Centre for European Studies at Jagiellonian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul pentru Studii Europene de la Universitatea Jagiellonian urme istoria sa la fondarea "unitate" Inter-Facultatea (Zakład) pentru Studii Europene de la Universitatea Jagiellonian în 1993. În anii 1990, acest institut de cercetare a oferit cursuri deschise și clase în limba engleză și poloneza, dar nu programe de stand-alone.

În 1999, unitatea a fost transformat în "centrul" (Catedra) pentru Studii Europene, o parte din Facultatea de Filosofie a Universității Jagiellonian. În anul universitar 2000-2001, au fost lansate programe de masterat (în ambele poloneză și engleză).

În 2001, Centrul de Studii Europene a fost invitat în nou-creată Facultatea de Studii Internaționale și Politice a Universității Jagiellone și a făcut parte din cadrul Institutului de Studii Regionale; Cu toate acestea până în 2004, Centrul a crescut în dimensiune, domeniul de aplicare și de popularitate, în cele din urmă se ridicarea la rangul de "Institutul" de Studii Europene.

Anii Centrul de Studes europene "se referă acum la programele de limbă engleză, bazate pe ul. Garbarska 7a și este o parte a Institutului de Studii Europene, acum situat în Przegorzały.

Studiul de licență în străinătate Programul de la Centrul pentru Studii Europene este o continuare a Școlii de Studii din Europa de Est (SCEES) Centrale și, care, deși înființată în anul 1994 ca o unitate inter-facultate separată, a încetat să funcționeze în 1999.

Facilități

Centrul de Studii Europene se bazează pe ul. Garbarska 7a și oferă facilități de studiu excelente pentru studenți, inclusiv o sală de lectură, Lab Calculatoare și Student Lounge. Majoritatea claselor avea loc la ul. Garbarska și la Auditorium Maximum.

Proiecte de dezvoltare Curriculum

Centrul pentru Studii Europene este mândru să prezinte proiecte de dezvoltare de curriculum pentru care a câștigat sprijinul de la Centrul pentru Studii Europene ARENA de la Universitatea din Oslo și Fondul Internațional Visgegrad.

Rețelelor de cercetare

Centrul pentru Studii Europene / Institutul de Studii Europene este un participant activ în rețele de cercetare la nivel european, și lucrăm din greu pentru a reduce decalajul dintre predare și cercetare prin organizarea de cursuri de oaspeți, cu vizitatori din cadrul acestor rețele.

RECON (Reconstituirea Democrație în Europa), un proiect de cercetare de cinci ani, cu 21 de instituții partenere și mai mult de 100 de cercetatori care participa, este un proiect care CES facultate este foarte implicat în. Proiectul acoperă o gamă largă de domenii academice, de la științe politice, sociologie, lingvistica, antropologie și, de știința informației, drept și teoria juridică, și economie. Coordonatorul de RECON este Centrul de Studii Europene ARENA de la Universitatea din Oslo, de asemenea, partenerul nostru pe europenizarea și guvernanța în programul Europa Centrală și de Est.

Locații

Cracovia

Jagiellonian University - Centre for European Studies

Address
Cracovia, Voievodatul Polonia Mică, Polonia