Faculty of Biochemistry, Biophysics, and Biotechnology at Jagiellonian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Biochimie, Biofizică și Biotehnologie (FBBB) este una dintre cele mai tinere și mai dinamice unități din Universitatea Jagielloniană. Este, de asemenea, o instituție științifică și educațională de vârf din Polonia, recunoscută în întreaga lume în domeniul biologiei moderne. FBBB a fost înființată în 2002, ca urmare a extinderii Institutului de Biologie Moleculară Jan Zurzycki, care a crescut de la anii 1970. În prezent, facultatea cuprinde 17 departamente și are 150 de oameni de știință.

FBBB oferă programe care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat în domeniul biotehnologiei, biofizicii, biochimiei și bioinformaticii. Studenții internaționali sunt bineveniți să participe la un program de masterat de doi ani în limba engleză.

Clădirea FBBB se află pe Campusul III JU. În imediata vecinătate a FBBB există și alte facultăți de Științe ale vieții din cadrul JU, precum și Centrul Jagiellonian pentru Terapia Experimentală, Centrul de Biotehnologie Malopolska și Centrul Național de Radioterapie Synchrotron, recent deschis, SOLARIS.

Datorită cercetărilor de succes și a cererilor de finanțare structurală, oamenii de știință ai FBBB au acces facil la echipamentele de ultima generație și la tehnologiile moderne, care le-au permis să se concentreze asupra problemelor cele mai pertinente societății moderne.

Universitatea Jagielloniană, Adesea reduse la JU (numele istoric includ: Studium Generale, Universitatea din Cracovia, Academia de la Cracovia, Școala principală de coroană și Școala principală din Cracovia) a fost înființată în 1364 de către regele polonez Kazimierz cel Mare. Este cea mai veche universitate din Polonia, a doua cea mai veche universitate din Europa Centrală și de una dintre cele mai vechi universități din lume.

Universitatea Jagielloniană cuprinde 16 de facultăți care oferă aproximativ o sută de grade și specialități în limba poloneză, precum și peste o duzină în limba engleză. Aproximativ 50.000 de studenți se înscriu în cursuri de licență, masterat, doctorat și fără studii în fiecare an. Sistemul european de transfer de credite (ECTS) a fost implementat în toate cursurile și specialitățile, permițând legarea fără probleme a studiilor de la UI cu studii din alte țări europene. Împreună cu dezvoltarea cooperării cu un număr de universități din întreaga lume, acest lucru a permis o creștere mare a mobilității studenților.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în biotehnologie moleculara

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Polonia Kraków

Molecular Biotechnology este un program full-time de studii care conduc la titlul profesional "Master of Science în biotehnologie". Este dedicat studenților (care se așteaptă să aibă în final un grad BSc) care doresc să înțeleagă mecanismele moleculare ale proceselor biologice și cei care ar dori să pună aceste cunoștințe în practică. [+]

Biotehnologia modernă a avut un efect dramatic asupra economiei mondiale și asupra societății moderne. Evoluțiile recente în biochimie, biologie moleculară, genetică, microbiologie și imunologie au oferit biotehnologiei un nou impuls și o nouă proeminență. Ceea ce datorăm biotehnologiei moderne este, printre altele, medicamentele unei noi generații (biofarmaceutice), teste de diagnosticare rapidă și o terapie care utilizează ingineria tisulară și celulele stem. Biotehnologia are aplicații nu numai în medicină, dar și în agricultură, în producția de combustibil, precum și în eliminarea deșeurilor și a poluării.

Descrierea programului, tipul și durata

Molecular Biotechnology este a Program full-time De studii care să conducă la titlul profesional "Master of Science în biotehnologie". Este dedicat studenților (care se așteaptă să aibă în final un grad BSc) care doresc să înțeleagă mecanismele moleculare ale proceselor biologice și cei care ar dori să pună aceste cunoștințe în practică. ... [-]


Videoclipuri

Jagiellonix - etiuda promocyjna Uniwersytetu Jagiellońskiego

Uniwersytet Jagielloński - Uniwersytet XXI wieku

Uniwersytet Jagielloński - Zmieniamy Świat

Contactează

Jagiellonian University

Adresă, linia 1 Gołębia 24
31007 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polonia
website http://www.uj.edu.pl/
Telefon +48 12 422 10 33