Citește Descrierea Oficială

114855_rsz_adobestock_206335315.jpg

University of Bialystok fost înființată în 1997 de către filiala Universității din Varșovia după 29 de ani de existență.

Astăzi, UwB este unul dintre cele mai mari și mai puternice centre academice din Polonia Nord-Est datorită standardelor și potențialului său științific. Universitatea este formată din nouă facultăți, dintre care una se află în străinătate la Vilnius. Clasele și prelegerile sunt livrate de aproximativ 900 de profesori universitari.

În prezent, Universitatea educă aproximativ 17.000 de studenți în aproape 30 de domenii de studiu. Acesta oferă aproximativ 100 de cursuri postuniversitare diferite. Mișcarea studențească este înfloritoare: există aproximativ 70 de cluburi de cercetare studențească la Universitatea.

Ph.D. studii superioare se desfășoară în cadrul a cinci unități universitare: Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Management, Facultatea de Filologie, Facultatea de Biologie și Chimie și Facultatea de Istorie și Sociologie.

UwB are dreptul să acorde 10 grade universitare de medic și 4 grade postdoctorale. Natura unică și diversitatea culturală a regiunii, care atrage studiile științifice, se aplică cercetării științifice desfășurate la Universitatea.

Universitatea colaborează cu instituții de învățământ superior peste hotare în cadrul a aproape 50 de acorduri de cooperare științifică în cadrul Programului Erasmus LLP, al programului Leonardo da Vinci și al programelor-cadru. Datorită cooperării interuniversitare și internaționale, studenții UWB participă la cursuri de formare profesională în străinătate.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Bialystok

Studiile permit înțelegerea mecanismelor relațiilor internaționale și a funcționării economiei globale. Cunoștințele obținute în timpul studiilor servesc drept bază pentr ... [+]

Descriere

Studiile permit înțelegerea mecanismelor relațiilor internaționale și a funcționării economiei globale. Cunoștințele obținute în timpul studiilor servesc drept bază pentru analiza problemelor economice și politice de stat din perspectivă internațională. Studiile se pregătesc pentru ocuparea forței de muncă profesionale ca specialiști și analiști de rang înalt în unitățile de administrație de stat și de autoguvernare, organizații și instituții internaționale sau naționale care colaborează în străinătate, întreprinderi care operează pe piețele internaționale, precum și pentru a-și desfășura activitatea proprie.

Cerințele de admitere

Solicitantul trebuie să prezinte o scanare a diplomei originale de liceu sau a diplomei IB (Bacalaureat internațional) sau a diplomei EB (Bacalaureat european) sau un certificat de absolvire a învățământului secundar eliberat în străinătate care să îi permită titularului să efectueze studii universitare în țara de eliberare și o scanare a documentului original care certifică cunoașterea unei limbi străine de predare a studiilor:... [-]

Polonia Bialystok
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză