Citește Descrierea Oficială

Fondatorul Colegiului este Sp Galilea. z oo(O societate cu răspundere limitată), care are o vastă experiență în procesul de predare. In anul 1995 a fondat Centrum Edukacji Galilea Zdrowotnej "PROMOCJA" (Centrul de Educație pentru sănătate) organizarea de calificare profesională medicale și umaniste; acest lucru a fost urmat de deschiderea Wielkopolska Szkoła medyczna (Wielkopolska Medical School) - un tehnician farmaceutic oferind școală non-publice post-secundar, tehnician masaj, terapie ocupațională, tehnician fizioterapie, tehnician dentar și programe asistent de stomatologie.

Inițiativa studenților de Wielopolska Szkoła medyczna, în principal studenților de fizioterapie, a condus la dezvoltarea unui concept pentru a forma o instituție de învățământ superior care ar educa personal medical calificat.

O Colegiul de Educație și Terapie a fost infiintata ca prima institutie non-publice de învățământ superior din Poznań pentru a preda fizioterapeuți. Scopul fondatorilor săi, profesorul Kazimiera Milanowska, MD, PhD, si Violetta Musa, MA, a fost de a crea o instituție de învățământ medical superior.

Colegiul de Educație și terapie a fost înființat în februarie 2005 și a intrat de Ministerul Științei și Învățământului Superior în registrul instituțiilor de învățământ superior de stat care nu și asociații ale instituțiilor de învățământ superior de stat fără sub numărul 315.

Absolventii sunt cei mai buni ambasadori ai Colegiului - opiniile și carierele lor contează cel mai mult.

dezvoltarea dinamică

Realizările Colegiului de Educație și Terapie ne umple de mândrie și satisfacție:

2004 studii de fizioterapie universitare de licență 2006 Studii de licență Ingineria Materialelor, specializarea tehnică dentară 2007 Szczecin Campus 2007 programe de certificate postuniversitare, cursuri de instructor 2007 Colegiul este printre primele scoli de fizioterapie Olimpice din Polonia - în conformitate cu Dap (Asociația Europeană pentru Tineret de Fizioterapie). 2008 Carta Erasmus extinsă 2008 Începerea activităților din cadrul Rețelei europene de Fizioterapie din Învățământul Superior (ENPHE). 2008 Semnarea unui acord cu Asociația Poloneză a Tehnicienilor Dentari (Polskie Towarzystwo Techników Dentystycznych). 2009 Studii de licență cosmetologie 2010 de licență și de turism de recreere studii în Szczecin Campus 2012 postuniversitare (masterat) studii de fizioterapie 2013 Studii de licență tehnică dentară 2014 Un program de masaj tehnician oferit în cadrul studiilor de fizioterapie universitare. 2014 Certificat postuniversitar program de "Introducere în metode NeuroRehabilitation" oferite ca o extensie de studii aprofundate (master) studii de fizioterapie. 2014 26 mai 2014 - delegare Namibia în Colegiul de Educație și Terapie 2014 La 6 iunie 2014 un acord de cooperare între Colegiul și Kundiawa Spitalul General din Papua Noua Guinee a fost semnat în Colegiul de Educație și terapie.

Programe predate în:
Engleză
Lustrui