Catolica Porto Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

PREZENTAREA ȘCOALA

Católica Porto Business School este o școală a Universității Catolice din Portugalia, cunoscută pentru dezvoltarea profesioniștilor din domeniul afacerilor, axată pe durabilitate și respect pentru indivizi. De peste 25 de ani, școala este formată din specialiști în domeniul Economiei și Managementului pentru contextul de afaceri global, care apoi urmează carierele naționale sau internaționale. Școala susține legături puternice din industrie, permițând o adaptare continuă a dezvoltării competențelor în funcție de nevoile pieței, rezultând un ritm neîncetat de inovare a programelor și a metodologiilor de predare și dezvoltare. O dimensiune internațională a școlii se realizează prin terminarea cursurilor în străinătate prin programe de schimb sau dublu, prin participarea la săptămâni internaționale în străinătate, prin completarea unor sarcini și prin gruparea cu studenți internaționali și prin încheierea multor cursuri predate în limba engleză de profesori invitați din rețeaua noastră de parteneriat internațional.

La nivel de licență, dezvoltarea tehnică este implementată alături de toate abilitățile soft necesare pentru capacitatea de angajare a studenților după programul de trei ani și pentru pregătirea lor pentru a-și continua studiile în cele mai bune școli de afaceri din întreaga lume. La nivel master, pregătim specialiști specializați în funcție de zonele funcționale sau industriale. Portofoliul nostru de programe este completat cu programe de MBA și cursuri executive în diverse domenii de specialitate pentru dezvoltarea profesioniștilor din întreaga lor viață. În prezent, școala oferă programe în Portugalia, Angola, Brazilia și Mozambic și continuă să lucreze la extinderea sa către noi zone geografice.

Școala își desfășoară activitatea de cercetare în două centre de cercetare și două laboratoare. În primul rând, există CEGE, care găzduiește toate proiectele fundamentale de cercetare și este centrul de cercetare acreditat de Fundația portugheză pentru știință și tehnologie (FCT). Apoi, avem BeoLab și Slab care dețin proiectele de cercetare aplicate în domeniul economiei comportamentale și al managementului serviciilor, respectiv. În cele din urmă, CEGEA este centrul de cercetare dedicat în principal serviciilor de cercetare și consultanță aplicată.

Bine ai venit la scoala noastra!

MISIUNE, VIZIUNE SI VALORI

MISIUNE

Să pregătească profesioniștii din domeniul afacerilor globale cu accent puternic pe antreprenoriat, sustenabilitate și respect pentru indivizi, anticipând nevoile viitoare ale organizațiilor și promovând dezvoltarea cunoștințelor științifice și aplicate.

VISION

Școala își propune să fie o referință națională și internațională în dezvoltarea completă a profesioniștilor din domeniul afacerilor, prin predare riguroasă și calificată, prin relații de afaceri puternice și prin inovația metodologiilor de predare. Ne propunem să fim o referință națională și internațională în domeniul cercetării în domeniile economiei și managementului. Vrem ca Școala de Afaceri Católica Porto să fie un loc atrăgător, căutat atât de cadre universitare, cât și de cercetători de vârf.

VALORI

  • Excelență
  • durabilitate
  • Respect pentru persoane fizice

Locații

Porto

Address
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Districtul Porto, Portugalia
Număr de telefon
+351 22 619 6200

Acreditări