Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University este o instituție de învățământ superior de înaltă calificare, acreditată, care se dezvoltă cu un impuls fără precedent. Istoria universității poate fi scurtă, dar este bogată și se dovedește a fi o poveste de neegalat a succesului. Începând practic din nou în 2000, instituția se dezvoltă într-un ritm uluitor. AFMKU a pornit de la o idee din 1998 care a fost transformată într-un plan al părinților fondatori. La următoarea etapă, în urma acreditării ministeriale, instituția a fost înființată oficial (2000) și a început să funcționeze în clădiri închiriate în mai multe locații din Cracovia. În acea perioadă, oferta sa academică a cuprins 5 domenii de studii (relații internaționale, studii de familie, marketing, management și administrație) și doar un număr de peste 1200 de studenți au fost înscriși în primul an, ceea ce, în sine, a fost o mare realizare - a fost prima instituție de învățământ superior non-public din Polonia care a început cu o ofertă atât de largă.

Acum, este un centru academic înfloritor și vibrant, situat în cel de-al doilea cel mai mare oraș din Polonia, Cracovia, oraș renumit pentru o tradiție academică excepțională bogată, care se întoarce peste 600 de ani. În cadrul a 6 facultăți, oferim 21 de domenii de studiu pentru aproape 9 000 de studenți. Am construit propriul campus de ultimă oră, care cuprinde administrația universității, facilități excelente de predare, laboratoare informatice, cantină, magazine, cabinet medical, sală de gimnastică, bibliotecă, organizații studențești, studio de televiziune, galerii de artă, Mai Mult. Progresul remarcabil pe care l-am făcut poate fi văzut clar în dezvoltarea ofertei noastre academice care a avut loc în această perioadă scurtă de timp de la înființare.

Campusul universitar se află într-o locație excelentă, cu acces ușor la stațiile de cale ferată și de autobuz, precum și la un aeroport internațional. Acesta este situat în centrul orașului, pe malul Vistula, la trei kilometri de inima istorică a metropolei - atracția turistică de clasă mondială, Orașul Vechi, este la o plimbare de doar treizeci de minute sau o plimbare de zece minute pe una dintre căile frecvente servicii de autobuz sau tramvai. Supermarketurile, centrul comercial, un complex cinematografic sunt la distanță de mers pe jos.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lustrui
Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705
Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polonia
Website