Citește Descrierea Oficială

Kozminski University , înființată în 1993, este o instituție privată a învățământului superior cu drepturi academice complete. Universitatea a obținut acreditări poloneze și internaționale, precum și rezultate excelente în clasamentele educaționale globale și naționale, ceea ce demonstrează calitatea înaltă a programelor și serviciilor sale. Datorită acestor calități, diplomele KU însuși au devenit râvnite. Oferta universității include diverse licențe, masterat, MBA, precum și doctorat. programe. Toate acestea sunt oferite și în limba engleză.

Începând cu anul 2009, Kozminski University este clasificată în clasamentele educaționale de prestigiu oferite de clasamentele "Financial Times" - Business School Rankings, care includ cele mai bune universități din întreaga lume. Mai mult, în ultimii 17 ani consecutivi, ocupă primul loc în toate universitățile private din clasamentele educaționale publicate de Perspektywy, Rzeczpospolita și WPROST. Kozminski University a primit, de asemenea, o distincție deosebită de la Comitetul Național de Acreditare în ceea ce privește programele de management, administrație și drept.

Kozminski University deține trei acreditări internaționale: EQUIS, AMBA și AACSB. Doar în jur de 70 de școli de afaceri din întreaga lume dețin toate cele trei acreditări. Acreditarea AACSB este acordată unor astfel de universități de prestigiu, cum ar fi Yale și Harvard.

KU are dreptul de a acorda diplome de doctorat în următoarele discipline: management, economie, finanțe, sociologie și drept. Ca singura instituție privată de învățământ superior din Polonia, are puterea de a autoriza un doctorat mai înalt. (gradul de habilitare) în disciplina de management, drept și economie. De asemenea, în cadrul așa-numitei evaluări parametrice a unităților de cercetare din domeniul economiei, Kozminski University mândrește cu cel mai înalt clasament în prima categorie.

Oferta educationala cuprinde managementul in poloneza si engleza, managementul in medii virtuale (in poloneza si engleza), finante si contabilitate (in poloneza si engleza), economie - piete internationale, drept, administratie, precum si stiinte sociale in management: afaceri și sociologie și psihologie în management. Începând cu anul universitar 2016/2017, universitatea a creat un program de lege de elită numit "Lege și Finanțe".

Kozminski University colaborează în programe de cercetare și de schimb cu peste 200 de instituții de prestigiu din întreaga lume. Toți studenții universitari și absolvenți pot alege acele universități de prestigiu ca destinații pentru schimbul lor internațional.

Misiunea noastră

Suntem în favoarea flerului nostru antreprenorial, a relațiilor noastre corporative, a potențialului nostru de cercetare și a internaționalizării noastre pentru a face o diferență în afaceri, drept și societate.

Nava de navigație într-o mare deschisă în logo-ul nostru este un simbol al aventurii, deschiderea spre noi orizonturi, munca creativă în echipă și conducerea și posibilitățile nelimitate.

De ce să alegeți Kozminski University ?

Prestigiu

 • Cea mai bună școală de afaceri din Europa Centrală și de Est, în conformitate cu "Financial Times".
 • Cea mai bună universitate de afaceri / economică din Polonia, în funcție de clasamentul Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Cea mai bună instituție privată de învățământ superior din Polonia, conform clasamentului Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Alianța strategică cu prima școală de afaceri din Europa ESCP Europe.

Calitatea înaltă a educației

 • "Triple Crown" - 3 acreditări internaționale: EQUIS, AACSB și AMBA.
 • Acreditarea CEAMAN IQA - acordată de Asociația de Dezvoltare a Managementului din Europa Centrală și de Est.
 • Distincții de la Comitetul Național de Acreditare în ceea ce privește Finanțele

Internaționalizarea

 • Una dintre cele mai internaționalizate universități din Polonia, potrivit clasamentului Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Programe de studiu în limba engleză la toate nivelurile: licențiat, absolvent, postuniversitar și doctorat
 • Programe de diplomă dublă cu parteneri internaționali.
 • Lectori străini și studenți din peste 75 de țări.
 • Studenții și programele de schimb de personal cu peste 200 de parteneri pe 6 continente.

Orientat către afaceri

 • Programe de studiu realizate împreună cu angajatorii (de exemplu, Citibank, Accenture).
 • Stagii și ucenici în companii poloneze și străine.
 • Întâlniri și conferințe cu practicieni.
 • Lectori cu experiență practică.
 • Kozminski Venture Lab - program de accelerare pentru studenți și absolvenți.

Educație evaluată de angajatori

 • Numărul 1 în clasamentul "Wprost" al universităților private apreciate de angajatori.
 • Programe actualizate și adaptate nevoilor pieței.

Drepturi academice complete

 • Drepturile de acordare a doctoranzilor în cinci discipline: Management, Economie, Finanțe, Sociologie și Drept.
 • Drepturile de acordare a titlului de doctorat senior grade (habilitare) în 3 discipline.
 • Numeroase proiecte de cercetare.

Viața studenților

 • 19 cluburi științifice.
 • Călătorii educaționale.
 • Evenimente culturale și sociale.
 • Tabere de vară și de iarnă.
 • KOZMINALIA - Ziua Universității.
 • 13 secțiuni sportive.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Kozminski University

Specializarea "Analiza datelor de mare anvergură", pe studiile noastre Master în Finanțe și Contabilitate, este un program de doi ani desfășurat în limba engleză, care se ... [+]

Specializarea "Analiza datelor de mare anvergură", pe studiile noastre Master în Finanțe și Contabilitate, este un program de doi ani desfășurat în limba engleză, care se desfășoară în colaborare cu experți din industrie din companii globale . Studiile pregătesc simultan studenții să lucreze în date importante în domeniul finanțelor. În afară de cunoștințele financiare bogate, vor fi predate abilități tehnice practice, cum ar fi identificarea, colectarea, analizarea, interpretarea și transformarea datelor, pentru a face față provocărilor de date mari din lumea financiară. În plus, se vor prezenta noi tendințe în ambele domenii, de la capitalul de risc la cel de cloud computing.... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Health Economics și Big Data Analytics - HEBDA este un program unic de studii universitare de lungă durată a Masterului și un profil practic, realizat în întregime în lim ... [+]

PROGRAMUL este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul Fondului Social European

Health Economics și Big Data Analytics - HEBDA este un program unic de studii universitare de lungă durată a Masterului și un profil practic , realizat în întregime în limba engleză.

Economia sănătății este o știință nouă, dar dinamic dezvoltată. Este disciplina de economie aplicată subiectului de îngrijire a sănătății . Health Economics oferă un set de metode și abordări analitice pentru a studia eficiența, eficiența și valoarea tehnologiilor de sănătate cu scopul final de alocare optimă a resurselor medicale. În anii următori, se anticipează că va exista o cerere mare de specialiști din acest domeniu economic specific .... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Programul de masterat în finanțe și contabilitate este proiectat în strânsă colaborare cu practicienii - reprezentanți ai companiilor și instituțiilor financiare. Oferă c ... [+]

În 2018, Kozminski University a ocupat locul 17 în lume în Global Masters in Finance Ranking, publicat de "Financial Times". Este singura universitate din Europa Centrală și de Est.Programul de masterat în finanțe și contabilitate a fost acceptat în cadrul Institutului CFA Programul de recunoaștere universitară . Acest statut este acordat instituțiilor al căror program (programe) cuprinde cel puțin 70% din Programul CFA Candidatul Organismului de Cunoaștere (CBOK), care oferă studenților o bază solidă în CBOK și le poziționează bine să se așeze la examenele CFA.Absolvenții programului beneficiază de scutiri de la cele mai multe dintre lucrările de la nivelul fundamental de calificare ACCA (F1-F5, F7, F9, în plus studenții din specializarea Corporate Reporting și Contabilitate sunt scutiți de F6 și F8) și se pot aștepta să aibă o largă gamă de oportunități de carieră în toate domeniile de activitate.Kozminski University este un partener academic al Asociației CAIA . A deveni partener al Asociației CAIA, o rețea globală de peste 9.000 de profesioniști în domeniul investițiilor alternative situate în peste 90 de țări, oferă studenților noștri acces la vasta bază de date a CAIA și posibilitatea de a obține o bursă specială.Programul de masterat în finanțe și contabilitate este proiectat în strânsă colaborare cu practicienii - reprezentanți ai companiilor și instituțiilor financiare. Oferă cunoștințe aprofundate de specialitate și dezvoltă abilități de analiză a problemelor complexe de afaceri prin combinarea informațiilor financiare și contabile cu cunoștințele din alte domenii.Programul este susținut activ de către partenerii strategici din industrie, care asigură că... [-]
Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Programul de Master în Management este conceput pentru a satisface cererea de pe piața mondială pentru absolvenți calificați, cu o gamă largă de abilități de afaceri, cun ... [+]

