Warsaw School of Photography & Graphic Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce sa studiezi CU NOI?

  • FACULTATEA: profesori de la Academia de Arte Frumoase din Varșovia, Școala Națională de Film din Łódź, si Universitatea de Arte Poznań. Pe plan international cunoscut Artisti. Profesioniști cu înaltă competente.
  • Diplomă de licență: Valabil in 47 de tari, inclusiv Uniunea Europeană - Programul: învățământ profesional și artistic extensive. Numărul mare de cursuri și un sistem de tutorial. Teoria, practica și domeniul excursii.
  • Mediu: O atmosferă foarte plăcută și caldă. Clase mici. Îngrijire individuală a studenților noștri.

CAZARE

APARTAMENTE

Apartamente: private sau comune. Există multe apartamente de inchiriat disponibile in Varșovia. Prețul chiriei depinde de cât de departe Locuinta se afla la centrul de la Varșovia, cu privire la numărul de camere, suprafața, standarde și dacă vrei să trăiești de unul singur sau împărtășiți apartament cu una sau mai multe persoane. Vă rugăm să ne alegere și bugetul pentru chiria.

Vă vom trimite contactele necesare cu proprietarii și verificați plat.

Pentru orientare aici sunt unele chirii lunare tipice pentru apartamente: - 400 Euro pentru un apartament studio.

  • 500 Euro pentru un apartament cu doua camere.
  • 650 Euro pentru un apartament cu trei camere.
  • Cheltuielile suplimentare: utilitati.

Costului vieții în VARȘOVIA

Condiții de viață în Varșovia este mai ieftin decât în ​​orașele Europei de Vest.

Costul de trai depinde de nevoile individuale și stilul de viață.

Este nevoie de aproximativ 600-800 de euro pe lună pentru a acoperi costurile de cazare, transport și hrană. Dacă locuiți foarte modest, ați putea obține de cu 500 Euro pe lună.

PERMIS DE REZIDENTA

Toți studenții internaționali care stau în Polonia mai mult de trei luni sunt necesare pentru a obține un permis de ședere temporară. Permisul se eliberează pentru o perioadă de ședere a unui student în Polonia până la trei ani. Dovezi ale permisului este o reședință temporară Card (Karta pobytu czasowego), care este o carte de identitate pentru străini din Polonia. Împreună cu un pașaport, se permite trecerea frontierelor ori de câte ori doriți, fără viză. Noi vă va ajuta să obțineți permisul de ședere.

ASIGURARE DE SANATATE

De asigurări de sănătate este obligatorie pentru toți studenții pe întreaga durată a șederii lor în Polonia. Studenții internaționali sunt sfătuiți să cumpere de asigurare de răspundere civilă și asigurări de accidente în țările lor de origine. Cetățenii UE / AELS ar trebui să obțineți un card european de asigurări sociale de sănătate valabil în timpul șederii lor în Polonia.

Non UE cetățeni EFTA / pot semna un acord de asigurari de sanatate cu Fondul Național de Sănătate polonez (Narodowy Fundusz Zdrowia) sau cu una din clinicile private din Varșovia.

LIFE la Varșovia

Varșovia este un capitală europeană interesantă și în plină expansiune, cu peste 1,7 milioane de locuitori. Este situat pe raul Vistula între Marea Baltică și Munții Tatra. Există aproximativ 300.000 de studenți mai mari de învățământ de la Varșovia și printre ei câteva mii de străini. Mulți tineri polonezi vorbesc limba engleză și sunt foarte utile pentru străini. Ele generează o atmosferă de deschidere, caldura si prietenie.

Varșovia este un oraș dinamic, în Europa Centrală, oferind o scena culturală și de artă plină de viață. Importante capitale culturale Berlin, Viena, Praga, Budapesta și Vilnius situate pe 550 km. din Varșovia sunt ușor de accesat.

Locații

Varşovia

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia
Număr de telefon
+48 22 621 21 98