Citește Descrierea Oficială

WSPA - cea mai veche din Lublin!

Colegiul Universitar de Administrație și Administrație din Lublin (WSPA) a fost înființat în 1998 ca o instituție privată de învățământ superior, lansând primul său program de studii "Managementul companiei", cu 415 de studenți admiși în primul an. În anul universitar următor 1999/2000, Colegiul Universitar avea deja peste 1 400 de studenți.

Colegiul Universitar de Administrație și Administrație funcționează pe baza permisiunii acordate de Ministrul Educației Naționale și în conformitate cu Legea Învățământului Superior din 27 iulie 2005 (Monitorul Oficial nr. 164, pct. 1365, cu modificările ulterioare) și reglementările legale emise în conformitate cu legea, precum și pe baza Statutului. Școala este supravegheată de Fondator și de ministrul competent pentru învățământul superior, în conformitate cu Legea Învățământului Superior.

Misiunea Colegiului Universitar este de ai învăța pe elevi să fie creativi, să-și dezvolte cariera și să-i ajute să își găsească propriul loc în lumea globalizării. WSPA dezvoltă competențele internaționale și interculturale ale studenților prin crearea unui mediu internațional la universitate și prin mobilitatea internațională a studenților și facultăților. Colegiul Universitar cooperează îndeaproape cu un număr mare de universități și colegii europene, non-europene, asociații, companii și instituții de pe piața muncii.

WSPA are experiență în proiecte finanțate prin fonduri structurale UE și programe de învățare de-a lungul vieții - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, vizita de studiu, STF. Începând cu anul 2007, WSPA a câștigat douăzeci de granturi finanțate din fonduri structurale UE în valoare de aproape 8 milioane EUR, 200 000 EUR din Fondul de burse și formare, finanțarea LLP-Erasmus și programul Erasmus în valoare de 1 milion EUR. WSPA a obținut Premiul Universității Leaders și titlul de lider în domeniul mobilității în proiecte finanțate de fondurile norvegiene. WSPA a câștigat primul loc în categoria "Cel mai mare formare profesională pentru personalul din Granturile EEA" - Granturi Norvegia în Polonia.

Învățarea practică este o prioritate puternică pentru WSPA (stagii, plasamente, parteneri de afaceri și administrație publică, practicieni ca membri ai facultății). Metodele de predare includ studiul în grupuri mici, tutoriale, abordări hands-on, proiecte individuale și de grup, proiecte comunitare. WSPA oferă o mare varietate de oportunități pentru studenți: mobilitate internațională pe termen scurt și lung, Birou de carieră, stagii, proiecte de lucru și plasamente în parteneriate locale și regionale, Guvernul studenților, târguri bianuale de locuri de muncă, incubator de afaceri pentru studenți. Școala menține și legături strânse cu comunitatea de afaceri locale și regionale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

WSPA University College of Enterprise and Administration

Studiile de doi ani pentru masterat în Sociologie durează 4 semestre. Ele sunt pentru titularii de licență în Sociologie și în alte discipline, în special în științele um ... [+]

Despre program

Studiile de doi ani pentru masterat în Sociologie durează 4 semestre. Ele sunt pentru titularii de licență în Sociologie și în alte discipline, în special în științele umaniste și sociale.

Elevii pot alege dintr-un număr de cursuri și seminarii destinate dezvoltării cunoștințelor în diferite discipline ale Sociologiei.

Absolvenții obțin o diplomă de masterat.

Ca absolvent al Sociologiei, veți putea analiza fenomene sociale și culturale interesante, utilizând diverse metode de cercetare: chestionare, sondaje, fotografii, filme. Veți dobândi abilități de proiectare și efectuare a cercetărilor de piață și a altor angajamente promoționale. Veți fi calificat pentru o gestionare și promovare eficientă a unei companii și a produselor sale. Oferim studii cu normă întreagă și part-time.... [-]

Polonia Lublin
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză