UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UTP Universitatea de Stiinta si Tehnologie (Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy - UTP) în Bydgoszcz are o tradiție de-a lungul 60 ani merge înapoi la 1951, când a fost creat prima școală de învățământ superior din Bydgoszcz - Scoala seara de Inginerie. La începutul anului istoria sa, aceasta educat ingineri mecanici chimice și. Având fost transformate în Școala de Inginerie de învățământ superior, în 1964, full-time, programe de seară și fără frecvență au fost oferite de 4 facultăți tehnologice.

Dezvoltarea de studii agricole a fost lansat în 1969 prin înființarea în Bydgoszcz a sucursalei de la Scoala Agricole de învățământ superior din Poznań. Această ramură a devenit independentă în 1972, prin transformarea în Facultatea de Agricultură cu Productie zootehnica secțiunea. În conformitate cu decretul de prim-ministru din 20 august 1974 aceste două școli s-au alăturat în Jan și Universitatea Jędrzej Śniadecki de Tehnologie și Agricultură în Bydgoszcz, redenumit Universitatea UTP de Știință și Tehnologie din 2006.

UTP Universitatea de Știință și Tehnologie este o școală multi-profil de învățământ superior care oferă tehnic, agricol, artă și în domeniul programelor de studiu de management.

Certificatul de examinare finală (matura) este necesar pentru admiterea la UTP. Admiterea se bazează pe rezultatele examinării finale. Oferim full sau part-time din I (BSC, Bachelor în Inginerie), II (MSc) și III (studiul de doctorat) grade.

UTP Universitatea de Știință și Tehnologie oferă următoarele câmpuri (programe) de studiu:

De gradul I - licență în inginerie

Științe Tehnice Științe Agricole

Agricultură și Inginerie forestiere Ştiinţe agricole

Arhitectura si Urbanism Creșterea animalelor

inginerie biomedicala biotehnologie

Tehnologie Chimică Protecția Mediului

inginerie civilă Food Technology și Human Nutrition

Studii de proiectare

inginerie electrică Științe de Management

Electronică și Telecomunicații administrare

Inginerie de Mediu Management și Producție Inginerie

Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC)

Design Interior

Inginerie Material

Inginerie mecanică

Fizica Tehnica

Transport

Studii II - studiu de masterat

Științe Tehnice Științe Agricole

Tehnologie Chimică Ştiinţe agricole

inginerie civilă Creșterea animalelor

inginerie electrică biotehnologie

Electronică și Telecomunicații Protecția Mediului

Inginerie de Mediu

Inginerie mecanică Științe de Management

Fizica Tehnica administrare

Transport

Grad III (studiul de doctorat)

Agronomie Creșterea animalelor Mediu de dezvoltare Mașini construcție și funcționare

Procesul de predare este susținută de următorul facultăți:

Facultatea de Agricultură și Biotehnologie Facultatea de Zootehnie și Biologie Facultatea de Tehnologie Chimică și Inginerie, inclusiv Institutul de Matematică și Fizică Facultatea de Ingineria Mediului civilă și Facultatea de Management Facultatea de Inginerie Mecanica Facultatea de Telecomunicatii si Inginerie Electrica

De-a lungul istoriei, 60 ani studiile la Universitatea au fost finalizate de către peste 43 de mii de absolvenți, mai ales cu specializare în inginerie civilă, inginerie mecanică și științe agricole. Absolvenți noastre includ, de exemplu, Sydney Olympic designerul de renume mondial stadion, Edmund Obiała, Master, precum și un criptolog, profesor universitar Józef Pieprzyk.

Șapte facultăți, unități inter-facultate administrative si angajeze circa 1300 de persoane, dintre care 680 sunt cadre universitare, inclusiv aproape 140 de profesori. Șase facultăți ale Universității au dreptul de a doctorat atribuire, dintre care trei (Facultatea de Agricultură și Biotehnologie, Facultatea de Zootehnie si Biologie și Facultatea de Inginerie Mecanică), de asemenea, pentru a conferi gradul de doktor habilitowany echivalentă cu Doctor of Science Gradul. Activitatea științifică și educațională se bazează pe cooperarea cu aproape toate universitățile interne ale tehnologiei și agricultură și cu multe universități din străinătate și centre științifice.

Cinci cadre universitare de la Universitatea au fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa. Recunoașterea de cadre didactice universitare ale științei polonez este foarte mult evidențiată prin participarea lor frecventă la comisii și secțiuni ale Academiei Poloneze de Științe și Ministerul Științei și Învățământului Superior, precum și lucrările Comitetului de Acreditare polonez.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în inginerie asistata de calculator

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Polonia Bydgoszcz

Computer Aided Engineering se referă la utilizarea calculatoarelor în toate activitățile de inginerie de la proiectare până la fabricarea unui produs. CAE oferă mediile virtuale de dezvoltare de produs care să permită modele 3D să fie create, analizate și optimizate. [+]

Ce este CAE?

Computer Aided Engineering se referă la utilizarea calculatoarelor în toate activitățile de inginerie de la proiectare până la fabricarea unui produs. CAE oferă mediile virtuale de dezvoltare de produs care să permită modele 3D să fie create, analizate și optimizate. Datorită posibilităților de evaluare a condițiilor operaționale și datorită posibilității de punere în aplicare a ideii de inginerie concurenta timpul pregătirii unui nou produs poate fi extrem de redusă.

Curs Info

Absolvenți CAE, în funcție de domeniul studiilor prim ciclu de și alegerea cursurilor, pot dezvolta abilitățile excepțional eficiente de utilizare a instrumentelor asistată de calculator, în special în colaborare cu ingineri specializați în diferite domenii, să extindă cunoștințele lor în domeniul tehnologiei informației, în special cu privire la programare și grafică, precum și extindă cunoștințele lor de diferite medii asistată de calculator și a devenit un specialist în dezvoltarea de medii de inginerie software asistată de calculator.... [-]