Citește Descrierea Oficială

După cum afirmă declarația lor de misiune, universitățile WSB se consideră a fi parteneri în dezvoltarea carierelor profesionale. În conformitate cu viziunea lor, ei au ca scop să fie lideri regionali în furnizarea de educație superioară celor care combină munca și studiul.

Beneficiile programelor de diplomă furnizate de Universitatea WSB din Bydgoszcz:

• un portofoliu bogat de produse educaționale

• planificarea și organizarea fără probleme

• curriculum orientat practic

• acordarea de diplome de către o instituție străină de învățământ superior

• încredere de către clienți

• practic cea mai bună

• infrastructură de ultimă oră.

Profesori

Practicanții constituie o parte substanțială a personalului didactic de la universitățile WSB. Printre aceștia se numără directori și specialiști bancari, brokeri, specialiști în asigurări, manageri de taxe și specialiști, specialiști în taxe vamale, directori creativi, ofițeri de PR, specialiști în comerț, profesioniști în finanțe internaționale, manageri de marketing, experți în consultanță, .

Universitatea WSB din Voievodatul Kuyavian-Pomerania este formată din două universități - în Torun și Bydgoszcz. În prezent, în cele două unități există peste 9000 de studenți. Facultatea de la Torun a fost înființată în 1998. Universitatea WSB se dovedește a fi o școală de afaceri de prestigiu, care se concentrează pe competențele cheie esențiale pentru cariera elevilor și absolvenții săi viitoare. Universitatea WSB din Torun și Bydgoszcz formează una din cele 9 universități WSB care sunt cel mai mare grup de universități de afaceri din Polonia.

Școala oferă programe în
• Poloneză
• Engleză
Această școală oferă, de asemenea:
• BScs (12 și 1 în limba engleză)
• MSC (7 și 1 în limba engleză)
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

WSB Bydgoszcz

La rândul său, competențele cheie ale managerului unei astfel de companii ar trebui incluse, de asemenea, în aptitudinile de management strategic, gestionarea proceselor ... [+]

WSB UNIVERSITY IN BYDGOSZCZMANAGEMENTPredat în limba englezăCu normă întreagăCu jumătate de normăProgramele de gradul doi de ciclu (Master)

ultimii 2 ani și care conduc la acordarea gradului de Master.

Specializare: Marketing internațional și management

La rândul său, competențele cheie ale managerului unei astfel de companii ar trebui incluse, de asemenea, în aptitudinile de management strategic, gestionarea proceselor sau crearea și analiza planurilor de afaceri. Dezvoltarea acestor și a altor competențe pe care le oferim în cel de-al doilea ciclu de studii în domeniul managementului, în special în cadrul specializării managementului internațional și marketingului.... [-]

Polonia Bydgoszcz
October 2019
La zi
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bydgoszcz