Opole University Of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Opole Universitatea de Tehnologie (OUTech) este un lider universitate high-tech orientate pe plan internațional în Polonia. Noi oferim educație mai ales în domeniul științei tehnice, ci și în domeniul managementului, Turism, Sport și fizioterapie. Potențialul nostru științific și educațional este construit de înaltă clasă personalului academic și de cercetare. Datorită colaborării cu cele mai bune companii locale si straine parteneriatelor valoroase, studenții noștri obține o cunoaștere practică de prima mana și abilități adaptat la cerințele standardelor actuale de pe piață la nivel mondial. Cercetarile noastre transcende domeniile tradiționale de inginerie, care combină științele tehnice de specialitate cu economie, administrație, sport și științe medicale. OUTech este compus din șase facultăți:

Inginerie civilă & Architecture Economie și Management Electronice Inginerie, Automatică și IT Inginerie mecanică Inginerie de producție și logistică Educație fizică și fizioterapie

OUTech a fost înființată în 1966 și are aproape 50 de ani de traditie academica. Ne educa 8 000 de studenți, inclusiv până la 400 de studenți internaționali pe an. Universitatea are peste 900 de membri ai personalului, inclusiv 540 profesori universitari, 143 profesori și peste 20 savanți străini.

LOCAȚIE

Universitatea noastră este situată în frumosul oraș de Opole, în partea de sud-vest a Poloniei, Europa. Orașul este capitala Regiunii Opolskie (11 județe, zona 9,412.5 km3, populația: 1044346, urban - 55%, 45% din mediul rural, densitatea 110 / km2) .Opole este un oras modern, de dimensiuni medii europene cu populația de 130.000 . Este cel mai mare centru economic, universitar, științific și cultural al region.Opole este situat de-a lungul Road Pan-European Coridorul III. Internațional de autostrada A4 leagă Opole cu Europa de Vest și de Est. Distanța dintre Opole și centrale capitalele Europei este după cum urmează: Varșovia - 320 km, Berlin - 420 km, Praga - 291 km, Viena - 356 km, Budapesta - 500 km. Sistemele de conectare de autostrada si cale ferata garanteze accesul convenabil la aeroporturile internaționale: Aeroportul Copernicus Wrocław (90 km) și Aeroportul Internațional Katowice (100 km), Aeroportul Chopin din Varșovia (330 km). O călătorie cu trenul de mare viteză de la Varșovia dura aproximativ 3 ore.

EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII

Studiind la OUTech duce la o serie de cariere interesante și plină de satisfacții. Noi oferim educație în 24 de specializări și 6 grade de doctorat. Studiile sunt oferite în următoarele discipline:

Arhitectură și Urbanism inginerie civilă economie inginerie electrică Educație În Tehnologie & Inginerie Informatică Inginerie de siguranță Automatic Control Engineering și robotică Știința Electronică și Telecomunicații Informatică Energetică Chemical & Process Engineering Ingineria Mediului Mecanica si Constructii de Masini Transport Mecatronica Logistica Food Science & Technology Administrație Relații Economice Internaționale administrare Management & Production Engineering Educație fizică Turism și Recreere Fizioterapie

De asemenea, oferim o gama larga de cursuri postuniversitare, cum ar fi, UE-China de afaceri Relațiile sau holistica Management în Sănătate sau Computer Forensic. Diverse noastre rezultatelor Profilul într-o muncă de cercetare extinse în domenii legate de:

modernă civilă, seismice si inginerie vânt tehnologiile electronice specializate tehnologii avansate de calculator și de telecomunicații utilizarea energiilor regenerabile metode inovatoare de management și logistică vehicule și mașini de proiectare analiza diverselor materiale utilizate în industria specializări inteligente de Regionals dezvoltare durabilă îmbunătățirea metodelor de reabilitare și analiză pentru sportul profesionist utilizarea biomecanică, biochimie si genetica

Cercetarile noastre este axat pe tehnologiile inovatoare și inovațiile. Datorită celor mai recente investiții și modernizare a infrastructurii studenții noștri și oamenii de știință în laboratoare dotate cu un echipament de cercetare de înaltă clasă. Doar recent am stabilit Centrul pentru Securitate Energetică la sosea de Institutul Inovare și Tehnologie.
Studentii nostri fac stiinta adevarata - vor descoperi și inventa proiecte, cum ar fi MouseBOX internațional recunoscut, (în prezent, caută investitori în China), laureat Rover Challenge Europene Chameleon vehicul sau Bike Solar. De asemenea, vom organiza o evenimente Tedex foarte -acclaimed.

COOPERAREA CU guvernul regional, afaceri si industrie

Modelul Golden Triangle conduce la punerea în aplicare reală a științei. Ca Universitatea Tehnică OUTech joacă un rol tot mai important în economia noastră bazată pe tehnologia. Colaborăm puternic cu afaceri și industrie. Cooperarea noastră se reflectă în oferta noastră educație, dar și în rolul important jucat de Universitatea pentru întreaga regiune. Specialiștii noștri iau parte la negocierile strategice cu potențiali investitori, demonstrând potențialul nostru de mare pentru o viitoare colaborare. Specialistul de afaceri și industrie livreze cursuri de specialitate pentru studenții noștri care oferă o cunoștințe și abilități de prima mana .. Suntem implicați numeroase proiecte regionale critice, cum ar fi Strategia de Inovare Regională 2020 sau transferul efectiv de cunoștințe de la știință la industrie. Suntem participă la proiectul de dezvoltare Opole Power Plant crucială pentru siguranța energetic national. Împreună cu Consiliul Local vom dezvolta Opole Știință și Tehnologie Park. Colaboram indeaproape cu companii internaționale locale, cum ar fi POLARIS (US) sau FMI ecolink (Germania), ajustarea programele noastre educaționale la nevoile piețelor locale și globale prezente și viitoare. Academicieni și absolvenții noștri lucrează în centre internaționale de cercetare-dezvoltare. Impreuna cu partenerul nostru pe termen lung Chemnitz University of Technology organizăm polonez-german Podul Conferinței, creând valoare oportunități internaționale de cercetare-industrie co-finanțat de Uniunea Europeană.

UNIVERSITATEA INTERNATIONALIZARE

De ani de zile am fost construirea unui mediu academic multicultural și diverse. Noi dezvolta parteneriate educaționale și de cercetare cu diverși parteneri din întreaga Europa, America (SUA, Brazilia) și Asia (China, India și Malaysia). În fiecare an, noi bun venit o mare de studenți, prelegeri și specialiști din întreaga lume.

Noi influențează, de sprijin și de a dezvolta cooperarea internațională a instituțiilor de învățământ superior, de inginerie polonez. Am contribuit la acordurile de colaborare între universități tehnice din Ucraina polonez & portugheză și poloneză și. Am organizat de pionierat polonez-portughez Summit Energy Academic.

În anii 2013-15, am fost un lider de consorțiu internațional PROGRES 3 creat pentru a promova cooperarea științifică transfrontalieră și facilita planificarea mai eficientă, management si realizare de proiecte de educație și de cercetare comune, precum și pentru a spori situația economică a societăților locale între 14 universități partenere din Cehia, Slovacia și Polonia. Colaborăm cu peste 100 de universități europene în cadrul programului de mobilitate Erasmus +. În fiecare an, noi bun venit în jurul valorii de 200 de studenți Erasmus, oferindu-le o gamă largă de subiecte în limba engleză. Mai mult de 200 din studenții noștri și a personalului academic ia anual posibilitatea de a studia, de a preda sau de a primi de formare în străinătate.

Din anul 2008 am fost colaborarea cu Illinois State University, SUA. Studenții de educație, fizioterapie și de sănătate stiinte fizice să participe la programul nostru de schimb și Școala de Vară din Polonia-SUA.

În anul 2007, ca urmare a cooperării mai devreme, cu una dintre cele mai importante instituții academice din China - Beijing Universitatea de Tehnologie - Universitatea noastră a semnat un acord cu Hanban (Oficiul de chinezi Consiliul International Language) stabilirea OPOLE Institutul Confucius - Centrul de POLONIA-CHINA COOPERARE, considerat ca fiind unul dintre cele mai bune institute din Europa care promovează cultura chineză și limba. Suntem singura universitate din această parte a Europei să semneze acordul de colaborare cu Universitatea Chongqing Jiaotong, China - acordul "un drum de o centură" este o parte a unui program imens transcontinental numit "The New Silk Road". Am participă în mod regulat la târguri de educație și misiuni educaționale naționale în străinătate, reprezentând universități tehnice din Polonia și promovarea ofertei de educație pe tot Opole Divizia Mondială IEEE ajută studenții noștri să-și extindă interesele lor in inginerie electrica si stiinta calculatoarelor prin America si cea mai mare asociatie profesionala din lume dedicat avansarea tehnologică și excelență inovație în beneficiul umanității. Relațiile noastre pe termen lung cu ambasade și consulate duce la vizitele regulate ale unui de rang înalt diplomați și reprezentanți ai guvernului străine, cum ar fi ambasadori ai SUA, China, India, Germania, Țările de Jos, Austria sau Malaezia.

OFERTA pentru studenții internaționali

Universitatea noastră oferă studii în mediul internațional interesant, stimularea și inspirație. După înscriși elevii devin membri ai comunității noastre multiculturale. Programele noastre de gradul și cursuri în limba engleză sunt esențiale pentru internaționalizarea Universității și, prin urmare acordată o atenție deosebită. Programe sunt coordonate de către echipă internațională extrem de dedicat de experți și profesioniști academic. Cursurile sunt concepute pentru a satisface cerințele pieței globale viitoare. Profesorii bine stabilite și de renume internațional, specialiști și prelegeri seniori se concentreze în special pe aplicabilitatea practică și soluții reale prezente la situații din lumea reală. Programele noastre sunt conduse în strânsă cooperare cu întreprinderile internaționale. Am pregăti studenții pentru cariere exigente la nivel mondial.

CURSURI ERASMUS

Avem 300 cursuri / discipline în limba engleză pentru studenții Erasmus + program. Lista completă este publicată în catalogul nostru ECTS disponibile la pagina noastră Biroul International. De asemenea, oferim oportunități de plasament Erasmus lucru la laboratoarele noastre.

Programe de studii completă în limba engleză

Facultatea noastra de Inginerie Mecanica oferă un program de master de prestigiu în Ingineria Mediului, specializarea: Tehnologii Avansate în Ingineria Mediului (ATEE) în limba engleză.

Taxele de școlarizare pentru studenții din afara UE - Tehnologii Avansate în Ingineria Mediului: 2000 de euro pe an

Sprijin și îndrumare

Studenții sunt furnizate tot sprijinul necesar din partea echipei noastre de cooperare și entuziast al Biroului de Relații Internaționale. Ele sunt oferite, de asemenea, o asistenta de mentorat de nostru Student International Mentor Club.

CAZARE

Elevii sunt oferite de camere confortabile și recent renovate unice sau multiple de ocupare pentru un preț de până la 100 de euro (74 GBP). Camerele au acces gratuit la internet Wi-Fi gratuit. Căminele studențești sunt situate la Campus primul universitar cu un acces ușor la Facultatea de Inginerie Mecanică, Studenți Service Center, Main Library Conference Center and Student cantină și 15 minute distanță de mers pe jos de centrul orașului și facilitățile facultății noastre de Economie și Management și Facultatea de Construcții.

Facilități sportive

Facilități sportive moderne sunt disponibile pentru studenții de la două Campus nostru University. Universitatea noastră Sport Club oferă oportunități suplimentare pentru o gamă de sporturi. Facilitățile sunt echipate în mod direct pentru baschet, handbal, volei, atletism, fitness, aerobic etc. Piscina municipală nou-nouț și patinoar sunt de asemenea disponibile.

Oportunităților internaționale

Înscrie la Universitatea Opole în tehnologie și de a studia în Europa! Studentii nostri au posibilitatea de a studia în străinătate sau practică în cadrul programului de mobilitate Erasmus +. Colaborăm cu peste 100 de instituții partenere din Germania, Marea Britanie, Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Italia, Malta, Grecia, Slovenia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, România, Lituania, Letonia, Estonia sau Finlanda. Erasmus studenții programului primi burse UE care îi ajută să descopere Europa. Instituția noastră Partners International și companii crea diverse oportunități de plasament de muncă din Europa. În plus, elevii au posibilitatea de a alege locatia de formare perfectă pe cont propriu.

Student Life

Studentii nostri studiu, descoperi, de a crea și să se distreze. Ele formează și se alăture în cluburi de cercetare studențești. Ei participă la săptămâna bun-venit, evenimente de networking, conferințe internaționale și ateliere de lucru, precum și Festivalul anual Student. Ei au o mare șansă să se dezvolte și să profite pe deplin de posibilitatea de a învăța piețele și culturile europene.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Lustrui

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în Tehnologii Avansate In Ingineria Mediului (ATEE)

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Polonia Opole

Programul de Master in Tehnologii Avansate în Ingineria Mediului pentru deținătorii diplomei de licență în Ingineria Mediului, Biotehnologie, chimică și Process Engineering, Inginerie Civilă, Utilaje și geologice, Inginerie Mecanica si Masini de design, Mecanica, Power Industrie Inginerie, precum și Mecatronică . [+]

O Facultatea de Inginerie Mecanică oferă 3 studii semestru Master în domeniul de studiu în Ingineria Mediului in specializarea: Tehnologii Avansate în Ingineria Mediului.

Limba de predare este engleza. Număr limitat de studenți este de 20.

O Studii Master in Tehnologii Avansate în Ingineria Mediului este dedicat deținătorilor de diplome de licență în Ingineria Mediului, Biotehnologie, chimică și Process Engineering, Inginerie Civilă, Utilaje și geologice, Inginerie Mecanica si Masini de design, Mecanica, Power Industrie Inginerie, precum și Mecatronică.

Absolvenții vor obține cunoștințe ATEE în inginerie și experiența de mediu în domeniul tehnologiilor de protecție a mediului. Acestea vor fi pregătite pentru rezolvarea problemelor de dezvoltare și tehnologie durabilă.... [-]


Videoclipuri

The Opole University of Technology (OUTech)

Contactează

Opole University of Technology (OUTech)

Adresă, linia 1 International Relations Office ul. Mikołajczyka 5
45-271 Opole, Polonia
website https://wm.po.opole.pl/index.php/en/educational-offer-for-foreign-students
Telefon +48 77 449 85 15