Citește Descrierea Oficială

Universitatea WSB a fost înființată acum 16 ani ca prima școală privată universitară de afaceri din Toruń. De-a lungul anilor, a câștigat o reputație de furnizor de programe de calitate în domeniul afacerilor, economiei și finanțelor. Această reputație reprezintă o poziție stabilă pe piață și este susținută de instructori și de metodologia de predare de ultimă oră. În 2007, Universitatea a lansat Facultatea de Finanțe și Management din Bydgoszcz ca a doua locație.

Beneficiile programelor de studii oferite de Universitatea WSB din Toruń:

• un portofoliu bogat de produse educaționale

• planificarea și organizarea fără probleme

• curriculum orientat practic

• calitate de încredere

• învățarea aplicabilă

• stagii și stagii de lucru cu companiile de top din regiune.

Profesori

Universitățile WSB vă prețuiesc timpul. Urmărim ce se întâmplă pe piața muncii și suntem hotărâți să oferim cunoștințe într-un mod ușor și eficient. Curricula WSB este concepută pe baza așteptărilor angajatorilor și a multor ani de experiență a personalului academic al WSB. Printre personalul academic din WSB se numără atât autoritățile academice, cât și practicienii care împărtășesc cunoștințele și expertiza cu studenții lor.

Școala oferă programe în
• Poloneză
• Engleză
Această școală oferă, de asemenea:
• BScs (11 și 2 în limba engleză)
• MSC (5 și 1 în limba engleză)

Această școală oferă și:

Masterat

WSB Torun

Programele de gradul al doilea de ciclu vă permit să vă dezvoltați în continuare abilitățile și competențele. Mulți dintre studenții noștri urmăresc programe de ciclu sec ... [+]

WSB UNIVERSITATEA DIN TORUŃPredat în limba englezăCu normă întreagăCu jumătate de normăProgramele de gradul doi de ciclu (Master)

Programele de gradul al doilea de ciclu vă permit să vă dezvoltați în continuare abilitățile și competențele. Mulți dintre studenții noștri urmăresc programe de ciclu secundar într-un domeniu care nu este direct legat de educația lor prealabilă. Astfel, ei își pot extinde în mod semnificativ aria de expertiză profesională.

Domeniul de studii este un program inovator al celui de-al doilea ciclu de studii. Acesta combină cunoștințele din domeniul managementului și al dreptului. Aceste două domenii par a fi o parte indispensabilă a activității managerului contemporan. Pe parcursul studiilor, veți învăța, printre altele, despre conceptele contemporane de management al afacerii, principiile de luare a deciziilor strategice și influența acestora asupra funcționării entităților de afaceri, procedurile administrative și civile și principiile responsabilității manageriale în afaceri. În plus, în cadrul specializării Internaționale de Management și Marketing veți dobândi cunoștințe și abilități în următoarele domenii:... [-]

Polonia Torun
October 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză