Cracow University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cracow University of Technology oferă numeroase variante de studiu. Oferta educațională actuală a CUT acoperă 25 de studii postuniversitare de gradul I și II dintre cele 7 facultăți. La 4 facultăți, studiile sunt disponibile în limba engleză.


APLICA ACUM!!!


Informăm cu amabilitate candidații din străinătate, care solicită studiile la alte reguli decât cele aplicabile cetățenilor polonezi *, că procesul de recrutare (Bachelor, programe universitare - AY 2018/2019) este în curs de desfășurare și acceptăm cereri pe tot parcursul anului.

* Vă rugăm să rețineți că nu desfășurăm recrutarea pentru candidații care solicită studii privind regulile aplicabile cetățenilor polonezi și ai UE.


Centrul Internațional pentru Educație

Studenții internaționali care doresc să studieze la universitatea noastră au, de asemenea, posibilitatea de a studia în poloneză, după terminarea cursului de pregătire de un an la Centrul Internațional de Educație. Avem studenți din toată lumea, care studiază la Cracow University of Technology din Cracow University of Technology în poloneză după ce au absolvit ICE.

Centrul Internațional de Educație este o unitate inter-facultate a Cracow University of Technology . Am primit studenții și cercetătorii internaționali de peste 25 de ani.

Obiectivele Centrului sunt duble - în primul rând, pentru a realiza Studii Urbane și Studii de Sustenabilitate; - în al doilea rând, să ofere cursuri de pregătire anuale și cursuri de scurtă durată de scurtă durată pentru studenții internaționali care intenționează să înceapă studiile în Polonia.

Cursurile pregătitoare și de legătură sunt mijloace prin care studenții internaționali pot îndeplini mai bine cerințele școlare pentru intrarea în universități. Cursurile de la ICE sunt deosebit de potrivite pentru asigurarea pregătirii academice necesare pentru a reuși într-un program de licență sau postuniversitar la o universitate din Polonia. Oferim Cursuri de pregătire pentru programele de licență în multe discipline de inginerie și știință, arhitectură, arte.

Clasele sunt predate de lectori și cercetători cu experiență. Studenții noștri internaționali au un foarte bun record de realizări personale și academice.

Dacă vă place să studiați și să întâlniți oameni din diferite culturi, suntem siguri că timpul petrecut în Centrul Internațional de Educație va fi plăcut și plăcut.

Vă rugăm să verificați site-ul ICE pentru a afla ceva mai mult: http://www.mck.pk.edu.pl/ro

Locații

Cracovia

Address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Cracovia, Voievodatul Polonia Mică, Polonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră