Vistula University & Warsaw School of Tourism and Hospitality Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Vistula este o universitate de renume, acordat de instituții independente poloneze și străine, cum ar fi Perspektywy și Rzeczpospolita, Home & Market aand Business Center Club.

Univsersity format din experți eminenți care au un impact real asupra vieții economice și sociale, inclusiv prof. Krzysztof Rybinski - fost vice-președinte al Băncii Naționale a Poloniei, prof. Andrzej Olechowski - fost ministru de Finanțe și fost ministru al afacerilor externe și prof. Longin Pastusiak - fostul vicepreședinte al Adunării Parlamentare a NATO.

Universitatea cooperează strâns cu companii și sprijină spiritul antreprenorial în rândul studenților de afaceri, care este ceva care face iasă în evidență în piață de învățământ polonez. Acesta oferă de licență, absolvent, inginerie, studii postuniversitare și studii doctorale, realizat atât în ​​poloneză și în limba engleză. Ea a fost înființată în anul 1992, și, împreună cu Academia Europeană de Arte Frumoase și Școala de turism și agrement aceasta face Grupului Vistula Universități.

De ce studiu la Vistula

Primi o diplomă de o universitate de prestigiu

Universitatea Vistula este listat în top zece al celor mai bune universitati non-publice ale clasamentului de Perspektywy Magazine 2014.

Potrivit Home & Market, Universitatea este cel mai bun partener de afaceri între universități din Polonia. Nivelul de educație ridicat garantează acreditării organizațiilor care reprezintă comunitatea academică internațională:

1 Consiliul Mondial și Adunării privind educația Cooperative - Singura organizatie care este dedicat în totalitate pentru a lucra de învățare integrată; 2 Asociația Internațională a Universităților: Asociația Internațională a instituțiilor de învățământ superior; 3 CEEMAN - Una dintre cele mai prestigioase acreditările în Managementul acordat universități.

Învață de la cei mai buni experți

Universităților Grupul Vistula vă oferă acces la cele mai bune experți care au o influență virtual pe viața economică și socială, precum și cercetători activi. Acestea sunt principalele lectori de la Universitatea: prof. Krzysztof Rybinski - fost vice-președinte al Băncii Naționale a Poloniei, prof. Andrzej Olechowski - fost ministru de finanțe, fost ministru al exterior, prof. Longin Pastusiak - fostul vicepreședinte al Adunării Parlamentare a NATO, prof. Jerzy M. Nowak - Vice-președinte al Consiliului Executiv al Asociației Euro-Atlantic, prof. dr hab. Paweł Bożyk - membru al Senatului universitar al ONU în Tokio, prof. Jan Fazlagić - expert în cunoaștere, educație, creativitate, inovare și management a resurselor intelectuale, prof. Roman Fulneczek - fostul președinte al consiliului de administrație sau PZU Insurance Company Daewoo, dr Marek Kulczycki - fostul președinte al Consiliului de administrație al SA PBC Deutsche Bank, dr Aleksandra Wiktorow - Ombudsmanul Asigurări, fost ministru al Muncii. Personalul nostru științific și didactic constă în principal din practicieni, care au câștigat experiență în companii și instituții de renume. Cooperarea cu oameni de stiinta deosebite din centre universitare din întreaga lume garantează că programul educațional răspunde la nevoile reale ale pieței forței de muncă la nivel mondial.

Studiu într-o comunitatea internațională

Oportunități multiple pentru a merge la cursuri de formare profesională și străine de proiecte educaționale, în principal în Germania, Spania sau Turcia. Posibilitatea de a participa la programul de schimb de studenți Erasmus internaționale, completat reciproc de universități din peste 30 de țări. Participarea la cursuri de oaspeți de profesori din întreaga lume. În plus, Universitatea organizează Săptămâna Internațională, în care elevii participa la prelegeri profesori străini. Nivel ridicat de la Universitatea profil internațional a fost subliniat de premiul pentru cel mai bun promovarea internațională în cadrul Genius Universitatis 2014 concursul organizat de revista Perspektywy.

Universitatea susține dezvoltarea profesională

Universitatea desfășoară un program inovator combina afacerile cu studii COOP-EDU, în care se cooperat cu branduri, cum ar fi: Cyfrowy Polsat, Radwag, Plus. Acest lucru înseamnă că este posibil pentru a finaliza internship și formare profesională în companii partenere și pentru a obține atât cunoștințe teoretice solide și pregătirea practică perfectă, obligatorie în cadrul programului de educație de la Universitatea Vistula. Universitatea oferă participarea la burse, cursuri de formare profesională și proiecte internaționale efectuate de exemplu, în China. O companie elev Forța Academic supravegheată de prof. Krzysztof Rybinski operează de la Universitatea, desfasoara activitati de cercetare pentru companiile externe. De asemenea, evenimentul JOB SPOT - primul organizat de studenți lectori cu specialisti de afaceri și zile deschise angajatorilor din Polonia au loc la Universitatea. Noi menține Globalizer - singurul program din Polonia în care studenții străini scrie teze în formă de proiecte de sprijinire a companiilor poloneze pentru a începe operarea în țara lor de origine.

Studii confortabile asigurat

Tot ce aveti nevoie pentru confortabil studiul este disponibil la 25 de mii de m2: Camerele au aer condiționat, săli de curs pentru mai multe sute de studenți, camere didactice spațiale, lectură cameră, bibliotecă, sală de sport, sport centru, 2 restaurante care servesc mâncăruri și gustări de la peste tot lumea.

În zilele calde, este posibil să se relaxeze pe o curte Universitatea verde și spațială. Cladirea este adaptat pentru persoanele cu handicap.

Dezvolta atât mintea si corpul

Iti plac sporturile? Universitatea Vistula oferă un centru de mai mult de 600 m2 sport mari adaptate pentru a juca baschet, volei, futsal, badminton și de a face aerobic (sistem de sunet).

Nu trebuie să căutați un loc pentru a juca. Utilizați centru de sport Vistula lui. Ai practica la sala de sport? Clădirea Universitatea oferă un echipament modern, profesionale, permițându-vă pentru a obține în formă și de a construi corpul dumneavoastră. Puteți antrena la fel de mult, după cum doriți și au nevoie.

Misiunea noastră

Misiunea de la Universitatea Vistula este de a oferi servicii de educație de calitate pentru comunitatea internațională de student într-un spirit de toleranță și de respect pentru opiniile diferite, vizualizări credințe și.

Urmărirea acestei misiuni implică condiții dezvoltate de AFiBV care permit elevilor să dobândească cunoștințe teoretice și deprinderi practice necesare pentru a rezolva în mod independent problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. În același timp, profilul de învățământ la Universitatea vizează îndeplinirea cerințelor de pe piața muncii și provocările erei informaționale.

Obiectivul principal al Universității Vistula este cea mai bună pregătire posibilă a studenților pentru carierele lor viitoare și satisfacerea nevoilor angajatorilor pe piața muncii locală și internațională, atât în ​​afaceri mici și în marile corporații multinaționale. Curriculum-ul universitar se bazează pe experiența academică și de afaceri de lectori. Ca urmare, elevii obține nu numai o cunoaștere teoretică solidă, dar, de asemenea experiență practică excelent.

Universitatea cooperează cu oameni de stiinta de renume din centre universitare din întreaga lume, care sunt invitați să dea prelegeri oaspeți.

Punctele noastre forte

Universitatea noastră este printre primele 10 universitatile private de top din Polonia - locul 5 in 2014 clasamentul dezvoltat de Perspektywy și Rzeczpospolita Universitatea Vistula este universitate cel mai internațional în Polonia în funcție de clasamentul universităților preparat prin "Perspektywy" și "Dziennik Gazety Prawna" 2014 AFib Vistula este foarte apreciat în mediul de afaceri: a fost distins cu titlul de "Cel mai bun partener in afaceri" de către editorii de Home & Market și Medalia Europeană de Business Center Club pentru cel mai bun stagiu si programul de internship pentru studenti Nivelul ridicat al studiilor este confirmată de acreditări internaționale: CEEMAN in domeniul marketingului, Wace - în ceea ce privește combinarea studiilor efectuate cu programe de internship, IAU - confirmând calitatea predării
Vistula este un bine stabilit și cea mai veche dintre toate brand-universități private din Polonia Puteți alege între 15 domenii de studiu, inclusiv 7, care sunt predate în limba engleză

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Lustrui

Acreditări

  • CEEMAN is one of the most prestigious acreditations within management awarded to universities
  • The World Council and Assembly on Cooperative Education
  • International Association of Universities

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Economie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Polonia Varşovia + 1 mai mult

Dacă ai deja studiile universitare de licență "trecut" și a învățat principiile de bază ale economiei, atât în ​​micro- și în scară macro și sunteți interesat în a cunoaște instrumente analitice mai avansate pentru a studia fenomenele economice - începe studii postuniversitare în economie. Veti dezvolta abilități analitice și veți fi în măsură să analizeze informații economice și economice, piața de valori și evoluții financiare. Veți primi, de asemenea, familiarizați cu indicatorii economici și analize. [+]

Dacă ai deja studiile universitare de licență "trecut" și a învățat principiile de bază ale economiei, atât în ​​micro- și în scară macro și sunteți interesat în a cunoaște instrumente analitice mai avansate pentru a studia fenomenele economice - începe studii postuniversitare în economie. Veti dezvolta abilități analitice și veți fi în măsură să analizeze informații economice și economice, piața de valori și evoluții financiare. Veți primi, de asemenea, familiarizați cu indicatorii economici și analize.

Curriculum-ul de studiu ia în considerare cererea actuală de angajatori, astfel încât să puteți fi sigur că va dezvolta abilitățile care vă vor permite să găsească locuri de muncă ta de vis. Chiar și în timpul studiilor dumneavoastră vă va fi capabil de a pune cunoștințele unui test practic - Universitatea vă oferă posibilitatea de a finaliza stagii în companii de top. Studii se desfășoară în poloneză, engleză și poloneză / engleză.... [-]


MA în Finanțe și Contabilitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Polonia Varşovia + 1 mai mult

Dacă ai deja studiile universitare de licență "trecut" și sunt interesați în extinderea cunoștințele de funcționare a instituțiilor financiare și bănci, analiza a fenomenelor economice și situații economice și financiare, începe studii postuniversitare în finanțe și contabilitate. Studiu, de asemenea, în sistem e-learning, oriunde si oricand! [+]

Dacă ai deja studiile universitare de licență "trecut" și sunt interesați în extinderea cunoștințele de funcționare a instituțiilor financiare și bănci, analiza a fenomenelor economice și situații economice și financiare, începe studii postuniversitare în finanțe și contabilitate. Studiu, de asemenea, în sistem e-learning, oriunde si oricand!

Veți dobândi abilități de a proiecta sistemele utilizate în domeniul financiar-contabil, pentru a efectua diagnostic precis al fenomenelor IT și proceselor care au loc în zona de finanțe și contabilitate, pentru a dezvolta rapoarte financiare, pentru a gestiona activele și pasivele instituțiilor financiare, de a lucra în mod eficient cu entități ale pieței financiare, și pentru a pregăti planuri și bugete financiare.... [-]


MA în Management

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Polonia Varşovia + 1 mai mult

Curriculum-ul de studiu acopera aspectele cheie ale activității de afaceri în domenii majore de management al afacerii. Participanții dobândi cunoștințe aprofundate, foarte practic, care le va permite să rezolve problemele de afaceri în mod eficient și să ia decizii dificile legate de efectuarea de afaceri la nivel operațional și strategic (inclusiv cele legate de problemele internaționale, cu un accent special pe specificul Centrală și de Est regiunea Europei). [+]

Curriculum-ul de studiu acopera aspectele cheie ale activității de afaceri în domenii majore de management al afacerii. Participanții dobândi cunoștințe aprofundate, foarte practic, care le va permite să rezolve problemele de afaceri în mod eficient și să ia decizii dificile legate de efectuarea de afaceri la nivel operațional și strategic (inclusiv cele legate de problemele internaționale, cu un accent special pe specificul Centrală și de Est regiunea Europei).

Ceea ce distinge curriculum-ul este o combinație de cunoștințe academice cu experienta de practicieni de afaceri. Ca urmare, clasele sunt conduse într-o atmosferă de inspirație, cu mult accent pe munca în echipă, care utilizează atât susținerea și provocările unui grup. O mulțime de atenție este acordată dezvoltării competențelor universale și profesionale.... [-]


Ma în Managementul Turismului și Ospitalitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Polonia Varşovia + 1 mai mult

De Turism si recreere programul de la Scoala Varșovia de Turism și Management al Ospitalitatii (SGTiR) vă va oferi cu abilități care sunt esențiale pentru a gestiona propria întreprindere de turism sau co-administra diferite tipuri de parteneriate de turism si hoteluri. Veți stăpânească o limbă străină la nivelul B2 fluenta a Consiliului Cadrului European Comun Europei de Referință pentru Limbi, și vei deveni competent în utilizarea limbajului de specialitate necesare pentru a efectua activitatea profesională. [+]

De Turism si recreere programul de la Scoala Varșovia de Turism și Management al Ospitalitatii (SGTiR) vă va oferi cu abilități care sunt esențiale pentru a gestiona propria întreprindere de turism sau co-administra diferite tipuri de parteneriate de turism si hoteluri. Veți stăpânească o limbă străină la nivelul B2 fluenta a Consiliului Cadrului European Comun Europei de Referință pentru Limbi, și vei deveni competent în utilizarea limbajului de specialitate necesare pentru a efectua activitatea profesională.

În timpul studiilor dumneavoastră, veți deveni cunostinte vaste despre cele mai noi tehnologii de informare și de specialitate la aplicarea ei în afaceri. Vei fi familiarizat nu numai cu cunoștințe de om și nevoilor umane, relațiile interculturale, legăturile sociale, protecția mediului și impactul uman asupra mediului, dar, de asemenea, cu active culturale autohtone și farmece peisaj.... [-]


MA în Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Polonia Varşovia + 1 mai mult

Atunci când studiază Relații Internaționale de la studii postuniversitare Veți extinde cunoștințele de structura economiei mondiale, relațiile politice internaționale, comerț exterior, problemele economice, sociale și juridice internaționale. Vei invata de la figuri proeminente modelarea politicii internaționale; profesorii noștri au o experiență neprețuită în utilizarea practică a cunoștințelor de relații politice și economice internaționale. [+]

Atunci când studiază Relații Internaționale de la studii postuniversitare Veți extinde cunoștințele de structura economiei mondiale, relațiile politice internaționale, comerț exterior, problemele economice, sociale și juridice internaționale. Vei invata de la figuri proeminente modelarea politicii internaționale; profesorii noștri au o experiență neprețuită în utilizarea practică a cunoștințelor de relații politice și economice internaționale.

Veți dobândi capacitatea de a lua decizii politice și economice într-un context internațional, precum și abilități analitice și metodologice.

Forte: Studiile sunt efectuate ținând cont de tendințele actuale și schimbările din economia globală; curriculum-ul de studiu se bazează pe modele internaționale; profesorii nostri participe activ la viața economică, care au nu doar cunoștințe teoretice, dar, de asemenea abilități practice specifice; Veți dobândi cunoștințe, care este o parte a celor mai recente evoluții în economie, atât naționale cât și internaționale; o gamă largă de cursuri practice vă oferă cu competențe specifice utile în cariera dvs.. Specialitati ... [-]