University of Gdansk

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Gdańsk

Universitatea din Gdańsk este o instituție dinamică de dezvoltare a învățământului superior și una care combină respectul pentru tradiție cu un angajament față de noul. Oferim o gamă foarte largă de discipline academice și o gamă la fel de largă de subiecte care conduc la calificări profesionale în domeniul cererii pe piața muncii. O proporție din ce în ce mai mare de studenți își continuă studiile în facilități de ultimă oră din Campusul Baltic al Universității, care este unul dintre cele mai mari complexe universitare din nordul Poloniei.

Universitatea din Gdańsk a fost înființată la 20 martie 1970. Ea a fost formată dintr-o amalgamare a două instituții de învățământ superior: Școala superioară de economie din Sopot și Școala pedagogică superioară din Gdańsk. Mai târziu, a inclus și Școala superioară de formare a cadrelor didactice. Precursorul Școlii Economice Superioare din Sopot a fost Școala Superioară de Comerț Maritim din Sopot, care a început în 1945 și a obținut primele sale diplome în 1947.

În prezent, Universitatea din Gdańsk este cea mai mare instituție de învățământ din regiunea Pomerania. Avem unsprezece facultăți cu peste treizeci de mii de studenți, doctoranzi și doctoranzi, care sunt predate de o mie șapte sute de cadre didactice universitare. În domenii precum Biologie, Biotehnologie, Chimie, Oceanografie, Fizică cuantică, Pedagogie, Psihologie, Drept și Științe Economice, Universitatea din Gdańsk este una dintre cele mai bune instituții din Polonia.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma în Relațiile Economice Internaționale, Cu O Afacere Internațională De Specialitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Polonia Gdańsk

Programele noastre abordează diferite probleme legate de finanțele internaționale, marketingul și comerțul, logistica, globalizarea și abordările interculturale ale afacerilor internaționale. Elevii sunt încurajați să-și pregătească teza MA în funcție de interesele lor specifice. [+]

Relații Economice Internaționale, cu o specializare Afaceri Internaționale Curs de masterat de zi cu zi

Gradul: MA

Durata: 2 ani (4 semestre)

Termen limită: Aplicație din mai până în octombrie

Punctele ECTS: 120

Taxă de școlarizare: 1 250 EUR pe semestru

Instituția: Facultatea de Științe Economice

Cerințe

Ai nevoie:

Diplomă de licență / masterat Foaia matricolă Diploma de școală secundară Certificat de limbă în limba engleză (nivel B2 cel puțin)

Pentru lista detaliată a cerințelor, vizitați site-ul nostru.

avantaje

Programele noastre abordează diferite probleme legate de finanțele internaționale, marketingul și comerțul, logistica, globalizarea și abordările interculturale ale afacerilor internaționale. Elevii sunt încurajați să-și pregătească teza MA în funcție de interesele lor specifice. Metodele de predare în programele de masterat includ cursuri tradiționale, atât de către profesori universitari și practicieni, seminarii, analize de caz, grupuri de știri și supervizare individuală pentru teza studenților. Programele cu program integral oferă studenților cele mai recente cunoștințe teoretice despre mediul de afaceri contemporan. Facultatea de Economie oferă mai mult de 200 de oportunități de a merge la universități în 25 de țări diferite în fiecare an.... [-]


Videoclipuri

University of Gdansk - More than University - A way of life!

Contactează

Adresă, linia 1 ul. Bażyńskiego 8
80-309 Gdańsk, Pomerania, Polonia