Citește Descrierea Oficială

O Scoala de Inginerie este activă în domeniile tradiționale de inginerie, precum și în curs de dezvoltare și zone unice la nivel național. Acesta este caracterizat de o puternică componentă de cercetare, excelența proiectelor didactice sale, internaționalizare și interacțiunea cu societatea. Acesta este sprijinit de o facultate de mai mult de 300 de profesori de doctorat, aproximativ 400 de cercetători și un personal de peste 90 de angajati tehnice și administrative.

Există unsprezece centre de cercetare, din care 70% au fost clasificate ca foarte bune sau excelente. Acestea sunt recunoscute la nivel internațional centre datorită diverselor premii atribuite profesori și cercetători de la Școala de Inginerie și parteneriate importante de cercetare cu universități naționale și internaționale. Colaborarea cu MIT, Universitatea Carnegie Mellon si la Universitatea din Texas, Austin, sub Portugal_MIT și Portugal_CMU / AT programe, de asemenea, demn de remarcat este.

Datorită programelor de mobilitate internațională, cum ar fi Erasmus Mundus, proiecte didactice au o cerere foarte mare la nivel național și internațional. Există aproximativ 6.000 de elevi ai diferitelor cicluri de studii, cu aproximativ 700 aparținând treilea ciclu.

Scoala de Inginerie este orientată spre societate, în cazul în care relevanța acțiunii sale este evident în numeroase parteneriate cu companii naționale și internaționale.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Portuguese (Portugal)

EEUM Institutional