The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia de Artă și Design Eugeniusz Geppert oferă cursuri de artă și de design de top pe trei niveluri - licență, masterat și doctorat. Suntem o universitate de stat cu istorie din 1946 și educăm studenții cu normă întreagă și cu jumătate de normă în patru facultăți: Facultatea de Pictură și Sculptură, Facultatea de Arhitectură și Design Interior, Facultatea de Ceramică și Sticlă și Facultatea de Grafică și media Art. Clădirea noastră principală este situată în partea istorică a orașului Wroclaw, iar noua clădire - Centrul de Arte Aplicate și Inovare - este o clădire de artă, cu studiouri și facilități ultramoderne.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw are spectacole artistice remarcabile, iar profesorii și absolvenții săi câștigă premii și mențiuni onorifice în numeroase expoziții și concursuri din Polonia și din străinătate.
În cei peste 70 de ani de existență, Academia din Wroclaw a devenit un important centru cultural și de opinie. Organizează concursuri ciclice care promovează o înaltă calitate a creativității artistice, de ex. Desenul Trienal sau Festivalul temperaturilor înalte. De asemenea, publică un format "trimestrial", unul dintre cele mai bune reviste de artă din Polonia și "Dyskurs", care conține texte teoretice și critice despre artă.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw își dezvoltă, de asemenea, în mod activ relațiile internaționale. Facilitează schimbul de studenți și tutori cu peste 80 de parteneri în cadrul programului Erasmus al UE, precum și al partenerilor neeuropeni pe baza acordurilor bilaterale (SUA, Japonia, Israel, Canada, Coreea). Sunt organizate expoziții și ateliere comune organizate, studenți și profesori participând la zile și festivaluri naționale și internaționale deschise.

Academia încearcă în permanență să-și lărgească oferta didactică și artistică.

În anul universitar 2019/20, oferim două programe realizate în limba engleză: AMF în programul de studii Visual Arts

AMF în arte vizuale este un program de studii interdisciplinare de 2 ani (4 semestre), în care studenții pot alege ca un domeniu major, unul dintre domeniile de studiu pe care le oferim în prezent. Fiecare elev va fi capabil să-și dezvolte cunoștințele și aptitudinile artistice în ritmul propriu, făcând uz de expertiza cadrelor didactice și de facilitățile de artă ale Academiei. În semestrul de vară elevii participă la un atelier de 10 zile în aer liber. Acest program este gratuit atât pentru cetățenii UE, cât și pentru cei din afara UE.

Școala Doctorală oferă un program de cercetare interdisciplinară de 3 ani (6 semestre), cu posibilitatea de a studia într-una din cele patru facultăți. Se adresează absolvenților de studii de masterat care prezintă capacități excepționale și realizări artistice semnificative. Programul este gratuit atât pentru cetățenii UE, cât și pentru cei din afara UE. Academia oferă o bursă lunară pentru fiecare doctorat. student în valoare de minim 2000 PLN și maxim 5000 PLN pe lună.

În plus, oferim tutoriale gratuite în limba poloneză tuturor studenților noștri internaționali.

Întrebări suplimentare? Contactați-ne - studyinenglish@asp.wroc.pl

Aflați mai multe despre Academie, evenimente și expoziții pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

Programul AMFA în artele vizuale este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Educației Cunoștințelor.

Locații

Wrocław

Address
Plac Polski 3/4
50-156 Wrocław, Voievodatul Silezia Inferioară, Polonia

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: