Neumann

Introducere

Citește Descrierea Oficială

50424_BANNER-1-01.jpg

Neumann Business School, este o școală postuniversitară recunoscută de statul peruvian, autorizată să opereze prin Rezoluția 400-2012-CONAFU și autorizată de SUNEDU prin Rezoluția 163-2018-SUNEDU / CD, după ce a demonstrat conformitatea cu Condiții de bază de calitate.

În prezent, Școala Universitară este reglementată de către Inspectoratul Național al Învățământului Universitar, a respectat adaptarea Statutului la noua Lege a Universității nr. 30220 și a respectat înregistrarea autorităților sale în fața SUNEDU.

Mai mult decât infrastructura

EP Neumann își are sediul instituțional în centrul orașului Tacna - Peru, unde sălile de clasă sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie, biblioteca Scape, laboratorul de calculatoare, birourile administrative, printre alte servicii care permit crearea unei propuneri integrale elevii.

Viziunea instituțională

A fi recunoscuți pentru calitatea noastră academică și utilizarea tehnologiei avansate în dezvoltarea programelor internaționale

Misiune instituțională

Creați un spațiu de învățare pentru dezvoltarea abilităților care adaugă valoare persoanei și organizației sale.

BANNER-4-01

Obiective instituționale

Train, specializați și profesioniști perfecți, care concurează în căutarea excelenței, bazate pe principii etice; că sunt susținători, corecți și democrați; și că se angajează în societatea noastră și respectul pentru mediu.

Promovarea, diseminarea și dezvoltarea cercetării științifice pentru profesori și studenți, care urmăresc să inoveze și să sporească cunoștințele legate de specialitățile oferite.

Asigurați îmbunătățirea constantă a cadrelor didactice, a studenților și a absolvenților.

Colaborați cu societatea și instituțiile sale în studierea și soluționarea problemelor naționale prin acele activități care sunt proprii; acordând prioritate transferului de cunoștințe științifice către sectoarele mai puțin favorizate ale societății.

Efectuați activități de producție de bunuri și servicii care să contribuie la satisfacerea cerințelor economice și sociale ale țării noastre și să promovați participarea cadrelor didactice și studenților la ele.

De asemenea, ea poate să execute toate actele și contractele care sunt legale, fără restricții, cum ar fi cumpărarea și vânzarea de bunuri și prestarea de servicii în general.

Principiile instituției

Crearea și diseminarea cunoștințelor științifice și tehnologice, atât în serviciul dezvoltării integrale a omului.

Căutarea de capitaluri proprii, afirmarea valorilor etice înalte și serviciul pentru comunitate pentru îmbunătățirea și dezvoltarea sa.

Libertatea de gândire, critică, expresie și predare.

Autonomia academică, economică, normativă și administrativă care asigură îmbunătățirea și dezvoltarea acesteia.

Obiectivele calității

Sistematizarea îmbunătățirii continue a proceselor pentru a asigura eficiența, eficacitatea și controlul activităților academice și administrative.

Promovați o cultură care încurajează învățarea și dezvoltarea competențelor umane și o mai bună utilizare a resurselor fizice ale organizației.

Diferențiați programul academic prin eficacitatea sa de a satisface așteptările elevilor, care garantează creșterea valorii lor profesionale.

Locații

Tacna

Neumann Business School

Address
Av. Bolognesi 987

Tacna, Tacna, Peru
Număr de telefon
+51 52 426114

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited