Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University este o instituție de învățământ superior de înaltă calificare, acreditată, care se dezvoltă cu un impuls fără precedent. Istoria universității poate fi scurtă, dar este bogată și se dovedește a fi o poveste de neegalat a succesului. Începând practic din nou în 2000, instituția se dezvoltă într-un ritm uluitor. AFMKU a pornit de la o idee din 1998 care a fost transformată într-un plan al părinților fondatori. La următoarea etapă, în urma acreditării ministeriale, instituția a fost înființată oficial (2000) și a început să funcționeze în clădiri închiriate în mai multe locații din Cracovia. În acea perioadă, oferta sa academică a cuprins 5 domenii de studii (relații internaționale, studii de familie, marketing, management și administrație) și doar un număr de peste 1200 de studenți au fost înscriși în primul an, ceea ce, în sine, a fost o mare realizare - a fost prima instituție de învățământ superior non-public din Polonia care a început cu o ofertă atât de largă.

Acum, este un centru academic înfloritor și vibrant, situat în cel de-al doilea cel mai mare oraș din Polonia, Cracovia, oraș renumit pentru o tradiție academică excepțională bogată, care se întoarce peste 600 de ani. În cadrul a 6 facultăți, oferim 21 de domenii de studiu pentru aproape 9 000 de studenți. Am construit propriul campus de ultimă oră, care cuprinde administrația universității, facilități excelente de predare, laboratoare informatice, cantină, magazine, cabinet medical, sală de gimnastică, bibliotecă, organizații studențești, studio de televiziune, galerii de artă, Mai Mult. Progresul remarcabil pe care l-am făcut poate fi văzut clar în dezvoltarea ofertei noastre academice care a avut loc în această perioadă scurtă de timp de la înființare.

Campusul universitar se află într-o locație excelentă, cu acces ușor la stațiile de cale ferată și de autobuz, precum și la un aeroport internațional. Acesta este situat în centrul orașului, pe malul Vistula, la trei kilometri de inima istorică a metropolei - atracția turistică de clasă mondială, Orașul Vechi, este la o plimbare de doar treizeci de minute sau o plimbare de zece minute pe una dintre căile frecvente servicii de autobuz sau tramvai. Supermarketurile, centrul comercial, un complex cinematografic sunt la distanță de mers pe jos.

Programe predate în:
Engleză
Lustrui

Această școală oferă și:

Masterat

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Acest nivel postuniversitar de studii secundare are un program orientat spre proiectare, care se concentrează pe practica arhitecturii, a planificării urbane, a problemel ... [+]

Maestru de arhitectură

Studiu în limba engleză la Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . În Cracovia. GRATUIT!

Idee

Practica arhitecturală contemporană are o dimensiune internațională, atât în ​​lumea globalizării, cât și în Uniunea Europeană fără frontiere. Engleză a devenit "lingua franca" la nivel mondial. Din 2013, Diploma de Arhitectură de la Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University este recunoscută oficial în toate țările UE. Obținerea unui masterat în arhitectură poate permite absolvenților noștri să urmeze o carieră fascinantă și prosperă pe parcursul vieții.

Program

Acest nivel postuniversitar de studii secundare are un program orientat spre proiectare, care se concentrează pe practica arhitecturii, a planificării urbane, a problemelor de construcție a mediului, a clădirilor durabile și a tehnicilor de proiectare asistate de calculator, inclusiv cursurile CAD 3D și prefabricarea digitală. Se pune accentul și pe istoria și teoria arhitecturii. Cracovia, frumosul oraș vechi, fosta capitală a Poloniei, acum un centru de afaceri, turism și educație, va servi drept mediu activ de învățare pentru studenți.... [-]

Polonia Kraków
February 2020
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705
Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polonia
Website