Forman Christian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Excelență academică și pregătirea de lideri care inteleg valoarea de serviciu au fost semnele distinctive ale educației la Forman Christian College de la 1864. Unul dintre colegii premiera pe subcontinentul, FCC sa distins prin absolvenții săi remarcabile și realizările facultate sale. Le-a construit o reputatie pentru furnizarea de educație remarcabile cu inovația și munca de pionierat în curriculum sale, politicile de admitere, precum și rigoarea programelor sale academice.

Campus verde FCC în inima orașului Lahore oferă un mediu sigur și liniștit pentru studenții de la toate nivelurile. Cu proiectele sale de renovare și noi clădiri universitare, studenții beneficiază de cele mai recente tehnologii, deoarece este încorporat în curriculum, precum și săli de clasă și laboratoare moderne, în care să studieze.

Programul de bacalaureat, a început în anul 2005, oferă un stil de, educație de clasă mondială american a pakistanezi la școlarizare, care sunt accesibile. Noi programe de studii postuniversitare început cu MBA în 2007, iar acum se numără MPhil și de masterat de grade în discipline specifice. Programul FCC lui generos ajutor financiar și burse pentru studenții merituoși face educație de calitate ușor accesibile. FCC este o HEC-a recunoscut, W-categorie universitar.

Facultate FCC lui ia un interes personal la elevi și are o dorință profundă de a vedea elevii reuși. Facultate în străinătate predau în programele intermediare, de bacalaureat și MBA și oferă o perspectivă internațională, disponibile pe câteva colegii sau universități din Pakistan.

Admitere Forman Christian College oferă programe academice specifice de la Universitatea - Bacalaureat și de masterat - și Colegiul - intermediar - niveluri. Toate programele sunt sprijinite de 19 departamentele academice FCC lui.

Universitate

Bacalaureat Postuniversitar Executive Education Programe de seară School of Management Centrul pentru Politici Publice și Guvernare

Intermediar

Locații

Lahore

Forman Christian College

Address
Forman Christian College
Ferozepur Road

54600 Lahore, Punjab, Pakistan