Polytechnic Institute of Coimbra

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Institutul Politehnic din Coimbra

Bine ati venit la Institutul Politehnic din Coimbra (IPC). Acest dosar vă va oferi o imagine de ansamblu a IPC pentru a vă ajuta pentru a ajunge la ne cunoasteti mai bine. Suntem un institut de stat de învățământ superior, care este compus din șase școli (Coimbra Colegiul de Agricultura, Coimbra Colegiul Educației, Oliveira do Hospital Colegiul de Tehnologie și Management, Coimbra Colegiul de Tehnologie Sanatate, Coimbra Institutul de Contabilitate și Administrație și Institutul Coimbra de Inginerie), Servicii Sociale Welfare (SAS) și Administrația Centrală (SC). Ca se poate deduce din numele școlilor noastre, Institutul are de oferit o mare varietate de studii, care includ, de asemenea, educația transfrontaliere în parteneriat cu alte instituții europene de învățământ superior, pentru ambele niveluri de licență și masterat. Ne participa la o serie de programe de mobilitate internaționale și apreciem proiecte de cooperare cu țările europene și țările vorbitoare de limbă portugheză. Bunăstarea socială academic este deosebit de important pentru noi în ceea ce privește burse, masa si cazare. În acest scop, SAS încearcă să ofere fiecărui elev sprijin personalizat, deși cu accent în special pe elevii mai defavorizate, în scopul de a le oferi mijloacele financiare pentru a efectua studiile. Institutul dispune de sali de ședere și cantine situate în diferite părți ale orașului pentru a oferi potrivite servicii pentru populația noastră elev, care este risipit ca școlile noastre. De asemenea, trebuie să ofere întreaga comunitate a IPC o clinica medicala cu mai multe specialitati medicale de medicina convențională și complementare, o sală de gimnastică cardio fitness și greutate de formare, un teren de sport, precum și alte facilități sportive pe care le dețin, în parteneriat cu alte entități . Institutul Politehnic din Coimbra cultivă mai multe parteneriate, fie cu instituții de învățământ superior sau cu alte entități în educație, cercetare, furnizarea de servicii sau de sport și cultură, cu care împărtășesc sinergii și puncte în comun. Dorim să ofere studenților noștri nu numai un loc unde se pot primi de învățământ superior, dar și un mediu care favorizează dezvoltarea intelectuală completă, consolidarea educație civică în sens larg, pentru a oferi cetățenilor țării noastre și ale lumii, care vor lucra spre o viitor durabil, un viitor de progres, un viitor plin de speranță.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în sisteme de conversie a energiei electrice si energetice

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Spania Gijón Portugalia Coimbra + 2 mai mult

Scopul principal al de masterat în "conversie a energiei electrice și Power Systems" este de a instrui experți calificați în domenii legate de sistemele de gestionare a energiei electrice și electrice aplicate energiilor regenerabile. [+]

International Master - de conversie a energiei electrice și Power Systems OBIECTIVE:

Scopul principal al de masterat în "conversie a energiei electrice și Power Systems" este de a instrui experți calificați în domenii legate de sistemele de gestionare a energiei electrice și electrice aplicate energiilor regenerabile.

Master prezintă o abordare dublă: științific și profesional. În ceea ce privește parte științifică, De formare se bazează pe proiectarea de două aplicații principale: electrice Power Systems și electrice și sisteme de tracțiune hibride.

Pe de altă parte, în ceea ce privește formarea profesională parte se bazează pe managementul energiei electrice. Astfel, subiectele incluse în această parte profesional, au fost proiectate în urma două idei principale: management consumatorilor de energie și generarea și transmiterea de energie electrică într-o piață liberă.... [-]