Czestochowa University Of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Czestochowa Universitatea de Tehnologie (CUT) este cea mai mare universitate de stat din regiune finanțate în 40 de secol trecut. De asemenea, este singurul care are drepturi depline academice, adică are dreptul de a conferi titlul de doctor și profesor universitar (doctor habilitat). În timpul activităților sale stiintifice si educationale, aceasta a devenit o parte inerentă a istoriei și tradiției Poloniei, a regiunii Czestochowa și orașul în sine. În clasamentul la nivel national ale instituțiilor de stat de învățământ superior, noi suntem printre universitățile de top din Polonia de un profil similar.

CUT are reputația de a fi o școală modernă și bine echipată, care oferă o gamă largă de cursuri și un nivel ridicat de educație. Calitatea excelentă de predare și de cercetare noastre și cunoștințele academice de neegalat și experiența personalului nostru academic fac studiaza la CUT o stimulare și o experiență neprețuită. Universitatea, de asemenea, se mândrește cu infrastructura buna de student, o gama larga de laboratoare de-standard ridicat și săli de curs pentru a sprijini cercetarea și predarea, precum și trei sali de reședință, proprii editor și un biblioteci moderne bibliotecii și facultate principale.

În prezent, CUT ofera cursuri de la 14.000 de studenți în cadrul șase Facultăți: - Facultatea de Inginerie Mecanica si Stiinta Calculatoarelor.

  • Facultatea de Inginerie de producție și Tehnologia Materialelor.
  • Facultatea de Inginerie Electrica.
  • Facultatea de Construcții.
  • Facultatea de Ingineria Mediului și Biotehnologii.
  • Facultatea de Management.

Studentii nostri au posibilitatea de a se specializa în oricare dintre aproape 90 de zone, în cadrul a 19 domenii de studiu.

Toate facultăți au drepturi depline academice conferă doctoratul în 9 domenii științifice. Patru facultăți (Facultatea de Inginerie Mecanica si Stiinta Calculatoarelor, Facultatea de Inginerie de producție și Tehnologia Materialelor, Facultatea de Management, Facultatea de Ingineria Mediului și Biotehnologii) au dreptul de a conferi grade post-doctorale în 6 domenii științifice. Aceste facultăți oferă, de asemenea studiile la zi de doctorat.

CUT, datorită abilităților înalte ale personalului său independent academic și un număr în continuă creștere de angajați a obține grade doctorale și post-doctorale, pot dezvolta mai eficient și să răspundă noilor provocări aduse de progresul tehnologic și științific. Educația specialiști în tehnologii avansate este o sarcină foarte importantă realizat de Universitatea, care este vitală pentru dezvoltarea sa în structurile europene.

Universitatea este implicată în mai multe proiecte de cercetare în cadrul inițiativelor programe, cercetare și educație. Este nevoie de un rol activ în al șaptelea Program-cadru (de exemplu, în campanie și ENERGY sub-programul PEOPLE MARIE CURIE), precum și în numeroase COST și norvegiană proiectelor mecanismului financiar.

Elevii sunt în majoritate interesați în cadrul Programului ERASMUS +.

Aproape toate cursurile de studii sunt acreditate de către Federația Europeană a Asociațiilor Naționale de Inginerie de la Bruxelles (FEANI). Acest lucru indică faptul că absolvenții noștri Universității pot aplica pentru titlul de inginer Europene (EUR ING) care urmează să fie atribuite pe ele, care consolidează poziția pe piața forței de muncă la nivel mondial.

CUT oferă, de asemenea, de trei ani a învățat studii BSC full-time în limba engleză. Obiectivul principal al studiilor în limba engleză este de a educa viitorii ingineri care, în timp ce câștigă cunoștințe aprofundate profesionale a domeniile lor de studiu, se va dezvolta, de asemenea, competențe lingvistice excelente în ESP și engleza de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »