui grad de tehnico-științifică Consiliului din Esad în design grafic și domenii conexe; Titularii un curriculum academic, științific sau profesional care este recunoscut ca atestă capacitatea de a efectua acest ciclu de studii de tehnico-științifică Consiliului din Esad. Planul de studiu ... [-]
Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Acest program de Master își propune să ofere și set integrat de competențe dinamice, puternic bazat pe o cunoștințe tehnice și științifice. ... [+]

maestru în produs inginerie de proiectare

Acest program de Master are ca scop:

Pentru a oferi și set integrat de competențe dinamice, puternic bazat pe o cunoștințe tehnice și științifice, care este crucial pentru dezvoltarea rapidă și inovativ produse de calitate, cu un succes mare și cu valoare adăugată. Pentru a oferi o pregătire multidisciplinară și versatil, permițând profesioniștilor de a efectua sarcini strategice / de supraveghere în companii industriale sau sectorul serviciilor, precum și în agenții publice sau private. Condiții de acces Titularii de o diplomă de licență sau echivalentă legal în inginerie și domenii conexe, design industrial sau de design de produs; Titularii de o diplomă de licență academic străin în urma unui ciclu de studii primul organizat în conformitate cu principiile Procesului de la Bologna în inginerie și domeniile conexe, designul industrial sau proiectare a produsului; Titularii de o diplomă de licență străin care este recunoscut ca îndeplinind obiectivele unui grad de tehnico-științifică Consiliului din EStG în inginerie și domenii, design industrial sau design de produs conexe; Titularii un curriculum academic, științific sau profesional care este recunoscut ca atestă capacitatea de a efectua acest ciclu de studii de tehnico-științifică Consiliului din EStG. Planul de studiu ... [-]
Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Dezvoltarea asociat biotehnologiei și apariția de inginerie genetică și dezvoltarea de noi instrumente făcut posibilă marea impulsul de acest domeniu, care este acum in f ... [+]

Masterat în biotehnologie aplicată

Master în Biotehnologie Aplicată își propune să pregătească studenții cu abilități științifice, tehnice și umane pentru a dezvolta activitățile de cercetare și de gestionare aplicate în domeniul biotehnologiei. Acest curs își propune să ofere studenților cu pregătire avansată în domeniul biotehnologiei să se aplice în elaborarea și punerea în aplicare a proiectelor în domeniul biotehnologiei farmaceutice, biotehnologie alimentară și biotehnologie marină. In al doilea an de curs, studentul va efectua o cercetare cu privire la un anumit subiect, care vor fi compilate într-un stagiu / proiect / disertație. Apărarea și cu succes a acestui stagiu / proiect / disertație va conduce la un grad de master... [-]

Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Programul de Master în managementul turismului durabil are drept scop instruirea elevilor capabili de a efectua sarcini în diferite ramuri de turism, fie în public sau în ... [+]

Master în managementul durabil al turismului

Programul de Master în managementul turismului durabil are drept scop instruirea elevilor capabili de a efectua sarcini în diferite ramuri de turism, fie în public sau în sectorul privat. Astfel, își propune să: dezvoltarea cunoștințelor de nivel superior cu privire la diferite discipline care integrează cursul, adaptarea principiile și conceptele care stau la baza Management și durabilitatea în turism; cunosc profund impactul omului asupra sistemelor de turism și să fie capabil să stabilească soluții eficiente pentru această problemă, aplica conceptele si tehnicile dezvoltate cu precizie și capacitatea de a auto-critica; să poată, prin cunoștințele dobândite, pentru a diagnostica problemele și să propună soluții pentru gestionarea și durabilitatea, au aptitudinile necesare pentru a pune în aplicare planurile pentru gestionarea durabilă a resurselor turistice; ajungând la capacitatea de cercetare, analiză critică de informare și diseminare științifice și tehnice; pentru a motiva pentru aplicațiile de cunoaștere, în special prin explorare de susținută și de management integrat, identificarea potentialilor angajatori, precum și promovarea inovării; fi introduce de idei noi și noi produse și servicii legate de exploatarea și gestionarea resurselor turistice pe piața națională / internațională durabile, prin desfășurarea de activități independente; să înțeleagă și să aplice tehnicile de cercetare științifică, dezvoltarea abilităților personale și profesionale care să le permită să conducă sau să te echipelor de lucru; de a dobândi competențele necesare pentru a integra programe de doctorat sau similare din domenii conexe.... [-]

Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Pentru a face față provocărilor pe piața mondială, programul oferă companiilor naționale și internaționale, cu absolvenți care pot duce și să sprijine procesul lor de a m ... [+]

Master în afaceri internaționale

Pentru a face față provocărilor pe piața mondială, Master în programul International Business oferă companiilor naționale și internaționale, cu absolvenți care pot duce și să sprijine procesul lor de a merge internațional. Programul International Business concentrează pe dezvoltarea de cunoștințe și competențe care sunt vitale în afaceri internaționale și în procesul de internaționalizare a companiilor.

Obiectivele programului

Master în Afaceri Internaționale (MIB), programul permite absolvenților să-și continue studiile cu un accent special pe afaceri internaționale, conceput pentru a oferi participanților cu abilități pentru a se potrivi atât sectorul privat public și, pe de o parte, și, pe de altă parte, pentru a stimula economia prin intermediul comerțului internațional și a investițiilor. În scopul de a răspunde provocărilor pe piața mondială, Master în Afaceri Internaționale (MIB), programul oferă companiilor naționale și internaționale, cu profesioniști, care pot duce și să sprijine procesul lor de a merge internațional. Obiectivele programului:... [-]

Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Polytechnic of Leiria

Pentru a acorda titlul de Master în Inginerie Civilă - Construcții de clădiri, care să permită titularilor de o diplomă de licență într-un domeniu similar să își continue ... [+]

Master în Inginerie Civilă - Construcții de clădiri

Pentru a acorda titlul de Master în Inginerie Civilă - Construcții de clădiri, permițând titularilor de licență într-un domeniu similar să își continue studiile și să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul construcțiilor civile, al construcțiilor, al hidraulicii și al mediului, al proiectării drumurilor, al planificării și al transportului. În acest grad, elevii vor dezvolta aplicații originale într-un domeniu specific, realizând un proiect, o dizertație sau un stagiu. La completarea Master, elevii ar trebui să poată: 1) Aplicarea cunoștințelor învățate, înțelegerea și rezolvarea problemelor în situații noi și nefamiliare, într-un context larg și multidisciplinar; 2) să dezvolte soluții și să ia decizii în situații reale, cu informații limitate sau incomplete; 3) să comunice concluziile și fundamentele experților și ne-experților, în mod clar și fără ambiguități; 4) să se angajeze în mod autonom pentru învățarea pe tot parcursul vieții.... [-]

Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Polytechnic of Leiria

Obiectivul Master în Ingineria Calculatoarelor - Mobile Computing (MEI-CM) este de a conferi o specializare profesională cu accent deosebit pe computerele mobile și tehno ... [+]

Master în Ingineria Calculatoarelor - Mobile Computing

Scopul MSc în Ingineria Calculatoarelor - Mobile Computing (MEI-CM) este de a conferi o specializare profesională cu accent deosebit pe computerele mobile și tehnologiile asociate, permițând o serie de studii pentru titularii unei diplome în Ingineria Calculatoarelor și cursuri aferente , inclusiv posibilitatea expertizei profesioniștilor de pe piața forței de muncă. Pentru a realiza acest lucru, se utilizează o abordare bazată pe proiect bazată pe învățare. Implementarea proiectelor de echipă promovează planificarea și organizarea muncii, cercetarea și dobândirea cunoștințelor necesare, precum și dezvoltarea autonomiei, inițiativei, analizei critice și evaluării soluțiilor.... [-]

Portugalia Leiria
Octombrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Politécnico de Leiria

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria
Address
Polytechnic Institute of Leiria, Headquarters, Rua General Norton de Matos, Apartado 4133
2411-901 Leiria, Leiria District, Portugalia
Număr de telefon
+351 244 830 010