Citește Descrierea Oficială

Eugeniusz GEPPERT Academia de Arte și Design din WROCLAW este o instituție de învățământ superior, care a fost înființată în 1946.

Academia oferă instruire la patru Facultăți: pictură și sculptură, ceramică și sticlă, Graphics și Media Art, și Arhitectură de Interior și Design, La aproximativ 1 000 de studenți. Studenții pot alege una dintre cele șase specializări: pictura, sculptura, grafica, design, arhitectura de interior si arta media la full-time de cinci ani MFA sau part-time cu două niveluri BFA și cursuri de MAE.

Geppert Academia Eugeniusz de Artă și Design din Wroclaw se poate lăuda cu realizări artistice remarcabile, precum și profesori și absolvenți de a câștiga premii și mențiuni de onoare într-o mulțime de expoziții și concursuri în Polonia și în străinătate.

Pe parcursul celor șaizeci de ani de existență a Academiei din Wroclaw a devenit un centru cultural și de opinie de luare semnificativ. Se organizează concursuri ciclice care promovează calitatea înaltă a creației artistice, de exemplu. Eugeniusz Geppert desen Concursul International sau Expoziția Națională de pictori tineri.

Academia publică un "Format", trimestrial, una dintre cele mai bune reviste de artă poloneze, și "Dyskurs", care conține texte teoretice și critice cu privire la arte.

Geppert Academia Eugeniusz de Artă și Design din Wroclaw este în curs de dezvoltare în mod activ relațiile sale internaționale. Aceasta facilitează schimbul de studenți și tutori cu mai mult de 60 de parteneri în cadrul programului Erasmus al UE, precum și cu parteneri non-europene pe baza acordurilor bilaterale (Statele Unite ale Americii, Japonia, Israel, Canada, Coreea). Există expoziții comune și ateliere de lucru organizate, studenți și profesori să participe la zile deschise și festivaluri naționale și internaționale. Academia se străduiește continuu pentru a extinde ofertele sale didactice și artistice. Acest lucru sperăm că va beneficia nu numai Academia noastră, dar, de asemenea, orașul Wroclaw și Polonia.

FACULTATEA DE GRAFICĂ ȘI MEDIA ART educă în două cursuri: arte grafice si Media Art.

Cursul de arte grafice

Studiile de curs acoperă de design grafic și Grafică cu un intermedia si fotografie program adecvat, care să permită studenților să specializari distincte. Domeniul educației, desigur indică abilitățile absolvenților în aplicarea tradiționale și cele mai noi mijloace electronice de comunicare grafică.

MEDIA curs ART

Cursul de studii se concentreze pe educarea unui absolvent conștient de rolul mass-media electronice contemporane, adaptat să opereze în domeniul de activitate legat de uz individual și practic. Absolvenții dobândească abilități de a crea și înregistrarea imaginilor video, abilități de editare și transformarea filme, abilități de a crea și de a aplica o imagine fotografică, abilități de transpunere și folosind imagini fotografice și de mișcare în mass-media interactive și proiecte multimedia (www, interactiv CD-R) . Ei învață regulile de activități de intermedia, multimedia crearea de spațiu și de convingere mass-media.

Facultatea oferă diferite forme de studii la cursurile de mai sus:

Graphic Arts full-time de master complementar de studii universitare, specializări: Design grafic, Grafică;

Media Art studii full-time includ studii universitare de primul grad de licență și studii universitare de masterat două grade lui;

Design Grafic studii part-time includ studii universitare de primul grad de licență și studii universitare de masterat două grade lui;

Fotografie și Multimedia studii part-time includ studii universitare de primul grad de licență și studii universitare de masterat două grade lui;

Grafică studii part-time, studii universitare de masterat doilea grad în limba engleză, http://printmaking.asp.wroc.pl/

Facultatea a primit o distincție pentru educație la cursul arte grafice oferite de către Comisia Națională de Acreditare.

FACULTATEA DE GRAFICĂ ȘI MEDIA ART continua traditia didactic de Prof. Stanisław Dawski, Prof. Maciej Urbaniec, Docent Leszek Kaćma, Prof. Halina Pawlikowska meritat pentru arte grafice din Wroclaw.

Procesului de predare legate de cursurile facultăților și specializărilor se bazează pe competența de cele trei departamente ale facultății:

  • Grafic Departamentul de Proiectare

  • Departamentul de Grafică

  • Departamentul Art Media

Departamentele rula studiouri, cursuri teoretice și ateliere de lucru aferente. În grijă de calificări artistice și de piață a absolvenților de facultate ", toate departamentele menționate mai sus să ia parte la profilare.

Departamentul de design grafic

În structura Departamentului sunt: Studio de Tipografia, Studio de carte Proiectare si patru Studios-atribuire diploma de design grafic. Programul acoperă, de asemenea, subiecte rula în afara studiourilor - informatica, practica într-un calculator și ateliere-carte cu caracter obligatoriu.

Departamentul de Grafică

Departamentul de Grafică cuprinde șapte studiouri diplomă de atribuire a unui personaj original, distinct: Studio de serigrafie Printing, Studio de intaglio, Studio de helio și Relief Printing, Studio de litografie imprimare și Graphic Arts Promovarea, Studio de Creative Desen, Studio de Digital & Experimental Printing, Studio de Grafică expansiune.

Departamentul de Media Art

În cadrul Departamentului de Media Art s-au stabilit următoarele Studios-diploma de atribuire: Studio de Intermedia activități, Studio de foto Media, Multimedia Studio de Creație Space, Studio de Media persuasiune, Studio de Design Multimedia.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Programul de studiu MA în Grafică angajează elevii într-o varietate de procese de Grafică. ... [+]

MA program de studiu în Grafică angajează elevii într-o varietate de procese de Grafică.

Participanții la program să obțină posibilitatea de a investiga și de a învăța metode de intaglio (gravură și gravură), serigrafie, imprimare platformă (placă și piatră litografie), imprimare în relief (gravură în lemn, linocut) și de imprimare digitala. Elevii care participă la program vor avea posibilitatea de a se specializa în practici și tehnici unice, anume mezzotinto, foto-gravură, sau collograph. Curriculum-ul programului prezintă Grafică în acord cu tradițiile poloneze și realizările artistice, și încurajează abordările contemporane și experimentale, de asemenea. ... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław