Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Agrar Scoala de Viseu (ESAV), Oficial stabilit în 19 decembrie de 1994 (Decretul nr 304/94), este una dintre unitățile organizatorice ale Institutului Politehnic din Viseu, integrarea în rețeaua de top educație publică portugheză la nivelul de educație politehnic. Deci, a fost continuat tradiția, pentru ca orasul Viseu a avut privilegiul de a fi un pionier în domeniul educației agricole în Portugalia prin crearea de formare Scoala de Viseu agricole, prin decret de șaisprezece decembrie 1852.

ESAV doresc să transmită și să difuzeze cunoștințe în vederea formarea studenților cu abilități avansate în domeniul științelor agricole, alimentare și de uz veterinar; promova cercetarea aplicată și diseminarea acesteia, schimburi culturale, științifice și tehnologice cu instituțiile naționale și internaționale similare și relația cu comunitatea de afaceri, în scopul de a contribui la dezvoltarea regiunii și a țării.

Astfel, obiectivele ESAV bazate pe trei aspecte: - Educație de calitate, prin transmiterea de cunoștințe tehnice și științifice actualizate în mod constant și precis, axat pe utilizarea de tehnologii-cheie pentru formarea elevilor în domeniul producției agricole și zootehnice, ecologie și amenajare a teritoriului, silvicultura, Biosystems, industria alimentară și chiar de asistenta medicala veterinara.

  • Construirea de poduri cu comunitatea, prin sprijin tehnic și științific, proiecte, servicii, firme de consultanță, organizații instituționale atât la nivel regional, național și internațional. Astfel, capacitatea de a oferi informații, transmiterea cunoștințelor, mobilizarea de sprijin și testamentele, fapte fără îndoială fundamentală pentru integrarea școlii în mijloc. Calitatea de ministru al Educației, stimulat de succesul aplicării principiilor Declarației de la Bologna, demonstrează în mod clar acest fapt.
  • Dezvoltarea de cercetare, experimentare și diseminare a cunoștințelor în domeniul de Științe Agricole, Alimentar și Veterinar, permițând dezvoltarea sectoarelor de producție. Aceste activități sunt raționalizate de facultate ce în ce mai calificată și se angajează permanent contribuie la succesul educațional al elevilor, fiind atestat procentul ridicat de medici.

ESAV situat într-o zonă de prim a orașului Viseu, în Quinta da Alagoa, cu aproximativ 23 de hectare. Dotat cu numeroase culturi, subliniind vie, livada și măslini. Numărarea chiar cu structuri de producție animalieră de ovine, caprine, bovine, păsări de curte și iepuri, precum și un centru de Nursing veterinar și laboratoare cu tehnologii care permit dobândirea de competențe în diverse domenii tehnice și științifice.

Căutând un training axat pentru integrarea deplină în viața elevilor lor de lucru, ESAV au un corp de personal, personal didactic și nedidactic, calificat și motivat. Ele contribuie la succesul ESAV elevii lor cu dorința lor de disponibilitate și capacitatea de muncă a oferi colaborare excelentă în transmiterea și dobândirea de competențe.

Această școală oferă programe în:
  • Portugheză

Vezi programe de masterat » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în calitate și tehnologie alimentară

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Portugalia Viseu

Obiectivele generale ale acestui curs de Master în calitatea alimentelor si tehnologie, achiziționarea și în continuare dezvoltarea cunoștințelor științifice și tehnice în calitate și tehnologie alimentară. [+]

Obiective și competențe

Obiectivele generale ale acestui curs Master în calitate și tehnologie alimentarăAchiziția și aprofundarea cunoștințelor științifice și tehnice în calitate și tehnologie alimentară.

Obiectivele specifice ale cursului de studiu care duc la gradul de Master în calitate și tehnologie alimentară:

Sporirea gradului de cunoaștere a operațiunilor și proceselor în industria alimentară, în scopul de a controla reacțiile în alimente în timpul transformare si pastrare a acestora; Să înțeleagă și să aibă capacitatea de a executa și punerea în aplicare tehnici analitice moderne asociate cu alimente, precum și a demonstra expertiza in aplicarea tehnicilor moderne de laborator de analiză; Capacitatea de a selecta tehnica analitică corespunzătoare unei probleme specifice legate de domeniul ingineriei și calității alimentelor și proiectarea de alimentele și procesele noi; Descrie proprietățile fizice ale produselor alimentare și experimental determina valorile lor folosind diferite metode instrumentale precum utilizând analiza senzorială în vederea optimizării și formularea produselor alimentare; Înțelege rolul microorganisme și enzime în dezvoltarea, utilizarea și prelucrarea produselor alimentare într-o viziune inovatoare; Înțelegerea principiilor implicate în proiectarea, planificarea și gestionarea proceselor de alimente care utilizează soluții noi; Descrieți factorii chimici, biochimice, fizice și enzimatice, care stau la baza sinteza si metabolismul materiale de toxiinfecție alimentară; Înțelege sursa și variabilitatea de materii prime, precum și noi modalități de obținere a acestora, în ceea ce privește utilizarea lor în prepararea alimentelor și de a înțelege în continuare impactul acesteia asupra prelucrarea / proiectare a operațiunilor alimentare; Dezvolta capacitatea de a stabili și de a înțelege procesele de transport și... [-]

Master în domeniul tehnologiilor de producție de animale

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Portugalia Viseu

Sunt competențe generale în acest curs Master achiziționarea și dezvoltarea în continuare a cunoștințelor științifice și tehnice în diverse domenii de producție animală. [+]

Obiective și competențe

Sunt competențe generale în acest curs Master achiziționarea și dezvoltarea în continuare a cunoștințelor științifice și tehnice în diverse domenii de producție animală.

Acestea sunt abilități specifice ciclului de studii care conduce la gradul de Maestru de animale tehnologii de producție:

Dobândi obiceiuri procedura experimentală cu aplicabilitate în sectorul productiv; Dezvoltarea capacității de cercetare în domeniul producției animaliere; Dezvolte o atitudine critică față de curentul de probleme de producție animală; Definirea căile care duc la cele mai bune soluții în domenii specifice ale producției animale, conducerea preocupările lor la unele dintre problemele actuale pe care sectorul se confruntă, cum ar fi de supraveghere epidemiologică în producția animală și trasabilitatea produselor de origine animală; Înțelegerea importanței de sustenabilitate a producției animale și respectul pentru mediu, care leagă tratamentul adecvat a efluenților pentru a calității mediului; Aprofundarea practic capacităților în domeniul producției animale, raționalizarea factorii de producție într-un mod durabil de rezolvare a problemelor; Să înțeleagă și să aibă capacitatea de a executa și implementa tehnologii moderne asociate cu producția de animale; Înțelegerea principiilor implicate în proiectarea, planificarea și gestionarea procesului de producție diferite de animale, folosind noile soluții și tehnologii; Contribuie la programele de asigurare a calității și siguranței alimentare. [-]

Videoclipuri

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu