Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Wrocław Universitatea de Știința Mediului și Vieții se concentrează activitățile sale ample în materie de educație și cercetare care acoperă agricultura și științele conexe. Profilul WUELS și misiunea acesteia sunt direct implicate în programe de transformare care se ocupă cu dezvoltarea rurală și calitatea produselor alimentare și de management, cu respectarea deplină a plătit pentru sprijin social și interacțiune. Cunoștințele dobândite și proiectele de cercetare realizate la WUELS prevăd dezvoltarea viitoare, în ceea ce privește toate aspectele dezvoltării ecologice durabile, care este prietenos pentru bunăstarea oamenilor și a animalelor.

Universitatea garantează aventura intelectuală, se adaptează la nevoile pieței muncii, și oferă studenților posibilitatea de a studia și intern în străinătate, precum și desfășoară activități de cercetare avansată, sub supravegherea oamenilor de știință de top. Fiind unul dintre cele mai prestigioase colegii din Polonia, absolvenții săi sunt foarte căutate de către angajatori. De fapt, manageri și specialiști ai marilor companii poloneze sunt adesea ei înșiși absolvenți.

Valoarea de piață ridicată a Universității din educație-a câștigat un loc printre primele 20 de universități Newsweek în Polonia, clasament deasupra acestor colegii celebre ca Varșovia, Wrocław, Poznań și Jagiellonian University.

Ideea că "O universitate bună nu poate funcționa fără cercetători de valoare", a condus Wprost de a atribui Universitatea treilea loc în spatele Varșovia SGGW și Universitatea Poznań de Științe ale Vieții.

Universitatea a marcat atât de bine din cauza: standarde mari de educație, realizările personalului facultății, calitatea sistemelor de cercetare, bibliotecă și de calcul, precum și verificarea cunoștințelor.

Patrimoniul Universității Wrocław de Știința Mediului și Vieții este adânc înrădăcinată în tradițiile două instutitions fondate în Lvov: Facultatea de Agricultură și Silvicultură din Lvov Politehnica din Dublany si Scoala de Medicina Veterinara, fondat în 1881. Capitolul post-război din istoria Universității Wrocław și de mediu, Life Sciences a fost deschis în toamna anului 1945, când Facultatea de Agricultură și Facultatea de Medicină Veterinară a fost fondat la Universitatea combinat si Politehnica, singura instituție de superior educația în Wrocław la acel moment. In anul 1951 aceste două facultăți au fost încorporate în Școala Superioară recent deschis al Agriculturii redenumit Universitatea Agricolă din Wrocław în 1972 și la Universitatea Wrocław Mediului și Life Sciences în 2006.

În prezent, Universitatea Wrocław Mediului și Life Sciences (WUELS), un centru științific și educațional bine recunoscut, este singura universitate agricolă în regiunea de sud-vest a Poloniei. WUELS are aproximativ 1.500 de persoane, (160 profesori titulari și asociați). Complete și studenții part-time (11.000), li se oferă o gamă largă de cursuri universitare în agricultură și domenii conexe.

În 1990, s-au alăturat Auw programului TEMPUS în colaborare cu alte universități din Polonia și UE. În anii 1999 și 2000 a devenit Auw o instituție parteneră în 3 rețele în cadrul programului CEEPUS.

Proiecte de cercetare efectuate la Auw sunt susținute financiar de către Comitetul polonez pentru Cercetare Științifică (KBN), industria, administrația publică locală și fundații internaționale. Rezultatele obținute în aceste proiecte sunt publicate în reviste științifice în Polonia, cât și în străinătate. O serie de conferințe internaționale organizate la WUELS în fiecare an. Mulți cercetători sunt membri ai unor organizații internaționale de prestigiu.

Cele peste 100 de WUELS facilități de stăpînire, inclusiv un centru modern de sport. WUELS oferă cazare în case studențești pentru 1800 de elevi (90 la suta din locuitorii non-Wrocław).

In fiecare an, aproximativ 100 de proiecte de cercetare finanțate din fonduri nerambursabile și cca 100 de proiecte comandate sunt realizate. Rezultatele sunt publicate în cât mai multe publicații 2000, o cincime dintre ele în reviste internaționale. WUELS este un organizator de congrese internaționale și conferințe științifice.

Cu cat Universitatea Wrocław de mediu si Life Sciences a semnat acorduri bilaterale cu 52 de universități din diferite părți ale lumii. WUELS participă la Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST și 5 și a programelor-cadru ale UE 6-a.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Licenţă » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru Al științei în Biologie, Tehnici De Laborator De Specialitate în Biologie

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Polonia Wrocław

Să câștige cunoștințe teoretice și abilități practice în tehnici microscopice, tehnici de reconstrucție filogenie, analize de laborator, tehnici de celule și culturi de țesuturi, tehnici analitice in Hidrobiologie si ecotrophology, genomica primate, metode de analiză și evaluare a produselor de origine animală. [+]

