Citește Descrierea Oficială

O Facultatea de Psihologie, din care WISP este o parte, este cel mai renumit Facultatea de Psihologie din Polonia. Facultate's proiecte de cercetare acoperă o gamă largă de subiecte din domeniul psihologiei, iar rezultatele sunt publicate cu regularitate în reviste științifice de renume.

cadre universitare noastre sunt cunoscute pentru accentul pe care le plasează dezvoltarea capacităților individuale ale fiecărui elev.

Pe lângă o Program de psihologie în limba engleză, Facultatea oferă full-time și part-time programe de psihologie în poloneză, Precum și cursuri de formare post-universitare.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lustrui

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University Of Warsaw, Faculty of Psychology

WISP - Studiile internaționale de la Psihologie din Varșovia este un program complet de masterat (în poloneză: magister) de cinci ani în psihologie. Vă oferim șansa de a ... [+]

WISP - Studiile internaționale de la Psihologie din Varșovia este un program complet de masterat (în poloneză: magister) de cinci ani în psihologie. Vă oferim șansa de a experimenta o combinație unică de educație personalizată la scară mică într-un mediu foarte internațional. Actualii studenți WISP provin din peste 30 de țări diferite și menționează acest amestec mondial ca fiind ceva ce merită foarte mult.

Cu doar aproximativ 150 de elevi în întregul program, dimensiunile de clasă sunt mici, în medie cu 20-25 de elevi. Acest lucru vă permite să interacționați personal cu profesorii și ceilalți studenți. Studenții WISP apreciază acest climat personal, plăcut și interactiv, deoarece îi invită și îi stimulează să se implice activ în cursuri și în procesul de învățare în general, în loc să fie un ascultător pasiv într-un grup mare. O bună ilustrare a abordării personale la WISP este aceea că profesorii și personalul administrativ cunosc de obicei studenții după numele lor.... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Warsaw, Faculty of Psychology
Address
Wydział Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego Stawki 5/7
00-183 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia
Website
Număr de telefon
+48 22 554 97 05