Medical University of Lodz

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istoria MUL Universitatea de Medicina din Lodz a fost inaugurat pe 1 octombrie 2002 ca o fuziune a două școli medicale: Academia de Medicina din Lodz și Academia Medicală Militară din Lodz prin Actul Parlamentului polonez din 27 iulie., 2002 Academia de Medicina din Lodz a fost infiintata ianuarie 1,1950 prin separarea de la Universitatea din Lodz trei facultăți: medical, dentar și farmaceutice. Academia Medicală Militară din Lodz a fost stabilit prin Ordinul Ministerului Apărării Naționale din mai 1958, cu toate acestea tradițiile sale datează din 1922. În cursul existenței lor, Academia Medicală și Academia Medicală Militară au absolvit peste 34.000 medici, stomatologi, farmaciști și alți specialiști medicali. Universitatea de Medicină continua traditia de ambele școli medicale, fiind succesorul de patrimoniul lor bogat. Universitatea de Medicina din Lodz este cea mai mare universitate medical de stat din Polonia a cărei misiune este:

educarea elevilor in medicina, stomatologie, farmacie si medicina discipline-aliate; educarea personalului de cercetare și desfășurarea activității de cercetare; efectuează formarea postuniversitară a personalului sistemului de sănătate de înaltă calificare; participarea la programe de îngrijire a sănătății stabilite de sistemul de sănătate socială.

Structura și infrastructura

Facultatea de Medicină cu divizia de Stomatologie; Facultatea de Farmacie; Facultatea de stiinte medicale cu divizia de Nursing si Urbanism Facultatea de Stiinte biomedicale și Posgraduate Training; Facultatea de Medicină Militară, cu divizia de Studii în limba engleză și Divizia de fizioterapie; , instituții universitare generale, instituții interfacultăți;

4 spitale de predare; 77 departamente. MUL a dedicat recent un nou centru de clinica si educatie cu un spital, hotel și centru de conferințe, precum și săli de clasă și laboratoare. Sala de conferințe poate găzdui până la 1.000 de persoane.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Health Cursuri » Vedea Health M.D. » Vedea Health Masterat »