Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Agrar Scoala de Viseu (ESAV), Oficial stabilit în 19 decembrie de 1994 (Decretul nr 304/94), este una dintre unitățile organizatorice ale Institutului Politehnic din Viseu, integrarea în rețeaua de top educație publică portugheză la nivelul de educație politehnic. Deci, a fost continuat tradiția, pentru ca orasul Viseu a avut privilegiul de a fi un pionier în domeniul educației agricole în Portugalia prin crearea de formare Scoala de Viseu agricole, prin decret de șaisprezece decembrie 1852.

ESAV doresc să transmită și să difuzeze cunoștințe în vederea formarea studenților cu abilități avansate în domeniul științelor agricole, alimentare și de uz veterinar; promova cercetarea aplicată și diseminarea acesteia, schimburi culturale, științifice și tehnologice cu instituțiile naționale și internaționale similare și relația cu comunitatea de afaceri, în scopul de a contribui la dezvoltarea regiunii și a țării.

Astfel, obiectivele ESAV bazate pe trei aspecte: - Educație de calitate, prin transmiterea de cunoștințe tehnice și științifice actualizate în mod constant și precis, axat pe utilizarea de tehnologii-cheie pentru formarea elevilor în domeniul producției agricole și zootehnice, ecologie și amenajare a teritoriului, silvicultura, Biosystems, industria alimentară și chiar de asistenta medicala veterinara.

  • Construirea de poduri cu comunitatea, prin sprijin tehnic și științific, proiecte, servicii, firme de consultanță, organizații instituționale atât la nivel regional, național și internațional. Astfel, capacitatea de a oferi informații, transmiterea cunoștințelor, mobilizarea de sprijin și testamentele, fapte fără îndoială fundamentală pentru integrarea școlii în mijloc. Calitatea de ministru al Educației, stimulat de succesul aplicării principiilor Declarației de la Bologna, demonstrează în mod clar acest fapt.
  • Dezvoltarea de cercetare, experimentare și diseminare a cunoștințelor în domeniul de Științe Agricole, Alimentar și Veterinar, permițând dezvoltarea sectoarelor de producție. Aceste activități sunt raționalizate de facultate ce în ce mai calificată și se angajează permanent contribuie la succesul educațional al elevilor, fiind atestat procentul ridicat de medici.

ESAV situat într-o zonă de prim a orașului Viseu, în Quinta da Alagoa, cu aproximativ 23 de hectare. Dotat cu numeroase culturi, subliniind vie, livada și măslini. Numărarea chiar cu structuri de producție animalieră de ovine, caprine, bovine, păsări de curte și iepuri, precum și un centru de Nursing veterinar și laboratoare cu tehnologii care permit dobândirea de competențe în diverse domenii tehnice și științifice.

Căutând un training axat pentru integrarea deplină în viața elevilor lor de lucru, ESAV au un corp de personal, personal didactic și nedidactic, calificat și motivat. Ele contribuie la succesul ESAV elevii lor cu dorința lor de disponibilitate și capacitatea de muncă a oferi colaborare excelentă în transmiterea și dobândirea de competențe.

Locații

Viseu

Escola Superior Agrária de Viseu - IPV

Address
Quinta da Alagoa - Estrada de Nelas, Ranhados

3500 - 606 Viseu, Raionul Vișeu, Portugalia
Număr de telefon
+351 232 446 600