Polytechnic Institute Of Bragança

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Politehnic din Bragança (IPB) este o instituție publică de învățământ superior portughez cu 7000 de licență și de masterat studenți, îmbrățișând o arie largă de cunoștințe și tehnologie, inclusiv științele agricole, arte și sport, educație și formare profesională a cadrelor didactice, informatică și inginerie, administrație și management, sănătate, comunicare și turism.

IPB face parte din Rețeaua Europeană de Universități de Științe Aplicate (UASnet), care obiectivele principale includ transferabilității competențelor profesionale și integrarea cercetării aplicate în misiunea lor de educație profesională și tehnologică. IPB are, de asemenea, un program de internaționalizare cu succes recunoscută pe scară largă, inclusiv mobilitatea anual de mai mult de 900 de studenți intrare și de ieșire și 200 de cadre didactice, ca urmare a colaborării cu mai multe instituții de învățământ superior din întreaga lume. In zilele noastre IPB este o instituție multiculturală, în care 13% dintre elevi sai sunt studenții internaționali.

În 2011, Comisia Europeană a acordat Marca ECTS la IPB, recunoscând calitatea informațiilor furnizate în ceea ce privește programele de gradul oferite și de gestionare a mobilității studenților în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior. În 2013, IPB a fost distins, de asemenea, Marca DS. Scopul Suplimentului la Diplomă (DS) este de a furniza suficiente date independente pentru a îmbunătăți transparența internațională și recunoașterea academică și profesională a calificărilor.

În afară de programele academice predate în limba portugheză, IPB oferă, de asemenea, programe de licență și masterat pe deplin predat în limba engleză, precum și de limbă portugheză și cursuri de cultură pentru studenții străini.

Locații

Bragança

Instituto Politécnico de Bragança

Address
International Relations Office
Instituto Politécnico de Bragança
Campus de Santa Apolónia

5300-253 Bragança, Districtul Bragança, Portugalia
Număr de telefon
(+351) 273 330 690