Citește Descrierea Oficială

Studii la Universitatea din Varșovia dețin poziții înalte în clasamentele internaționale, cum ar fi Times Higher Education Mondială Universitatea Ranking și clasificarea Academic al Universităților Mondiale (de asemenea, cunoscut sub numele de Shanghai Ranking). Luând în considerare numărul total de universitati de cercetare care ajunge la 20 de mii, Universitatea din Varșovia este printre primele două procente din cele mai bune universități din lume. Potrivit clasamentele internaționale, de asemenea, este cea mai bună universitate din Polonia și unul dintre cele mai importante din această regiune a Europei.

Universitatea din Varșovia a fost înființată în 1816. Absolvenți de facultate au câștigat 5 premii Premiul Nobel. Comunitatea Universitatea este format din 60.000. UW cooperează cu peste 1.100 de entități străine. Este un membru de aproximativ 100 de asociații și rețele internaționale.

Facultatea de programe de gradul științe economice "combina bază solidă de educație academică cu de înaltă calitate de cunoștințe de specialitate, Fără de care nu se poate fără probleme funcționa în mediul economic modern. Absolvenții noștri sunt respectate și căutate de angajatori și găsi cu ușurință locuri de muncă în diverse instituții.

Toate specializările la Facultatea de Stiinte Economice au obținut acreditare, care este un certificat de calitate acordat de educație de către Comisia de Acreditare Universitatea. Programele noastre de diplomă în economie au primit un semn pozitiv cu distincție de la Comitetul de Acreditare de Stat.

Economie modernă nu este doar o știință empirică, ci, de asemenea, una experimental. Curriculum-ul nostru curs se referă subiecte care intră în domeniul de economie moderne, cu respectarea standardelor europene ridicate. Elevii UW sunt în prima linie a evoluției intelectuale Polonia pentru că academicieni lor crea partea principală a conținutului intelectual. Astfel, ei pot să se familiarizeze cu astfel de idei de prima mana. Studenții noștri au acces la cele mai noi manuale și publicații, nu numai intern, dar, de asemenea, externe. Biblioteca economic WNE are o colecție interesantă economic și aparține la rețeaua bibliotecii Internet Wu.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Acesta este un program de doi ani, full-time, al doilea ciclu în domeniul Economiei care se concentrează pe Economie Internațională cu oportunități de dublu-grad. Primul ... [+]

Primul cel mai bun program din Europa de Est, în conformitate cu Eduniversal.

Acesta este un program de doi ani, full-time, absolvent în domeniul economiei, care se concentrează pe Economie Internațională. Acest program este oferit de Facultatea de Științe Economice de la Universitatea din Varșovia, care, în opinia Comitetului polonez de acreditare de stat, oferă cele mai bune programe de studii economice în Polonia. Acest program duce la gradul de "magister", care corespunde Master of Arts în economie.

Veți implementa în mod fluent teoria macro și micro avansată, în timp ce modelați procesele socio-economiceVeți înțelege cum funcționează finanțele și eco... [-]
Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Cel de-al 17-lea cel mai bun program pe piețele financiare la nivel mondial, în conformitate cu clasamentul Eduniversal 2018. ... [+]

Al 17-lea cel mai bun program din lume, în conformitate cu Top 100 Global Eduniversal Ranking pe piețele financiare în 2018.

Programul de Finanțare Cantitative la Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Varșovia este un program cu patru semestre pe bază de zi, care oferă studenților cu cunoștințe remarcabile de finanțare cantitativă modernă. Programul duce la gradul de "magister" și este compatibil cu sistemul Bologna, echivalent cu Maters of Arts.

Trăsătura distinctivă a acestui program este aceea că combină fundamentele generale ale teoriei economice cu cunoștințele de specialitate în domeniul finanțelor. Obiectivul principal al acestei specializări este de a oferi studenților cunoștințe teoretice din domeniul finanțării cantitative, combinate cu aplicațiile practice ale acestora în instituțiile financiare, ținând seama de ultimele tendințe din lumea financiară.... [-]

Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Warsaw, School of Economic Sciences