Centre for European Studies at Jagiellonian University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul pentru Studii Europene de la Universitatea Jagiellonian urme istoria sa la fondarea "unitate" Inter-Facultatea (Zakład) pentru Studii Europene de la Universitatea Jagiellonian în 1993. În anii 1990, acest institut de cercetare a oferit cursuri deschise și clase în limba engleză și poloneza, dar nu programe de stand-alone.

În 1999, unitatea a fost transformat în "centrul" (Catedra) pentru Studii Europene, o parte din Facultatea de Filosofie a Universității Jagiellonian. În anul universitar 2000-2001, au fost lansate programe de masterat (în ambele poloneză și engleză).

În 2001, Centrul de Studii Europene a fost invitat în nou-creată Facultatea de Studii Internaționale și Politice a Universității Jagiellone și a făcut parte din cadrul Institutului de Studii Regionale; Cu toate acestea până în 2004, Centrul a crescut în dimensiune, domeniul de aplicare și de popularitate, în cele din urmă se ridicarea la rangul de "Institutul" de Studii Europene.

Anii Centrul de Studes europene "se referă acum la programele de limbă engleză, bazate pe ul. Garbarska 7a și este o parte a Institutului de Studii Europene, acum situat în Przegorzały.

Studiul de licență în străinătate Programul de la Centrul pentru Studii Europene este o continuare a Școlii de Studii din Europa de Est (SCEES) Centrale și, care, deși înființată în anul 1994 ca o unitate inter-facultate separată, a încetat să funcționeze în 1999.

Facilități

Centrul de Studii Europene se bazează pe ul. Garbarska 7a și oferă facilități de studiu excelente pentru studenți, inclusiv o sală de lectură, Lab Calculatoare și Student Lounge. Majoritatea claselor avea loc la ul. Garbarska și la Auditorium Maximum.

Proiecte de dezvoltare Curriculum

Centrul pentru Studii Europene este mândru să prezinte proiecte de dezvoltare de curriculum pentru care a câștigat sprijinul de la Centrul pentru Studii Europene ARENA de la Universitatea din Oslo și Fondul Internațional Visgegrad.

Rețelelor de cercetare

Centrul pentru Studii Europene / Institutul de Studii Europene este un participant activ în rețele de cercetare la nivel european, și lucrăm din greu pentru a reduce decalajul dintre predare și cercetare prin organizarea de cursuri de oaspeți, cu vizitatori din cadrul acestor rețele.

RECON (Reconstituirea Democrație în Europa), un proiect de cercetare de cinci ani, cu 21 de instituții partenere și mai mult de 100 de cercetatori care participa, este un proiect care CES facultate este foarte implicat în. Proiectul acoperă o gamă largă de domenii academice, de la științe politice, sociologie, lingvistica, antropologie și, de știința informației, drept și teoria juridică, și economie. Coordonatorul de RECON este Centrul de Studii Europene ARENA de la Universitatea din Oslo, de asemenea, partenerul nostru pe europenizarea și guvernanța în programul Europa Centrală și de Est.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Relații Internaționale: Europa Din Punctul De Vedere Visegrad

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Polonia Kraków

Acest program de Master comun oferă o oportunitate unică de a studia relațiile internaționale, politica europeană, economia, societatea si cultura din perspectiva regiunii Visegrad. Facultate cu experiență dintre universitatile de conducere din regiunea Visegrad, precum și profesori care vizitează și lectori invitați din instituțiile academice și diplomatice internaționale de renume asigura eficiente și ... [+]

MA în Relații Internaționale: Europa în perspectiva Visegrad Programul de studii Acest Master în comun în relațiile internaționale se desfășoară în cadrul Rețea VNDREAM, Care constă în: Universitatea Jagiellonian in Cracovia (Polonia), Universitatea Masaryk (Republica Cehă), Universitatea din Pecs (Ungaria) și Matej Bel University în Banska Bystrica (Slovacia). Acest program de masterat comun oferă o oportunitate unică de a studia relațiile internaționale, politica europeană, economia, societatea și cultura din perspectiva regiunii Visegrad. Facultate cu experiență dintre universitatile de conducere din regiunea Visegrad, precum și profesori care vizitează și lectori invitați din instituțiile academice și diplomatice internaționale de renume oferi instruire eficiente și de inspirație cu privire la evoluțiile majore din contemporane internaționale de drept, economie, politică și cultură în lumina proceselor de integrare europeană văzut din punctul de vedere al regiunii Visegrad. Absolvent profil La finalizarea acestui absolvenți de program va demonstra înaltă competență în ambele istorie și cultură a Visegrad și regiunea extinsă a Europei Centrale ca fundal pentru o mai bună înțelegere a relațiilor internaționale contemporane cum este exemplificat în impactul integrării europene. Mai exact ei vor dobândi cunoștințele necesare pentru a înțelege mai bine natura complexă a interacțiunii dintre fenomenele globale și regionale care afectează funcționarea organizațiilor internaționale, de afaceri și societatea civilă. Absolvenții vor fi pregătite pentru a lucra în cadrul organizațiilor internaționale, serviciul diplomatic, administrației publice, mass-media și organizațiile societății civile. Daca sunteti interesati de a urma o carieră academică, absolvenții vor dobândi capacitatea analitică de a desfășura activități de cercetare individuale doctoranzilor potențiali. Structura... [-]

MA în Studii Europene

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Polonia Kraków

Programul de Master în Studii Europene este compus din cursuri postuniversitare la nivel înalt predate în limba engleză. Elevii vor lua cursuri de bază, cheie, specialitatea, și categoriile opționale în funcție de specializarea lor academice și interes personal. Durata maximă a studiilor este de 4 semestre ... [+]

MA în Studii Europene Programul de Master în Studii Europene este compus din cursuri postuniversitare la nivel înalt predate în limba engleză. Elevii vor lua cursuri de bază, cheie, specialitatea, și categoriile opționale în funcție de specializarea lor academice și interes personal. Durata maximă a studiilor este de 4 semestre. Obiective Acest program este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe avansate și interdisciplinare a afacerilor europene contemporane. Obiectivul nostru este studiul caracterului politic, economic și cultural al Europei Centrale și de Est și Uniunea Europeană. Cele mai multe dintre absolvenții noștri se aplică expertiza lor în carieră în sectoare, fie non-guvernamentale sau de afaceri, în timp ce alții continuă cu studiile lor la nivel de doctorat. Circuite de studiu La CES, vom încuraja studenții să dezvolte propriile lor curriculum independent și să studieze pista, astfel încât acestea să poată afla și de cercetare subiecte care reflectă cel mai bine interesele lor și proveniți din mediul universitar. Elevii urmează una dintre cele patru piese de studiu conexe, precum și gradul de MA cu care absolvent reflectă specializarea lor. Studii UE Studii din Europa Centrală și de Est Studii Europene Centrală și de Est: Cercetare Track Europenizare și guvernare în ECE Studii în sistemele Holocaustului și totalitare Cerințe de ieri Studenții sunt necesare pentru a câștiga un total de 120 de ECTS (European de Credite Transferabile sistem de acumulare de puncte), constând în: Cursurile enumerate în fiecare specializare, alese ca parte a curriculum-ului adaptat individual studentului Două semestre de cursuri de... [-]

Videoclipuri

Centre for European Studies

Study. Create Reality. Be a wanted specialist.

Contactează

Jagiellonian University - Centre for European Studies

Adresă, linia 1 Kraków, Lesser Poland, Polonia
website http://www.ces.uj.edu.pl