University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de științe sociale și umaniste

Noi credem în persoanelor care apreciază auto-dezvoltare și doresc să facă visele lor sa devina realitate. Ele ne dau Motivația pentru îmbunătățirea continuă astfel încât să putem oferi educație și cercetare la cel mai înalt nivel. Lectori noastre bine calificați place extinderea cunoștințelor lor și schimbul de o cu tinerii. Noi facem tot posibilul pentru a oferi studenților noștri, cu o mediu și resurse să-și îndeplinească lor curiozitatea intelectuală, își dezvolte talentul și urmări interesele lor.

Ofertă

Peste 15 000 de studenți sunt înscriși în programe de gradul interdisciplinare. Va oferim programe fara frecventa universitare și postuniversitare în psihologie, Limbi Moderne, Studii Culturale, Jurnalism și Comunicare Socială, Sociologie, Drept, Securitate Internă, Relații Internaționale, de administrație și Design full-time și. SWPS este singura universitate privată din Polonia, care a fost acordat dreptul de a acorda grade de post-doctorat în Psihologie și Studii culturale și grade de doctorat în Psihologie, Sociologie, Studii culturale și Legea.

Oferta noastra include, de asemenea, o gamă largă de programe de non-grade ca traininguri week-end și numeroase scheme de instruire personalizate. Organizam cicluri de manifestări științifice și culturale care sunt deschise publicului. Valorile noastre instituției dezbateri considerabile și discuții fructuoase, Și de aceea ne-gazdă de multe ori oameni de stiinta recunoscut mondial, artiști cunoscuți și reprezentanți ai mass-media. Cei care doresc să stăpânească competența lor limbă sunt mai mult decât binevenit să se alăture Engleză Școala pregătitoare și poloneză Școala pregătitoare, Programele care le dau o oportunitate de a îmbunătăți limba engleză și poloneză lor sub supravegherea cadrelor didactice cu înaltă calificare.

Cursurile noastre sunt o combinație de în clasa activități și studiu individual. Porțiuni nou dobândite de cunoștințe pot fi practicate prin intermediul universității modernă platformă de e-learning.

Studii Internaționale

Studentii nostri au posibilitatea de a extinde orizonturile prin faptul că nu numai decurge cunoștințe de la persoane proeminente, dar, de asemenea, de a merge în străinătate în cadrul programelor de schimb pe care le oferim. Am rula programe de schimb cu instituții situate în Europa, Turcia, Asia și America.

La inima Europei

Polonia se află în Europa Centrală. Ea poduri Occidentul cu Orientul, iar la nord cu sud și poate fi ușor de atins de la fiecare parte a globului.

Campus nostru principal este situat în Varșovia, centrul comercial și academic din țară și regiune. Este o extrem oraș trepidant și în rapidă dezvoltare. Acesta oferă oportunități nelimitate de a studia, de muncă și se bucură de viață. Este, de asemenea cel mai oras multicultural din regiune.

Faceti o decizie conștientă și se aplică SWPS azi! Va asteptam cu drag!

Locații

Varşovia

Address
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia