Citește Descrierea Oficială

Excelență Academică, Professional Relevanță și inovare

Bine ați venit la Centrul Interdisciplinar de Studii de afaceri la Departamentul de Studii Internaționale de Mieszko I Școala de Educație și Administrație. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în programele noastre.

Centrul nostru își propune să fie o scoala de afaceri absolvent internațional premier care beneficiază de energia și de inovare a unei instituții de învățământ superior privat de conducere. Acesta oferă tăiere de predare margine și capacitatea de cercetare într-o gamă largă de subiecte legate de Management Science. Mai mult de 4500 de studenți participă la Mieszko I Școala de Educație și programelor Administrație lui. Oferim două programe de limba engleza: MA în Drept și Management Internațional (Doi ani amestecat program de învățare) și MBA in Marketing si Supply Chain Management (De un an amestecat program de învățare).

Centrul foloseste o abordare integrată, interdisciplinară, care combină cercetarea, practica, și de predare în curriculum. Căutăm un echilibru între un nivel academic ridicat și relevanța profesional oferit de interacțiune strânsă cu lumea corporatiste. Ne concentrăm pe crearea unui mediu de învățare care favorizează aptitudinile manageriale și antreprenoriale ale elevilor, precum și un sentiment de responsabilitate la nivel mondial și socială. Abordarea oferă studenților instrumentele, abilitățile și experiența practică a gestiona cu succes, plumb și de a comunica în lumea de astăzi în ce mai competitivă și interconectată.

Studiaza la Centrul nostru, sunteți în centrul două orașe europene: Poznan și Varșovia, unde cursul este livrat. Acestea sunt infuzat cu istoria și cultura, sunt bogate în cafenele, restaurante, centre comerciale, și oferă transport moderne, inclusiv conexiuni aeriene. Va place studia și de viață acolo.

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a face față oricăror întrebări pe care le-ar putea avea și a face de studiu cu noi o experiență fructuoasă și plăcută, care va îmbogăți cu toții profesional și personal.

Janusz Musial, cancelarul

Abordarea blended learning

O Interdisciplinar Centrul de Programe Studii de afaceri " sunt concepute pentru a satisface nevoile dvs. profesionale și angajamente personale. Beneficiați de învățare față-în-față în timpul workshop-uri rezidentiale programate. Acestea sunt completate de perioade interactive online care oferă interacțiune maximă între studenți și facultate și permițându-vă să studieze când vi se potriveste cel mai bine. Pentru profesionisti ocupat, această abordare planificată minimizează perturbarea de carieră și taie costul de oportunitate al studii postuniversitare.

Nostru abordare bazată pe învățarea mixtă facilitează o combinație echilibrată de auto-studiu și învățare practică cu profesioniști internaționale. Un semestru tipic va include două ateliere rezidentiale cinci zile. Totodată, veți beneficia de sesiuni tutoriale on-line și de a participa la discuții pe forum cu profesorii și colegii. Veți fi, de asemenea, de așteptat să se pregătească și să livreze de grup și misiuni individuale.

Pregătitoare și de fundal de cercetare

În profunzime lectură (studii de teorie și de caz), luând notă, și consultările cu colegi în pregătire pentru sesiuni online și workshop rezidențiale.

Ateliere rezidentiale

Predare clasa dinamica de aproximativ 40 de ore pe modul Lucru în echipă pentru a testa teoria împotriva cazuri live și simulări Dezbatere probleme de afaceri specifice prezentate de alți elevi.

De învățare on-line

Ateliere de lucru sunt susținute de discuții e-learning și pe forum. Munca în echipă Munca în echipă să se angajeze în proiecte de simulare viața reală bazată pe problemă de afaceri cu care se confruntă organizațiile de astăzi.

Dezvoltarea profesională

Participa la rețea seri, cariere evenimente și webinarii Deveniti un membru al asociației noastre absolventii de la momentul în care începe programul.

absolventii de rețea

Rămâne un membru activ al rețelei noastre de creștere absolventii globală și rămâne conectat prin intermediul site-ului si social media.

