Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Studii bancare și financiare Universitatea din Strathclyde Business School în Oman Starea de acreditare triplu Strathclyde Business School și clasamentele internaționale plasa în eșaloanele de vârf ale scoli de afaceri la nivel mondial. Premii noastre recente includ:

Triplu acreditat de AMBA / equis și AACSB Debut economist lui clasamentul global de MBA Executive (iulie 2013). MBA Strathclyde Business School a fost clasat pe locul în școlile de afaceri de top din Marea Britanie 5 și în top 10 european. În general Strathclyde a fost plasat 28 din 62 scoli de afaceri internaționale. 11 în Marea Britanie, 25 în Europa și 87 în lume (FT Global MBA Ranking ianuarie 2013) 8 în Marea Britanie, 16 în Europa și 54 în lume (Economist care MBA Oct 2012) Top 6 în Marea Britanie (școli de Afaceri Europene clasament, Financial Times, noiembrie 2013) Nr.6 din lume în Strategia Corporae (FT Global Studiul MBA 2013)

Strathclyde MBA în Oman Strathclyde MBA în Oman, administrat de Colegiul de Studii bancare și financiare are un stil flexibil de livrare care încorporează part-time și elemente de învățare deschisă într-un format de 180 de credit. Elevii pot sta în locurile lor de muncă și să ia întreaga curs în doar doi ani. Acest lucru face ca programul nostru o alternativă viabilă atât pentru tine, individul, și pentru compania dumneavoastră.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și: