Lazarski University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lazarski University este o instituție orientată pe plan internațional, situată în Varșovia, un oraș capitalei Poloniei, situat în centrul Europei. Oferă programe poloneze și englezești în afaceri, economie, relații internaționale, finanțe și contabilitate, management, drept și administrație. Lazarski University este în mod constant clasată ca fiind una dintre cele mai bune universități non-publice din Polonia și este, de asemenea, una dintre cele mai internaționalizate universități din întreaga țară. Programele educaționale de la Lazarski University pun un accent deosebit pe practicabilitatea și aplicațiile din viața reală. Absolvenții programelor noastre au avansat pentru a începe cariere de succes în politică și afaceri în Polonia și în străinătate. Dacă doriți să primiți o educație de calitate într-un mediu internațional, atunci Lazarski University este locul potrivit pentru dumneavoastră - o universitate unde succesul este învățat.

Clasamente și Prestige

- locul I în clasamentul pentru cele mai bune școli de drept public nonprofesional din Polonia, în conformitate cu "Dziennik Gazeta Prawna", un ziar principal de jurnal național - primul loc de colaborare cu mediul de afaceri conform revistei "Brief" - primul dintre universitățile non-publice, Instituția educațională credibilă ", potrivit Centrului pentru Informații Academice (Akademickie Centrum Informacyjne) din Poznan, Polonia - Top 3 pentru internaționalizare între toate universitățile din Polonia, în funcție de clasamentul ziarului" Rzeczpospolita "și revista" Perspektywy "

British Degrees, Universitatea Coventry

Sistemul britanic de învățământ superior este considerat unul dintre cele mai bune din lume. În acest sens, Lazarski University a adoptat standarde britanice de predare și conținut de program pentru a oferi educației de cea mai înaltă calitate studenților săi. Patru dintre programele de limbă engleză de la Lazarski University sunt operate în colaborare cu Universitatea Coventry din Marea Britanie - locul 12 în clasamentul universitar din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că, la absolvire, studenții din aceste programe primesc două grade - unul de la Lazarski University și unul de la Universitatea Coventry.

Educație practică

Lazarski University a dezvoltat programe de educație care îndeplinesc așteptările angajatorilor. În relațiile noastre cu întreprinderile locale și internaționale, am creat cursuri care educă cei mai căutați experți din Polonia Europa.

Un mediu multicultural

Peste 80% dintre elevii din programele noastre de limbă engleză provin din afara Poloniei - din țări precum: Ucraina, Belarus, Germania, Georgia, Azerbaidjan, Turcia, China, Vietnam, India, Ghana, Zimbabwe și multe alte națiuni. Într-un mediu atât de divers, elevii vor putea să învețe din alte culturi și să obțină o experiență de viață valoroasă, care va fi folositoare pentru ei în viitor.

Fapte și cifre

- situat în Varșovia - peste 4500 de studenți - 4 programe cu dublă diplomă în cadrul Universității Coventry din Marea Britanie - peste 80% dintre elevii din programele de limbă engleză sunt străini

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Studenți & Campus

Originally, Lazarski rented all of its classrooms at several different locations in Warsaw. Now is having its own 20 000 sq. m campus, which is a circle-shaped construction composed of several buildings. This campus is located four metro stops from downtown Warsaw and counts 60 classrooms with 3106 seats. Of those, forty-two classrooms can accommodate up to 40 students, eighteen lecture halls can accommodate more than 40 students, six lecture halls have space for more than 100 students, and the largest lecture hall has the largest has 430 seats. The average number of seats in the classrooms and lecture halls is 28 and 95, respectively.

In addition to this, the Lazarski campus contains:

  • a fully-equipped library with over 135 000 printed books, electronic journals and periodicals
  • 4 computer labs
  • a Christian chapel;
  • an inter-faith prayer room;
  • health centre for personnel and students;
  • 2 cafeterias
  • aboveground and underground parking garages.

In terms of student accommodation, Lazarski offers several accommodation solutions for students at “Lazarski Houses” or at several private dormitories throughout Warsaw. Moreover, Lazarski students have access to “Park Wodny’ swimming pool, as well as ‘Warszawianka’ Sport Complex, gymnasium, aerobic and fitness club, which are located outside the campus.

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Diplomă dublă - MA în Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Polonia Warsaw

Elevii își vor aprofunda cunoștințele despre politica internațională și vor câștiga abilitățile și competențele necesare pentru a reuși în organizațiile și instituțiile internaționale. Ca parte a programului, studenții pot alege să se specializeze fie în administrația europeană, fie în leadership, fie în stat. [+]

Programul MA în relații internaționale este administrat împreună cu Universitatea din Coventry din Marea Britanie. Prin acest program, elevii vor dobândi cunoștințe care sunt esențiale pentru luarea deciziilor în domeniile politicii, afacerilor și mass-media într-un context internațional.

