University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studii la Universitatea din Varșovia dețin poziții înalte în clasamentele internaționale, cum ar fi Times Higher Education Mondială Universitatea Ranking și clasificarea Academic al Universităților Mondiale (de asemenea, cunoscut sub numele de Shanghai Ranking). Luând în considerare numărul total de universitati de cercetare care ajunge la 20 de mii, Universitatea din Varșovia este printre primele două procente din cele mai bune universități din lume. Potrivit clasamentele internaționale, de asemenea, este cea mai bună universitate din Polonia și unul dintre cele mai importante din această regiune a Europei.

Universitatea din Varșovia a fost înființată în 1816. Absolvenți de facultate au câștigat 5 premii Premiul Nobel. Comunitatea Universitatea este format din 60.000. UW cooperează cu peste 1.100 de entități străine. Este un membru de aproximativ 100 de asociații și rețele internaționale.

Facultatea de programe de gradul științe economice "combina bază solidă de educație academică cu de înaltă calitate de cunoștințe de specialitate, Fără de care nu se poate fără probleme funcționa în mediul economic modern. Absolvenții noștri sunt respectate și căutate de angajatori și găsi cu ușurință locuri de muncă în diverse instituții.

Toate specializările la Facultatea de Stiinte Economice au obținut acreditare, care este un certificat de calitate acordat de educație de către Comisia de Acreditare Universitatea. Programele noastre de diplomă în economie au primit un semn pozitiv cu distincție de la Comitetul de Acreditare de Stat.

Economie modernă nu este doar o știință empirică, ci, de asemenea, una experimental. Curriculum-ul nostru curs se referă subiecte care intră în domeniul de economie moderne, cu respectarea standardelor europene ridicate. Elevii UW sunt în prima linie a evoluției intelectuale Polonia pentru că academicieni lor crea partea principală a conținutului intelectual. Astfel, ei pot să se familiarizeze cu astfel de idei de prima mana. Studenții noștri au acces la cele mai noi manuale și publicații, nu numai intern, dar, de asemenea, externe. Biblioteca economic WNE are o colecție interesantă economic și aparține la rețeaua bibliotecii Internet Wu.

Locații

Varşovia

Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego

Address
Faculty of Economic Sciences University of Warsaw ul. Długa 44/50
00241 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia
Număr de telefon
+48 22 55 49 190