Durata: 2 ani (4 semestre) Titlu profesional: maestru Profil de studiu: academice generale Luna de începere: Octombrie Semestrul Taxa de scolarizare: 1600, 800 internaționalelor eur- EUR-cetățenilor UE / SEE, ultimul semestru fără taxă de școlarizare pentru toți studenții Prezentare generală Tehnici de laborator in curs de biologie clasa a 2-a ofera un student cu cunoștințe teoretice și practice în domeniul tehnicilor microscopice, tehnici de reconstrucție filogenie, analize de laborator, tehnici de celule și culturi de țesuturi, tehnici analitice in Hidrobiologie si ecotrophology, genomica primate, metode de analiză și evaluarea a produselor de origine animală. Un participant la curs va fi instruit să se ocupe de aparate profesionale de laborator, în scopul de a dezvolta propriile sale competențe profesionale, în mod independent. Cunoștințele dobândite în timpul studiilor va include, de asemenea, metodologia de biologie și statistici precum bioinformatica. Cursul este conceput pentru a stăpâni analiza generală și specifică, chimie analitică în timpul manipulării microscop optic și electronic. Programul de curs acopera domeniul de colorare și susținerea exemplarelor și în tehnicile de cultivare in vitro. Ce vei studia? Anul 1 Statistici metode in biologie, bioetica, tehnici microscopice, chimie analitică, bioinformatica, molecule biologice tehnici de marcare, elementele de bază ale tehnicilor analitice de laborator, ecotoxicologie, de celule și tehnici de cultură de țesut, limbă străină. an Tehnici de reconstrucție a 2 filogenii, elemente de analiză specifice, Biotechniques în creșterea animalelor, genomica comparativa, tehnici analitice în hidrobiologiei, tehnici analitice în ecotrophology, limbă străină. În ce formă vor fi efectuate clase? Clasele sunt efectuate sub... [-]

Maestru Al științei în Tehnologia Alimentară și Nutriție Umană

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Polonia Wrocław

tehnologie alimentară și nutriție umană program de studiu al doilea ciclu (la nivel de master) este conceput pentru a oferi educație solidă în domeniul de evaluare a calității produselor, prelucrarea, conservarea și stocarea materiilor prime de origine vegetală și animală. [+]

Durata: 1,5 ani (3 semestre) Titlu profesional: maestru Profil de studiu: academice generale Luna de începere: Februarie Taxa semestrială: 1500; eur- internaționalelor Cetățenii UE / SEE scutite de la plata taxelor semestriale Prezentare generală tehnologie alimentară și nutriție umană program de studiu al doilea ciclu (la nivel de master) este conceput pentru a oferi educație solidă în domeniul de evaluare a calității produselor, prelucrarea, conservarea și stocarea materiilor prime de origine vegetală și animală. Cursul acoperă elementele de bază ale microbiologie și biotehnologie alimentară, administrarea și gestionarea și nutriția umană, de diferite vârste și grupuri sociale. Studentul va dobândi cunoașterea tehnicilor și tehnologiilor moderne utilizate în industria alimentară și nutriția umană și, de asemenea, el va face munca de cercetare în aceste domenii. În plus, cursul va oferi o perspectivă în principiile de planificare și realizare a lucrărilor experimentale, precum și calcularea și prezentarea rezultatelor cercetării. Ce vei studia? Primul semestru Tendințe contemporane în tehnologia produselor vegetale, informaticii aplicate, aplicate statistici, echipamente și inginerie a proceselor, politica alimentară, forme de proprietate intelectuală și industrială, discipline opționale: chimia compușilor naturali, antioxidanți alimentari, organizare de afaceri si management, managementul proiectelor europene , agenți patogeni biologici, metode rapide în analiza microbiologică a alimentelor. 2 și 3 semestru Tendințe contemporane în tehnologia produselor de origine animală, tehnologia uleiurilor, nutriție și dietetice, enzimologie, biotehnologie alimentară - noi tendințe, discipline opționale: suc și tehnologia vinului, selectate aspecte ale tehnologiei de fabricare a berii. În ce formă vor fi efectuate clase? Clasele sunt efectuate sub forma de... [-]

Master of Sciences in Horticulture

Campus Cu normă întreagă 3 semestre February 2018 Polonia Wrocław

[+]

Ce vei studia? Zonele verzi Modelarea Semestrul 1 Statistici și experimentare, știință de mărfuri, de amenajare a plantelor, agrofitocenology, modelarea peisajului si intretinere. În ce formă vor fi efectuate clase? Cum vei fi evaluat? credite semestru, pe baza de credite de curs obținute forma clase de teste intermediară și pe termen sfârșitul anului și examenele organizate sub formă orală sau scrisă. În cazul unor teste și examene discipline pot avea părți teoretice și practice. cunoștințele studentului, abilități practice, capacitatea de a finaliza anumite sarcini, lucrul în echipă și de management de muncă sunt evaluate în procesul de curs. practicile de cultivare, nutriție și protecția împotriva dăunătorilor plantelor horticole de bază și principiile de evaluare a relevanței și a calității acestora [-]

Videoclipuri

Wrocław University of Environmental and Life Sciences

Contactează

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Adresă, linia 1 ul. C. K. Norwida 25
50-375 Wrocław, Lower Silesia, Polonia
website http://www.rekrutacja.up.wroc.pl/en/
Telefon +48 71 320 50 20