În 2018, Kozminski University clasat pe locul 20 în Global Masters in Management Ranking, publicat de "Financial Times".Programul de Master în Management este conceput pentru a satisface cererea de pe piața mondială pentru absolvenți calificați, cu o gamă largă de abilități de afaceri, cunoștințe de instrumente analitice, precum și capacitatea de a le aplica într-un context de piață.Specializările disponibile în managementul strategic și managementul inovării, precum și o multitudine diversificată de cursuri elective permit studenților să-și creeze propriile căi de învățare, consolidând în același timp zonele lor de interes. Programul este livrat printr-un mix de module predate, experiență practică, ateliere, analize de caz și proiecte de cercetare și este conceput astfel încât participanții să poată începe o carieră în afaceri sau să continue experiența academică într-un program de doctorat.Elevii sunt încurajați să participe la programele de schimb internațional oferite de universitate pentru a-și stăpâni abilitățile necesare pentru a lucra într-un mediu multicultural.Ce câștigi din studiile taleCunoașterea conceptelor strategice de vârf și a rezultatelor actuale ale cercetării.Cunoașterea celor mai interesante studii de caz și a practicilor.Aptitudinile și instrumentele necesare pentru formularea, evaluarea și implementarea cu succes a noilor strategii competitive.Abilitatea de a anticipa și de a răspunde la mediul în schimbare rapidă sub presiune.Abilitatea de a face față provocărilor complexe în cadrul unui buget și de timp.Abilități de comunicare și negociere (prezentări publice, lucrul în echipă, negocieri multiparticipante și multi-culturale, gândire în afara căminului).Experiență în viața reală cu misiuni strategice de consultanță.O înțelegere critică a conceptelor-cheie în disciplina de management al... [-]
Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Programul Digital Marketing este o specializare nouă și inovativă în domeniul managementului, desfășurată în limba engleză. Absolvent al specializării Digital Marketing v ... [+]

Programul Digital Marketing este o specializare nouă și inovativă în domeniul managementului, desfășurată în limba engleză.

Studiile au ca scop educarea unui manager de marketing modern care:

Mută în mod eficace în condițiile economiei digitale, înțelege lumea contemporană și clientul modern.Înțelege modul în care Internetul poate schimba nu numai marketingul, ci și întreaga organizație și știe cum să implementeze eficient o astfel de schimbare.Înțelege modul în care tehnologiile moderne, adică social media, mobil, inteligență artificială sau automatizare, schimbă funcționarea companiei.Va fi capabil să creeze în mod eficient o strategie, un plan și sarcini legate de marketingul pe internet (inclusiv marketingul social media).Știe perfect și poate folosi instrumentele legate de promovarea online (de exemplu, anunțuri Facebook, Google Adwords, sisteme de automatizare a marketingului sau sisteme de marketing prin e-mail).Înțelege cum să pornească și să ruleze un magazin online, înțelege posibilitățile care rezultă din utilizarea modelelor de afaceri online (de exemplu, aglomerarea, economia partajată, modelul freemium etc.).Perfect cunoaște analiza web, poate utiliza instrumente cum ar fi Google Analytics, Brand24, Sotrender și multe altele.Cunoaște elementele de bază ale graficii computerizate și pregătirea materialelor video online.Poate coopera într-un mediu virtual (echipe virtuale).În timpul studiilor, studentul se află în contact permanent cu practicile de e-marketing și e-business.Recunoaște oportunitățile de dezvoltare ale oricărei organizații, care rezultă din fenomenul transformării digitale, prin care trece fiecare companie sau instituție.Poate funcționa liber într-un mediu internațional, deoarece programul este realizat în limba engleză.Valori unicePartenerii studiului sunt branduri recunoscute din lumea digitală, printre care Accenture, Sotrender, Brand24, Salesmanago, care oferă studenților, printre altele,... [-]
Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Varşovia, Voievodatul masovian, Polonia
Website
Număr de telefon
+48 22 519 21 00