Riphah International University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu de la International University Riphah

International University Riphah este o universitate privată, închiriată de Guvernul Federal al Pakistanului în 2002. Universitatea a fost înființată cu scopul de a produce profesioniști cu valori morale și etice islamice. Acesta este sponsorizat de un trust care nu-pentru-profit; și anume islamice International Medical College Trust (IIMCT), creat în 1995. Primul proiect al IIMCT a fost Colegiul Medical Islamic International, Rawalpindi, înființată în anul 1996, prin gestionarea mandatar însărcinat său de instituire; Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan, TI (M), TBT.

În prezent, Universitatea are paisprezece unități constitutive și un proiect de peste mări, și anume, RAK Colegiul de Stiinte Dental, EAU. Universitatea este, de asemenea, lucrează la stabilirea campusul său în Mauritius. De ce studiu de la International University Riphah?

Misiune

Islamic International Medical College Trust (IIMCT) a fost înființată în 1995 de către Managing său mandatar însărcinat cu maiorul. Gen (R), Muhammad Zulfiqar Ali Khan TI (M), TBT. IIMC-T este o organizație non-profit, non-politică, organizație de bunăstare non-sectară înregistrate cu guvernul pakistanez. Misiunea Trust este: "Stabilirea de stat a instituțiilor de învățământ de artă, cu accent pe inculcating valorilor etice islamice" IIMC-T intenționează să ajute musulman Ummah în rezolvarea problemei stringentă a deteriorării standardului academic, prin stabilirea de stat a instituțiilor de artă în Pakistan, angajarea savanți eminenți și oameni de știință. În conformitate cu declarația de misiune, un accent puternic este pus pe inculcarea valorilor etice în rândul studenților islamici pentru a produce medici, ingineri buni Musulmane și oameni de știință sociale.

Consituent Campusuri

Universitatea are următoarele campusuri în Islamabad, Rawalpindi, Lahore, Faisalabad și Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite.

(I) Campus principal, Sector I-14, Islamabad (Ii) Oraș Campus - I, G-7/4, 7th Avenue, Islamabad (Iii) Oraș Campus - II, Complex Trust persoană evacuată, Islamabad (Iv) Al-Mizan Campus, Rawalpindi (V) Lahore Oraș Campus, Township, Lahore (Vi) Campus Raiwind Road, Lahore (Vii) Faisalabad Campus, Satiana Road, Faisalabad (Viii) RAK Colegiul de Stiinte Dental, Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

Riphah a început să lucreze la noul campus în Zona V, Islamabad, împreună cu un spital de predare cu șase sute de locuri de cazare.

guvernare

Presedintele de onoare al Republicii Islamice Pakistan, este patronul spiritual al Universității. Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan este Fonder Cancelarul și dl Hassan Muhammad Khan este Pro Cancelarul Universității. Prof. Dr. Anis Ahmad, un savant eminent de reputație și de distincție internațională educator, este fondator vice-cancelar al Universității. Consiliul superior și Consiliul Academic sunt cea mai înaltă politică organe ale Universității de luare. Vice Cancelarul este director executiv si Academic Officer al Universității.

Clasament universitar și certificare

International University Riphah, Islamabad a fost inclusă în "W" Categoria Universități de către Comisia de învățământ superior (HEC) din Pakistan, în 2005 și în curând a fost inclusă în primele cinci universitati din sectorul privat, care se califică pentru a primi granturi de cercetare de la Guvernul Pakistanului prin HEC. Recent, Riphah este clasat pe poziția a șasea, printre toate universitățile private și publice din sectorul național de dimensiune medie, cu un scor de calitate de 9,70 pe baza de asigurare a calității și a unor criterii de ieșire de cercetare stabilite de HEC. În plus, celula de calitate superioare a Universității a primit prima poziție în rândul sectorului privat "W" Categorie Universitatea din țara în conformitate cu cartea de scor formulată de HEC. Riphah este prima universitate din țară, care a fost certificată în conformitate cu ISO 9001: 2008 Standard anunțat de către Registrul Lloyd din Marea Britanie, care este una dintre primele cinci organizații globale independente de gestionare a riscurilor și de asigurare a siguranței.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BScs » Vedea Doctorate » Vedea Licenţă » Vedea BBA-uri » Vedea BSc-uri »

Videoclipuri

Riphah Documentary