Poznan / Varșovia Metoda

Bazandu-se pe decenii de experiență a altor scoli de afaceri de conducere și practicile corporative, Centrul Interdisciplinar de Studii de afaceri facilitează învățarea activă, precum și pasiv. Ne concentrăm pe aducerea în experiența individuală elev să fie împărtășită de către echipa și aplicate în situații profesionale reale.

/ Varșovia Metoda Poznan include:

Studii de caz reale de viață crescut de facultate și studenți Participarea studenților la dezbateri de clasă și online, Misiuni determinate de propriile interese profesionale ale studenților Grupuri de lucru și prezentări comune cu colegii în timpul workshop-uri Misiuni comune care facilitează schimbul de experiență și reflecție.

Acreditare

O Mieszko I Școala de Educație și Administrație (WSPiA) este un recunoscut oficial, de către Ministerul Științei și Învățământului Superior, instituția de învățământ superior din Polonia. Școala este acreditat de către Centrul de Informare Academic (AIC) și a fost distins cu un "Certificat de calitate consumatorilor" de Centrul de Cercetare si de calitate Foundation monitorizare. AIC Acreditare ("Wiarygodna Szkoła") Acreditarea AIC este acordat numai dacă toate programele îndeplinesc criteriile AIC. Procesul de acreditare include revizuirea respectarea criteriilor care include:

cu respectarea deplină a normelor și standardelor pentru a oferi programe oferite juridice; conformitatea materiale promoționale și de informare oferite studenților potențiali cu cerințele legale existente; procesele datorate sunt în vigoare pentru a asigura standarde ridicate de predare și servicii de cercetare și de asistență, inclusiv administrarea programului, carieră și servicii absolventi; admitere elev; și conținutul curriculum-ului, modul de program și durata; și rezultatele învățării.

1WSPiA a primit această acreditare reînnoit anual pentru al 7-lea an consecutiv.

Separat, în semn de recunoaștere a eforturilor sale de a construi programe care sunt deosebit de relevante pentru cerințele pieței de locuri de muncă, școala a fost, de asemenea acordat o școală bună, Bună treabă 2014 Certificat de AIC.

"Certificat de calitate consumatorilor"Este acordat pentru procesele de management exemplar, politici stabile și strategia orientate la asigurarea satisfacția studenților și îmbunătățirea constantă a programelor și serviciilor de sprijin de calitate. Atribuire a acestui certificat este un sigiliu de aprobare la Scoala ca un lider în furnizarea de învățământul universitar și postuniversitar de cel mai înalt standard. Ilustrează recunoașterea Școala se bucură în rândul lumii corporative și satisfacția studenților care le serveste.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lustrui

Această școală oferă și:

MA

WSPiA Interdisciplinary Centre for Business Studies

Acest program de gradul de master este oferit în parteneriat cu Școala de Afaceri Cetatea (SUA). ... [+]

Obține gradul tău MA! Face alegerea ta, nu risipi această oportunitate

Pe care o citiți despre programul o diplomă de master de un caracter neobișnuit. În secolul XXI multe instituții de învățământ au dat seama că încrederea în modelele secolului XIX de predare și învățare este o fundătură. Ei au dat seama că, în lumea de creștere tehnologice rapide, schimbarea realităților geopolitice (o lume cu două superputere transformarea într-o sistem internațional de o superputere, care la rândul său este alunecare într-un sistem cu mai multe de putere cu multe puteri regionale), și yet- să-Fathom schimbări demografice, în afară de abilități și competențe ar trebui să învețe cum să se adapteze, utilizați imaginația cuiva și creativitate, apreciem diversitatea și alege cursuri optime de acțiune. Într-adevăr, educația, în special educația a doua ciclu, ia un sens complet diferit în lume unde iau o profesie nu este o aventură-a lungul vieții. La momentul citind aceste rânduri multe profesii, care ar fi important în viața ta, chiar nu exista. Cele mai importante instituții de învățământ, prin urmare, au început să caute noi soluții la problema educației contemporane.... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză