International Institute of Management & Technology Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi...

IIMTS este un institut global angajat pentru a satisface nevoile și ambițiile unei game cultural și diverse la nivel internațional de studenți, prin furnizarea de programe academice dificile de multe acreditate și aprobate universități internaționale. Ea are o colaborare tehnică cu Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, America Centrala si de Universitatea Azteca, Mexic. Când alegeți să luați un curs de oricare dintre universitățile în oferta de IIMTS, va fi alegerea unui institut de pionierat.

Timpul petrecut la IIMTS va fi o investiție reală de timp și eforturi care va culege beneficii pentru tine acum și de-a lungul vietii tale profesionale si personale.

IIMTS vă arate calea ...!

IIMTS este orientat doar în livrarea de clasa mondiala facilități dezvoltarea educațională și calificare pentru studenții și profesioniștii care prospera într-o zi de format zi a dobândi capacitatea de a crește mai presus de toate.

IIMTS cu e cursuri, care sunt oferite de către celebrul și realizate universități internaționale va ajuta in sculptura pentru tine aa nich în mediul competitiv de astăzi, special concepute.

Cursurile de la universitatile sunt proiectate în mod specific și detaliat de către experți în domeniu, care sunt de facultate la aceste universități. Profesioniștii care lucrează, care au acumulat cunoștințe greu câștigat, de asemenea, contribuie la formatarea cursurile care sunt împărtășite elevilor.

Serviciul de consiliere la IIMTS poate ajuta să eliminați toate confuzia din inima ta și să vă spun cel mai bun mod de a ajunge la obiectivul dvs., care a fost aluzie vă pentru un timp foarte lung!

Crește în valoare net pe piața muncii Peste 5000 de profesioniști care lucrează au facut echipa cu IIMTS și Bachelors dobândite, de master și de doctorat de grade prin modul digital într-un mod rapid, prin universitati track reputație acreditate la nivel mondial, în timp ce studia la confortul de casele lor.

De zi cu zi Clasele web live E-Prelegeri, capitol cu ​​capitol E-Video E-Cărți și Cărți Site-uri de resurse

Experiența sprijin extraordinar din partea noastră, așa cum ați continua studiile oricând, oriunde de pe laptop, tabletă sau telefon inteligent. Nu sunt mai multe probleme naveta.

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea BBA-uri » Vedea DBA » Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

istorie ma

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Acest program este specializată în primul rând în umaniste. Subiecții din acest domeniu se numără limba engleză, filosofie, teologie, limbi străine, jurnalism, științe sociale și arte plastice. Acesta dezvoltă cunoștințe de ansamblu a domeniul artelor. [+]

Istorie MA Acest program este specializată în primul rând în umaniste. Subiecții din acest domeniu se numără limba engleză, filosofie, teologie, limbi străine, jurnalism, științe sociale și arte plastice. Acesta dezvoltă cunoștințe de ansamblu a domeniul artelor.

[-]

MSc

tehnologia informației MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Master Program de IT oferă o înțelegere tehnică largă de tehnologii actuale și în evoluție în domeniul IT, cu un accent pe trecerea de tehnologie de la laborator la domeniul de dezvoltare a afacerilor prin cursuri sale de bază de program. [+]

Master Tehnologia Informației Master Program de IT oferă o înțelegere tehnică largă de tehnologii actuale și în evoluție în domeniul IT, cu un accent pe trecerea de tehnologie de la laborator la domeniul de dezvoltare a afacerilor prin cursuri sale de bază de program. Cursul a fost conceput pentru a permite studenților să ascuți abilitățile lor și de a obține intrarea confortabil în oricare dintre fluxurile de specialitate de aplicare Computer. Acesta întărește abilitățile elev 's în subiecte cum ar fi de programare, structuri de date, comunicare în rețea, baze de date etc

[-]

Masterat

maestru de comerț

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Cursul consolidează baza de cunoștințe teoretice, analitice, și aplicate de comerț. Nu există domeniu de aplicare amplu de locuri de muncă directe în special în cercetare și sectorul corporativ. [+]

Maestru de Comerț Cursul consolidează baza de cunoștințe teoretice, analitice, și aplicate de comerț. Nu există domeniu de aplicare amplu de locuri de muncă directe în special în cercetare și sectorul corporativ. Aceasta se bazează competențe și cunoștințe astfel încât studenții obține un avantaj față de alți studenți care aspiră lume corporative.

[-]

maestru în aplicație de calculator (MCA)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Acest curs oferă specializare în informatică cu abilități tehnice, profesionale și de comunicare. [+]

Master în Computer Application (MCA) Acest curs oferă specializare în informatică cu abilități tehnice, profesionale și de comunicare. Noi forma profesioniștii viitoare din industrie. Ne-am propus pentru a oferi educație industrie orientată în domeniul de aplicare Computer.

[-]

Videoclipuri

About IIMTS

About UCN

About MGU

About AZTECA

Convocation Ceremony