Elevii vor învăța despre complexitatea politicii contemporane, își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și vor dobândi abilități utile pentru lumea afacerilor. Programul este format din doi ani de studiu complet, în timpul căreia studenții sunt, de asemenea, de așteptat să finalizeze o teză independentă de masterat studiat.

Există șansa de a absolvi programul după ce ați terminat doar primul an de curs și teza de masterat. Într-un astfel de caz, studenții primesc doar o diplomă de la Universitatea Coventry și nu vor primi o diplomă de la Lazarski University din Lazarski University . Cu alte cuvinte, pentru a primi două grade, elevii trebuie să completeze doi ani de cursuri complete plus teza de masterat. Pentru a primi numai diploma de la Universitatea Coventry, studenții trebuie să completeze primul an de curs și teza de masterat. Ca parte a programului, elevii trebuie să aleagă una dintre cele două specializări: Administrația Europeană sau Politica Contemporană.... [-]


MA în Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Polonia Warsaw

Relațiile internaționale reprezintă un domeniu ideal de studiu pentru persoanele care sunt curioase despre lume și care doresc să exercite o influență asupra realităților sociale și politice ale afacerilor globale. [+]

Relațiile internaționale reprezintă un domeniu ideal de studiu pentru persoanele care sunt curioase despre lume și care doresc să exercite o influență asupra realităților sociale și politice ale afacerilor globale. Prin acest program, elevii vor dobândi cunoștințe care sunt esențiale pentru luarea deciziilor în domeniile politicii, afacerilor și mass-media într-un context internațional.

Elevii vor învăța despre complexitatea politicii contemporane, își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și vor dobândi abilități utile pentru lumea afacerilor.

Ei vor învăța, de asemenea, despre principiile relațiilor internaționale moderne, precum și despre determinanții lor istorici, politici și economici. În plus, studenții vor dobândi o înțelegere valoroasă cu privire la deciziile politice și evoluțiile economice care operează într-un context internațional și își vor perfecționa, de asemenea, competențele analitice, ceea ce le va permite să obțină locuri de muncă care necesită abilități puternice de investigare, diagnosticare și gândire critică.... [-]


MSc

Diplomă dublă - MSc în economie internațională de afaceri

Campus Cu normă întreagă October 2019 Polonia Warsaw

Acest program este destinat studenților care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de economie într-un context internațional și să-și lărgească abilitățile și competențele în acest domeniu foarte interesant și profitabil. [+]

Două grade - unul de la Lazarski University din Lazarski University și unul de la Universitatea Coventry!

Acest program este destinat studenților care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de economie într-un context internațional și să-și lărgească abilitățile și competențele în acest domeniu foarte interesant și profitabil.

Datorită unei facultăți excelente provenite din cele mai bune universități din Polonia și străinătate, cu lectori care au experiență în posturi de conducere în afaceri și administrație publică, studenții acestui program dobândesc cunoștințe practice și abilități necesare pentru a reuși pe piața internațională a muncii. Elevii vor dobândi, de asemenea, o înțelegere a proceselor economice internaționale, operațiunile financiare și vor învăța cum să își aplice cunoștințele în mediul de afaceri și în mediul internațional. Absolvenții de masterat în programul IBE au fost căutați pe piața muncii poloneză și internațională și au competențele necesare pentru a reuși în diferite medii de lucru și în domenii de specialitate cum ar fi marketingul și managementul financiar.... [-]


MSc în economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Polonia Warsaw

Economia este o disciplină fascinantă, dar este, de asemenea, destul de solicitantă. Cunoașterea economiei este esențială pentru înțelegerea lumii în continuă schimbare. [+]

Economia este o disciplină fascinantă, dar este, de asemenea, destul de solicitantă. Cunoașterea economiei este esențială pentru înțelegerea lumii în continuă schimbare.

Prin intermediul acestui program, elevii își vor dezvolta abilitățile și interesul profesional în economie pentru a deveni actori cheie în afaceri, indiferent de localizarea geografică a viitorului lor loc de muncă, prin specializarea în economie internațională de afaceri.

Absolvenții programelor de economie ale lui Lazarski învață abordări inovatoare de analiză financiară și de afaceri, care să asigure că vor satisface cerințele pieței moderne și dinamice competitive.

Cu excelente cadre universitare, proveniți din cele mai bune universități din Polonia și străinătate, care au experiență de lucru în funcții de conducere în afaceri și administrație publică, elevii din acest program vor dobândi abilități practice analitice, cunoștințe de pe piața internațională, vor învăța despre procesele economice, precum și să învețe cum să-și aplice cunoștințele în mediul de afaceri și în mediul internațional.... [-]


Videoclipuri

Lazarski University Campus Tour

Students Say's Aderito - Mozambique

Students Say's Levan - Georgia

Students Say's Maya - Ukraine

Contactează

Lazarski University

Adresă, linia 1 Lazarski University, ul. Świeradowska 43
02-662 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polonia
website http://www.lazarski.pl/
Telefon +48 22 543 53 68