Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Scoala de Viseu Educației (ESEV) Acesta a fost primul unitatea organică a unui Institut Politehnic să devină operațional în Portugalia. În 1983, a început primele cursuri de formare a cadrelor didactice din fosta Scoala de primar de predare. Încă funcționează în această clădire emblematică a orașului Viseu, The ESEV integrează toate cele cinci unități organizaționale care sunt Institutul Politehnic din Viseu (VPI), presupunând că vocația lor în profesioniști științifice, culturale, artistice și tehnice calificate, un joint cu furnizarea de servicii comunitare, de cercetare și de consolidare a rețelelor de parteneriat cu proiecte și activități de interes comun de dezvoltare regionale, naționale și internaționale.

ESEV a dezvoltat și adaptat în funcție de provocările noi contexte și paradigme de formare în învățământul superior. Adaptate la Procesul de la Bologna și diversificat activitățile în funcție de nevoile comunității. Oferta de instruire cuprinde 8 cursuri de gradul (ciclu 1) și 11 cursuri de master (ciclul două), în zona de formare a cadrelor didactice, fondatorul matrice de ESEV, dar, de asemenea, în domeniile educației sociale, educație ecologică, divertisment artistică și culturală sportul și activitatea fizică, artă și multimedia, mass-media și publicitate și relații publice.

ESEV a colaborat în mod activ de formare a cadrelor didactice în domeniul de profesionalism în coordonare serviciu la nivel regional, mai multe proiecte de formare a profesorilor lansate de Ministerul Educației și organizarea de diverse cursuri de formare nu dame grad. Cele ESEV stabilit protocoale cu mai multe instituții din zonele lor de influență, grupuri școlare, camere și consilii parohiale, instituții culturale, ziare și posturi de radio locale, pentru a se asigura locuri de formare profesionala pentru elevii lor și pentru a promova punerea în aplicare a parteneriatului și proiecte care contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii în care se încadrează. ESEV Cooperarea internațională și mobilitatea studenților, personalului și profesorilor ia prea ca factori determinanți pentru calitatea predării și învățării.

ESEV valori promovarea cercetării și formării de facultate sale. Multe dintre cadrele didactice fac parte din centrul de cercetare de doctorat în domeniul educației, tehnologiilor medicale și a Institutului Politehnic din Viseu, factor determinant pentru investigarea coordonată a cererii cu formarea de domenii oferite de ESEV.

Locații

Viseu

Escola Superior de Educação de Viseu - IPV

Address
R. Dr. Maximiano Aragão
3504-501 Viseu, Raionul Vișeu, Portugalia
Număr de telefon
+351 232 419 000